Hamilton, Rosberg ve Schumacher Grid Cezasından Yırttılar!

yazar:

kategori:

Bu 3 deneyimli sürücü suçlu bulundukları için grid cezası alabilirlerdi ancak sadece uyarıyla kurtuldular.

Hamilton ve Rosberg’in olayları 2. seansta oldu ve bu sürücüler açık bir şekilde Petrov ile Perez’in yavaşlamasına neden oldular. Michael Schumacher ise 1. seansta Nick Heidfeld’i engelledi.

 


Yorumlar

  1. Rubens seni hiç sevmezdim. bugünden sonra dahada nefret edeceğim. kişiliksiz karaktersiz aşşağılık bir ikinci pilottun hayatının sonuna kadarda böyle zavallı bir pilot olarak anılacaksın.
    bir takımın bütün ümitlerini bu şekilde yok eden adam halen pistte. Geçen yıl black flak diye haykırırken bişey yoktu şimdi senin yaptıklarına bak. direk diskalifiye edilmeliydi.

  2. Bir zahmet videoyu izleyin, bilmeden konuşmayın.

  3. kardeş rosbergcilerde aynı seyi söylüyor.Saldırma hemen kendi pilotunla ilgilen

  4. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Adam güvenlik aracını solladı bişey olmadı, başkasını engellemiş çok mu? Alonso aynısını yapsa on puanını silerler ferrariye de yüz bin dolar ceza verirlerdi. Bu forumdaki herkes de "ferrariyi zaten hep kollarlar" yazardı

  5. Görüntü varsa izleyip yorumlayalım. Daha görüntülere bakmadan ön yargılı davranmak abes kaçmış. Nerden biliyorsunuz zorunluluktan dolayı olmadığını ? O zaman startta ya da başka bir yerde istemeden kazaya karışıp başkasının yarışını mahv eden her kişiye ceza verilsin.

  6. sıralama seanslarında arkadaki sürücüyü yavaşlatmanın cezası ne zamandır "uyarı" oldu? hem suçlu olduğunu kabul edeceksin, hem sıra cezası vermeyeceksin.. peki, sorması ayıp sıralamada sıra cezası almak için ne yapmak gerekiyor, aracın üstüne çıkmak, arkadakilerin yoluna çivi dökmek falan mı?

  7. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Onların arkasında çakılıp zaman kaybeden sürücüler epeyce kızmış olmalı bu duruma.Ancak isimlere bakıldığında durum çok net.Eğer yavaşlatan Petrov,Perez olsa idi ceza oldukça ağır gelirdi.F1 benliğini gittikçe kaybediyor sanki.

  8. Kimleri ve nezaman engellemişler onuda yazsaydınızda anlasaydık. izlerken hiç öyle bişey görmedim ben.

  9. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    olayın içinde hamilton varsa ceza gelme olasılığı zaten çok zor, en fazla kınarlar, diğer 2 si dua etsinler hamiltona….

  10. o diil de bu schumicilerin bahanesi de hep aynı "araç yavaş"

  11. Buna "kurtardılar" değil, "kurtuldular" denir. Haber çevirmeye başlamadan önce Türkçe'yi öğrenin bir zahmet.

  12. eee suçlu bulunmuşlarsa niye grid cezası almamışlar? neyseki almamışlar gerçi alonso kirli tarafta kalırdı o zaman:))

  13. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Mgp ye haksızlık etmişler onların suçu yokki araç bir at arabasından daha yavaş daha ne yapsınlar hani ben koşsam ben bile tur bindirirm diyeceğim mgp ye girddeki en fiyasko araca ceza versen ne olur vermesen ne olur 🙂

  14. burak evmez avatarı

    alonso olsa kesin cezayı verirdiler emin olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir