Schumacher'in Avustralya'dan Büyük Beklentisi Yok

yazar:

kategori:

Barselona’da gerçekleştirilen son testlerde en hızlı isim olan Schumacher ve aynı zamanda Mercedes, bugünkü sıralama seansında oldukça geride kaldı. Schumacher 11. sırada kalıp sıralamalarda son seansa kalamazken, Nico Rosberg 7. sırayı elde etti ancak liderin 1.9 sn gerisindeydi.

Schumacher “Kesinlikle istediğimiz yerde değiliz ancak bunun nedenlerini de bilmiyoruz.”

“Çeşitli teoriler üretebilirsiniz ancak biz analiz edip önlemler almak istiyoruz. Yarın için optimum strateji nedir henüz bilmiyoruz. Lastiklerle daha fazla turlar atmış araçların önünüzde olması iyi olabilir ve bu onları geçmemi sağlayabilir.”

“Ancak yine de aracın hızı çok fazla sıra kazanmayı sağlayabilecek kadar iyimser olmamı sağlamıyor.”

“Belki hatalı olabilirim ancak şu anda durum böyle görünüyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Kazım Uçar avatarı

    7 ay boyunca çalışıp geçen senekinden daha yavaş araç üretmişler.Tebrik ediyorum..

  2. Yorum neden yayınlanmamış!!
    rubens bırak artık şu f1 inpeşini. rezil ettiğin bu kaçıncı yarış sen zaten maymun gibi rezilsinde bari başkalarına zarar verme.

  3. Yalan oldu..

  4. M.Schumacher  avatarı

    yarışın başlarını kaçırdımm , ne oldu schumiye ? patlak lastik falan diodu serhan acar :S ?

  5. Rubens seni hiç sevmezdim. bugünden sonra dahada nefret edeceğim. kişiliksiz karaktersiz aşşağılık bir ikinci pilottun hayatının sonuna kadarda böyle zavallı bir pilot olarak anılacaksın.
    bir takımın bütün ümitlerini bu şekilde yok eden adam halen pistte. Geçen yıl black flak diye haykırırken bişey yoktu şimdi senin yaptıklarına bak. direk diskalifiye edilmeliydi.

  6. Sırf rakibin nerede olduğunu görmek için bir yarış boşa harcanmaz. Bu vakte kadar hiçbir zaman öyle bir strateji görmedim.

    Mercedes'in bu seneki aracı bir külüstürdür. Kabul etmek istemesek de gerçek bu.

  7. Mustafa Kemal  avatarı
    Mustafa Kemal

    Arkadaşlar, Barcelona öncesi ağırlık dağılımı bütün bir yıl düşünülerek değiştirildi ve araç griddeki en kısa araç haline geldi. Kısa araçlarda Avustralya da çok iyi performans vermiyor.Bakınız önceki mclaren'a(2008 öncesi) Ferrari hep daha uzun dingil mesafesiyle üstünlük kurmuştu. O yüzden bu yarış ve de Monza gibi yarışlarda Mercedes GP den yüksek performans beklememeliyiz.Yine de yıl içinde daha iyi olacaklarına eminim.Düzlük mesafesinden çok Virajlardaki üstünlük önemli bence…

  8. hiç kendimizi avutmaya gerek yok.rakiplerin nerde oldugunu görmekle ne kazancaklar.aracın iyise iyidr.kötüse kötü.diğerleri seni ne ilgilendirir.sen aracına güveniosan cıkar aslanlar gibi yarısırsın.hiç bosuna ümitlenmeyin ne bu fark kapanır ne de bu arac yarıs galibiyeti alacak seviyeye gelir.podyum cok ama cok zor.en büyük basarı podyum olur

  9. Mercedes yeni ön kanattan randıman almadığı için eski kanadı kullanıyor.

  10. Mercedes Gp nin melbournde kullandığı aracın bazı parçaları eski güncel olmayan parçalardan oluşuyor. Barcelona testlerinde kullanılan yeni güncel ön kanat nerede ? bugün melbournde kullanılan ön kanat eski ön kanattı. Arka kısımda detaylara bakın bence Mercedes ve Ferrari rakiplerinin ne durumda olduğunu görmek istedi.

    Geçen sene bile 2 sn fark yoktu. Hiç gelişmese bile bu kadar fark olmaz.

  11. sokakta beni birileri görse şu halimle dilenci diye para veiriler.o derece oldum yav.banada yazık pilotuma dahada yazık. takım arkadaşımızada yazık.kabullenmek ne mümkün.acınacak hale düştük.bize acıyorlardır eminim.

  12. rosbergde elinden geleni yapıyor tebrik etmek lazım.Rosberg'e üzüldüm gercekten.adam bir kere bile rekabetçi bir araçla yarısamadı

  13. olduğunuz yerde değilsiniz ve nedenlerinide bilmiyorsunuz öylemi.schumi suç ne senin nede takım arkadaşının nedenlerini anlayana kadar(geçen yılki gibi) ay bacayı geçer.bittim ya kahroldum.anlatamıyorum.ne rosbergi nede kendimi

  14. M.Schumacher  avatarı

    Almanca bilen varmii schumi ye bişiler yazıp yollayalımm , schuminin yaptığını bi daum yaptı bize 🙂

  15. Arkadaşım o fren ayarıdır.Sert frenaja gelirken ayrı ayarı kullanır normal frenlemelerde ayrı kullanır.Fren dağılımını ayarlıyorlar.

  16. çok iyi bilirim o hissi, ben de bizim paşanın hatırına 2 gece uykusuz kaldım.

  17. Erken konuşmuş bence,Schumi olsa bile…Biraz zaman,Mercedes olması gereken yerde olacaktır.Aynı Ferrari'nin olacağı gibi.

  18. hayal kırıklığına uğradım resmen kıvırıyorlar artık..ama bişeyler yapmaları gerek

  19. M.Schumacher  avatarı

    veri toplamaktan yorulmadınız mı yav ? birazda o verileri kullansanız ? yetti beaa 2 sabahtır uykusuz kalıyorum nie seni izlemek için , yaptığın günahtirr :@

  20. geçen sene araç button için yapılmış dedin, bana uymuyor dedin, lastiklerle başım dertte dedin, hak verdik. ama bu yıl aracın tasarımında katkın oldu, lastikler değişti, son testlerde ve antrenman seanslarında iyi gittin, sıralamalarda yine geride kaldın. sen de şöyle bir silkinip kendine gelsen artık diyorum schumi. daha neyi bekliyorsun anlamadım.

  21. Arkadaşlar biraz sabır göstermemiz lazım.

  22. geçen seneden beri veri toplanıyor güya acaba veri toplamasalardı kaçıncı olucaklardı sezon için berbat bir başlangıç açıkçası ben büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.

  23. 2 sn fark var yahu.inanılacak gibi değil.Gecen seneki araç daha iyidi.bu kadar ucuk fark yoktu.Mercedeste ekibin komple değişmesi gerek.bu iş böyle yürümez.Yazıktır günahtır ayıptır ya.Rezil olduk gecen seneden beri bu aracın üstünde calısıyoruz ileri 1 adım atılmaz mı ya.aylardır bugünü bekledim yıkıldım resmen.Schumacherden de umudumu kesmeye başladım.hadi tamam rosberg'in gerisinde olursun önünde olursun bunlar değişken şeyler ama aracın gelişiminde schumi bile rol oynayamamıs :S

  24. Oldumu şimdi Schumim

  25. Öncelikle fotoğraf o kadar kötüki görsel olarak, ancak anlam olarak herşeyi ifade etmiş; Elimden bişey gelmiyor demek ister gibi. Scumi yarın istediği lastiği takıp başlayacak yarışa ilk 10 a kalamadığı için. bu bana göre bir avantaj getirecek diyordum ancak Schuminin bu açıklamasından sonra bu fikrimden vazgeçtim çünkü araç öyle yavaşki eski lastikli olanları geçsem bile bu kalıcı olamaz demiş. :(((
    Bu arada;
    Arkadaşlar araçüstü kamera görüntülerinde pilotun sol tarafında manivelaya 🙂 benzeyen bişey var. Schumi onu ileri itiyo geri çekiyo falan. onun ne olduğu hakkında bir fikriniz varmı? Bence konsantrasyon bozuyor ve zaman kaybettiriyor. Magirus minibüs vitesinide andırıyor o herneyse 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir