Alonso: "Vettel Yine Başka Gezegendeydi"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso: “Sadece klasmana bakarsanız kötü bir son. Evet, Webber ve Button’a karşı daha iyi bir iş yapmamıza rağmen Vettel ve Hamilton’a karşı kaybettik. Burası Albert Park, dördüncülük için bir sezon biletim sanki. Çünkü son 4 senede 3. defa yarışı aynı yerde bitiriyorum.. Geçen sene Bahreyn’deki galibiyetin ardından buraya gelmiştik. Aynı sonuçla çok farklı duygular var.”

“Bugün Vettel’e, Cumartesi günkü kadar uzak değildik ve diğerleri ona biraz daha yaklaşmıştı ama o yine başka bir gezegende gibiydi.”

Geçen senenin finalindeki sıralamaya benzer bir bitirişe dikkat çeken İspanyol pilot, yine Petrov’un arkasında kalmaktan rahatsız değil.

“Abu Dhabi’deki gibi Petrov’un arkasında bitirmek? Doğru, ama bu tesadüf ve bu dönemde, Webber’i arkamda tutmak daha tatmin edici. Çünkü daha sonraları Webber, şampiyonluk mücadelesinde Rus pilota göre daha ciddi rakip olacak.”

“KERS, hareketli arka kanat gibi iyi çalıştı, gerçi geçiş hamlelerini o kadar kolaylaştırmadı. Kalkışta bir parça karışıklık vardı. İyi kalktım ama sonrasında Button burnunu gösterdi ve çarpışmamak için geniş almak zorunda kaldım. Strateji iyiydi ve biraz yer kazanmama da yardımcı oldu. Belki de trafikte kalmasaydım 2 pitstop deneyebilirdim ama işlerin gidişatına göre en iyi kararı verdik. Bir şampiyonluğu kazanabilmek için doğru alandayız ama 3. ve 4. olmayı sürdürerek değil. Gelişmemiz gerek. Bunu biliyoruz ama herhangi bir tahmin yapmak için hâlâ çok erken”

 


Yorumlar

  1. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    sıkıcı da olsa yarışı izledim de, sen neyi izledin anlamadım. Adam kendi petrov u geçemedim diyor. İzlemek yetmiyor , açıklamaları da doğru okuyalım. Bir de şunu anlayın artık herkes Alonso yu sevmek,beğenmek,savunmak zorunda değil.

  2. Ferrari'nin Kimi veya Schumi'ye verdiği kadar hızlı araçlar verememesinin hiç etkisi yok yani bu durumda… Lütfen biraz mantıklı yorumlar yapalım, griddeki eniyi pilot Alonsodur, Schumi'yi emekli eden Alonsodur. Sonra Hamilton vb gelir. Massa ise her zaman şanslı olduğunu düşündüğüm orta sınıf bir f1 pilotudur.

  3. Vettel ve webber araçları değiştirsinler, o zaman ilk 5 e girebilirlerse onlar için basarı sayılabilir. RBR nin hızı sayesinde önde kalıyorlar. biraz geride kalınca özellikle Vettel in neler yaptıgını hepimiz biliyoruz.

  4. özellikle senin gibi değer verdiğim bir arkadaşın açıklamamı yanlış anlamayıp fakat değerlendirmede yanlış sonuçlandırmasına üzüldüm. bence geçen sene redbull pilotları 15 pol ile sene ortasında şampiyonluğu ilan etmeleri gerekirdi. o kadar fark bir evvelki sene brawn gp de vardı. şumi döneminde ferraride bazı yıllar vardı. şampiyon olmak için sadece kabiliyet yetmiyor. insanın duyguları tavırları soğuk kanlı olması da çok önemli. özellikle bu açıdan vettelin biraz daha pişmesi gerekiyor. webber zaten çok üst düzey bir pilot değil.
    bu sene bence çok açık bir fark yok mclaren ve ferrari ile redbull arasında…ilerleyen dönemde sıralama turlarındaki açık fark ta bence kapanacak. sakin olan iyi strateji kuran kazanır. mesela bu yarışta webber panikledi geri düştü. startta hamiltonun önüne geçti hata yapma korkusuyla yerini tekrar kaptırdı. bunlar önemli ayrıntılar…

  5. sakin olurlarsa redbull da şampiyonluk kapasitesi olan pilot yok

    İşte bu cümle çok ayıp oldu. Madem ki kapasite yok geçen sene Vettel neden şampiyon oldu. Tut ki bu sene de şampiyon olursa, medyada Vettel ne hale gelir tahmin edebiliyor musun? F1'in Süper starı mı? Bunu bilemiyorum, olduğunda hep birlikte göreceğiz.

  6. sözüm baki:) beklerim. burada arkadaşımız olan çok iyi ferrari taraftarları var. onlarlada tanışmış olursun…

  7. alonsonun teorik zekası pratik zekasının çok üzerinde…bu varyasyonlar bunun eseri…demeçlerinde müthiş bir incelik var. belki bizler her demecine olumsuz bakıyoruz hata yapıyoruz diyelim ama yaptıklarından çıkarıyorum şahsen ben bu düşünceleri…cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun…ferrariye gelmeden herşeyi istediği gibi ayarlattı. massa duygusal manada çökmüş durumda. ihtimal kazanın sebebi bu kadar kötü yarışıyor olabilir. ferrari için tek başarı var o da her iki dalda da şampiyonluk. şu an takımın alonsoya çok iyi demesi biraz mecburiyet birazda massanın kötü durumda olması. ama şu unutulmamalı ki bu sene de geçen seneki gibi biterse ferrariden alonso dahil çok adam gider. santander de durumu değiştiremez. bu açıdan alonso bence çok tedirgin…bu seneyi ne anlatırsa anlatsın ne yaparsa yapsın başarısızlık durumunda izah edemez…takımdan gidişide kimi gibi edepli bir şekilde olmaz. galatasaray şampiyon olduğu sene lucescu yu yolladı. hocasız takımı şampiyon olan takımda abilik yapan hakan şükürü yolladı. bu hareketi yapanların sonu hüsran oldu. bakın adnan polata durumu ne oldu. her zaman bu açıdan tarih tekerrür etmiştir. Allah c.c. kimsenin yaptığını yanına kar bırakmamıştır tarih boyunca…mutsuzluğun üzerine mutluluk kurulmuyor. bakın görün bu sene ferrari başarısız olsun yere göğe sığdırılmayanlar ne hale gelecek. acele kararlar genelde zarar getiriyor. bence kimi kontrat ının sonuna kadar takımda tutulmalıydı. alonso zaten bekleyecekti. bu davranış alonsoyuda olumsuz manada etkiledi. büyük beklentilerle takıma getirildi. şimdi günah keçisi ilan edilecek. ferrari eşit statüyle kimi ve alonso ile yarışsaydı hem geçen sene hemde bu sene bence bambaşka sonuçlar alabilirdi. kısmetlerinde yokmuş diyelim.
    şu an yapacakları en akıllıca hareket bence massayı kazanmak olmalı. alonsonun massanın başarısızlığına ve yardımına ihtiyacı yok. en azından takımlar şampiyonluğunda iddialı olurlar. sakin olurlarsa redbull da şampiyonluk kapasitesi olan pilot yok. çok hata yapıyorlar. bence mclarenden korksunlar. hem pilotları çok iyi hemde takım şu an iyi…böyle devam ederse redbulldan daha önemli bir rakip mclaren. sakin bir hamilton çok iyi puanlar alabilir. button yine aynı şekilde. bu sene hız tek başına yeterli değil. sakin olan stratejiyi iyi belirleyen bu lastiklerle kazanır.

  8. Teşekkür ediyorum. Yanlış yapan insan özür dilemesini bilmeli. İnsanlık bunu gerektirir. Ben sadece gereğini yerine getirdim. Saygılar.

  9. Mükemmel bir anlatım… Muhteşem bir tasavvur… İşte Alonso gerçeği…. Hakikat ortada… Başka söze gerek yok… Saygılar üstadım…

  10. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    ayrıca çok iyi alonso taraftarları da var sölemeden olmaz haksızlık olur:)

  11. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    saol ama oralar uzak bana fakat olurda gelirsem bi gün aldım sözü:) gönül verdiğim takıma sadık olan her pilotu desteklerim. ne kimiden çekti bu takım ne de shumi den fakat öle bi başkan varki ne yaptığını kendi de bilmiyor dese ki bi gün şunu ; alonso senin için massa yı harcadım tamam sponsor var ama ben kupa istiyorum hani şampiyonluk dese şaşırmam. bi başka pilot içinde alonso harcanacak ben bunların da olmasını istemem takım zarar görüyo, imaj kaybediyor dünyada bu çok önemli değil midir . biz burda kendimizi yiyoruz ama büyük paralar dönüyor.dünya çapında markalaşmış bi şirketsin basın sözcüsü olarak işini iyi yapan ama skandallara karışmış bi çalışan mı alırsın yoksa iş performansı aynı olan daha geçmişi düzgün biri mi aynı mantık. aslında hata buraya anlamsız kelimler yazanlarda değil başkanda hata takıma efsane olmuş bi pilotuna laf sölemek geldiği ilk yılda şampiyonluk kazandırmış bi pilotu para için saf dışı bırakmak imam yaparsa cemaat ne yapar olay bu.

  12. ahh raikonen ahh senin yerin dolmuyo:(

  13. AHHH RAİKONEN AHHH BAK SENİN YERİN ASLA DOLMUYO:(

  14. Sanırım yarışı izlemedin bence önce yarışı izle sonra yorum yap en azından objektif olabilirsin böylece.

  15. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    birileri lütfen yarış kazanmak podyuma çıkmak şampiyon olmak istiyorsa petrov u geçmesi gerektiğini hatırlatsın. Can çıkar huy çıkmaz demişler, geçen yıldan bir adım ilerlememiş, yine petrov un arkasında. Ama kutlamak lazım karakteri gelişiyor, bu sefer geçemediği için sinirlenip el kol hareketleri yapmadı petrov'a …

  16. Erkan Söyük avatarı
    Erkan Söyük

    Kimi Raikonen belki gelmiş geçmiş en iyi pilot değildir. Ancak kesinlikle Alonso'dan daha iyi bir pilot, daha iyi bir sporcudur. Ben Raikkonen taraftarı olarak tabii ki Vettel'i desteklerim. Alonso'yu sevindirmediği ve sevindirmeyeceği için.

  17. Alonso&Massa  avatarı

    mclarenin son senelerdeki tek başarısı 1 pilotlar şampiyonluğu.o yüzden =))) boşver.

  18. Alonso&Massa  avatarı

    İnsanlarını,ülkelerini,kızlarını,kültürlerini severim.Dünyaynın en güzel yeridir kuzey ama kimi yi sevmiyorum…bu kadar basit.senden isteiğim konuyla alakalı yorumlar yapman =)

  19. Alonso&Massa  avatarı

    tahsin seni severim.iyi adamsın.boşver birbirmize girmeyelim =)

  20. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    benım için massa ya da alonso farketmez yeterkı ikisinden biri şampiyon olsun ama massa'nın bence bu sene ferrari'de ki son senesi

    Benım için pilot gecici takım bakidir.

    ALonso Ferrari'de Kaldığı Sürece Destekleyeceğim Pilottur.

  21. Merhaba abi .Olayın içyüzü öyle midir bilemem. Saygılar 🙂

  22. tabii tabii en iyi takım! schumi brawn ve todt gittikten sonra ferrari en iyi takım hüviyetini kaybetti bunu ben değil istatistik veriler söylüyor.

  23. lütfen yazdığımı dikkatli oku. side by side diyorum. webber 7.5 saniyede pitten çıktı buttonda pitten geçme cezası aldı. onlardan önde bitirmesinin sebebi bu. madem öyle petrovu niye geçemedi. delikanlıca yiğidi öldür hakkını yeme misali şunuda diyelim. massayı hakikaten evire çevire geçiyor. her yarış…takım arkadaşını bozguna uğratıyor. bu konuda alonsodan daha iyi pilot görmedim. gerçi geri besleme takviyesi var ama o kadar kusur kadı kızındada olur:)))))

  24. o kadarını bilmem ama meneceriyle havuzda resmi yok. bunu iyi biliyorum.

  25. cabbar…
    sen beni kıskanıyorsun. işin gücün bana cevap yazmak…kuzeyde okumuşsun oranın ekmeğini yemiş suyunu içmişsin nedir bu akdenizli sevdası. hani kimiyide çok severdin?

  26. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    takmıssın yıne at gözluklerını

    mclaren ve redbull ferrari'den 3-4 sanıye yavas onun ıcın gecti

  27. sinancım merhaba…
    mahsus kötü start alıyor. araç geçemiyor diye yoğun eleştiri alıyor. önce geriye düşüyor, düşüyorki kendi aracından 3-4 saniye yavaşlar önüne düşüyor. onları geçiyor. sonra araç geçtim pilot geçtim oluyor. sonra takım alonso harika yarıştı diyor. alonso nun iyi pilot geçtiği himalayalarda kar adamın görülmesi kadar enderdir. geçen sene son ana kadar önünde olan iki redbull ve iki mclaren pilotunu side by side geçtiği olmadı. iyi pilotları onlar kaza veya arıza yaparsa geçebiliyor. birde fiks menü her yarış massayı geçiyor anlaşma gereği…olayın önü arkası bu…

  28. Tek talihsizliği aldığı kötü starttı.Renault dönemlerine nazaran Alonso son senelerde kötü startlar alıyor.Ferrarinin yarış temposu potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyorum.Fazlası ile sıralama ve start için çalışmalılar.

  29. Alonso&Massa  avatarı

    eski kimiciler vettelci oldu.malum pilot vettel'e chooper aldırmış.hediyesi oymuş.benden okuda,merakın kaçsın haberi öylesine oku.100.000 dolar ödemiş.

  30. Alonso&Massa  avatarı

    tamam Alonso nefretini,kimi aşkını takımızızı kirletmeden yap lütfen.Ferrari kiminin sahip olduğu tüm herşeyden daha değerlidir.ben herkülün yerinde olsam kiminin resimlerii yırtar,Ferrari bayrağına sarılır af dileyerek ağlardım ruhumun arınması için ve kalan kimi resimlerini yine yırtardım.

  31. Alonso&Massa  avatarı

    çaylakmı?şeytanmı?

  32. Alonso&Massa  avatarı

    Alonso terfi etti ama =) en iyi takıma geldi.EN İYİ =)

  33. Alonso&Massa  avatarı

    sen cahilsin.senle konuşmaya değmez.

  34. seni alnından öperim:)
    istanbulda nerede istersen sana yemek ısmarlayacağım söz:)
    işte gerçek ve vefalı bir ferrari taraftarı. kimi 2010 da takımda olmayacağı haberini yollanacağı haberini yerine alonsonun geleceği haberini 2009 da sezon bitmeden öğrendi. ama son yarışa kadar elinden geleni yaptı ve takımla alakalı tek kötü bir söz söylemedi. sadece "gönderilmemin performansımla alakası yok"dedi. bir yarışta serhan acar söylemişti. delikanlıca sonuna kadar mücadele etti doğuştan adam olan bu pilot…birde 2007 de sezonun ikinci yarısından sonra mclarende alonsonun yaptıklarına bakın aradaki karakter farkını anlarsınız. çok uzakta değil bu sitenin arşivlerinde bu haberlerin bu olayların tamamı var. bir yollanıyor ağzını açmıyor yek diğeri takım bir çaylakla kendini eşit tuttu diye yapmadığını demediğini bırakmıyor.
    bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa….

  35. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    kim neyi kovuyor nesiniz arkadaşlar komik, çocukça yorum yazmayın 🙂 pilot tutup takım üzerinden konuşanlar ayrı bi konu ayrı bi komik:) eğer takım tutuyorsanız nasıl bi anlayış var tuttuğum takımıma dünya şampiyonluğu vermiş arkasından konuşmamaış, kovduk değil onu bile beceremedik. ve sizin gibilerden dolayı burdaki arkadaşlar ferrariyi tutanları ve bu takımı itici buluyor. e kovdun alonsoyumu getirdin yarın vettel gelince veya başkası ne diyecek sana kovduk mu pilotunu diyecek ferrariyi ne sanıyorsun kaç yıl dayanacak şampiyon olunamayışına araba iyi, kötü olunamıyorsa şampiyon pilot gider ki bu ferrariyse. takım tutmayıp pilotuyla takımdan övünen ne umarsın ki. takım tutuyorsanızda takımımıza şampiyonluk verip takım arkadaşına şampiyonlukta yardım etmiş pilotada laf sölemek nasıl bi takım sevgisi. adam geldiği ilk yılında şampiyonluk yaşatmış bize . yahu diyorsunuz ki 2008 de ne yaptı o kimi 2003 te hurdayla bize kafa tuttu f2003 e. e sormazlarmı o alonso ferrariden iyi olan mclaren la 2007 de ne yaptı çaylak bi pilota yenildi. tuttuğum takımdaki pilottan soğutuyorsunuz insanı ne alonsoymuş arkadaş skandalından hamiltonun aracaına sabotajına yarış galibiyeti almak için başka pilotun canını düşünmeyip kaza yapmasını isteyecek kadar ……… olan bi pilot. noktalara ne düşünüyorsanız tuhaf iyi kötü

  36. Kardeşim biz alonsonun etrafında dönmediğini biliyoruz o bize yeter ben sırf bu adam yüzünden bu takıma antipatik bakıyorum herkes görüyorki cevaplarını çok güzel alıyorlar mclaren mercedes e laf ettiler gördük redbull a en yakın takım bu sezon çekişme redbull ve mclaren arasında olacaktır buna kesinlikle eminim ben malum malum diyenlere cevap sezon sonunda veririz.

  37. bizim alonsoyu kovduğumuz gibimi. :))

  38. Geçen sene alonsonun bile yapamadığını malum pilot dediğiniz Kimi Raikkonen başarmıştır. Bir yarışta en fazla 10 puanın kazanıldığı dönemde 26 puan fark kapatmıştır. Ama Formula 1'i sadece izlemiş olmak için izlediğiniz çok belli.

  39. Fernando en istikrarlı ve hızlı turlarını sert lastikle attı ama ne yazık ki son bölümde.Yumuşakla 20 tur gidip sertle bitirebilirdi yarışı 2 pit yaparak.Felipe'nin son piti ani tempo düşüşünü takiben yapıldı.Fernando için de temposuna bakılıp 2 pit denenebilirdi.

  40. Alonso&Massa  avatarı

    bende para yolliyamda pilotuna kıl ektir biraz.

  41. ver hesap numaranı yatırayım parasını..ilaveten bir kutuda ağda parası yolluyorum. pilotunla ortak kullanırsın:) zira ferrariyle anlaşırken kontrat listesine eklemeyi unutmuş:) kimmi senin pilot…takımı sato:)

  42. Alonso&Massa  avatarı

    benim için malum pilotun kovulması mutluluktur.göreceğimi gördüm.yanarımda o magnumla kola onun oldu ona yanarım.bari parasını verseydi…..

  43. alaya aldığınız başınıza gelmedikçe ölmeyeceksiniz der efendimiz s.a.v….
    dünya dönmeye devam ediyor…zannetmeki şumi gibi bir son ferraride alonsoyu bekliyor…o dönem bu dönem değil, o ferrari bu ferrari değil veee o şumide bu alonso değil…
    yaşarsan göreceksin, yaşarsak göreceğiz…

  44. gökhan kamil…
    alonso ve massa nickli arkadaş buradan her türlü hakareti farklı nicklerle hemen her tartışmada özellikle şahsımıza yönelik yapıyor. bunlar tahrik değilmi?
    benim tavsiyem belli kelimeler içeren yorumların anında silinmesidir. bildiğim kadarıyla bazı kelimeler burada yazılınca otomatik olarak ****** işareti çıkıyor. bu çok zor olmasa gerek. hem yazan arkadaşlar vazgeçer hemde yazılan arkadaşlar tahrik olmaz.
    burada bizler yalan yok genel manada alonsoyu eleştiriyoruz. en azından ben şahsım adına böyle yapıyorum. fakat burada ince bir ayrıntı var. yorumlarımı ikiye ayırıyorum. bir ciddi olarak yazdıklarım iki espri olsun diye yazdıklarım. espri olarak yaptığım yorumlar zaten genelde tepki almıyor. ciddi olarak yazdıklarım da ise kim olursa olsun yaptığı yanlış hareketleri davranışları ve sözleri eleştiriyorum. bir gemide 99 cani 1 fani olsa bile o gemi batırılmaz. bir insan ile alakalı kesin yargı o insan öldükten sonra yapılabilir. zira geri dönüpte artık iyiyse kötü, kötü bir insan ise iyi birşeyler yapamaz. bu insan şöyle biriydi diyebiliriz. bu açıdan değil alonso hiçbir insan benim nazarımda % 100 kötü negatif bir insan değildir. diyelim alonso yarın müslüman oldu insanlık adına din adına çok güzel şeyler yaptı. yok canım bu adam pilotken takım emri ile avantaj sağlardı vs.vs. yaramaz adamdı bu adamın hiçbir hayrına güvenilmez denebilirmi? dersen alırsın günahlarını üzerine…
    ayrıca bizler burada haber olmuş konular üzerinde yorum yapıyoruz. akabinde bir olay olduysa sevmiyorsak o pilotu eski olaylara benzer bir durum varsa mesela bugün alonsonun kaç tur boyunca button a geçilmeyen massayı bir anda geçmesi…sevmeyen insanın aklına takım emri gelir seven insan ise massa button la temas sonucu momentum kaybetti alonsoda bunu değerlendirdi diye düşünür ve yazar. şimdi geçen seneki almanya takım emri olmasa alonso karşıtları bu konuyu baz alarak pek yorum yapmazlar.
    yani demem o ki ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. burada bir alonsocu arkadaşla tesadüfen msn de görüştük. sağolsun o arkadaş çok güzel bir cümle kullandı tuttuğu alonso için…"adam kazanmak için herşeyi yapıyor" dedi. bu düşünce kimilerine göre makul gelir kimilerine göre gelmez. biz inatçı bir milletiz. tuttuğumuzu bırakmayız tükürdüğümüzü yalamayız. mesela ben…geçen senenin başında mclaren buttonla görüşmeden evvel kimiyle görüştü. fiyatta(kimi 10 milyon euro istedi mclaren 5 verdi ve küçük çaplı sponsorluklara izin vermedi) anlaşamadılar. konu kapandıktan sonra mclaren button ı aldı. 5 milyon euro için adam milyonlarca fanını yüzüstü bıraktı gitti. bu açıdan inanılmaz kızıyorum kimiye…ama sevmişiz bir kere bırakamıyorum. pilotluk hayatı bitti haberini duyana kadar sadece kimiyi destekleyeceğim. ve ümitle f1 e dönmesini bekleyeceğim. ve bu arada kiminin f1 den kopmasına sebep olan ferrari ve alonso başarısız olsun diye kavli manada elimden geleni yapacağım. bu kadar sevmeme rağmen alonsonun yaptıklarını ve tavırlarını kimi yapsa bırakır ve f1 olayından ve bu siteden ufak ufak uzar kaybolurdum.
    her ne ise…konu biraz uzadı ama kalbimden geçen düşünceler bunlar…sütten çıkmış akkaşık değiliz ama öylede alonsoya karşı % 100 kötü düşünce içerisinde de değiliz…

  45. Alonso&Massa  avatarı

    kovduk =)

  46. hahaha malum pilota bak dünya şampiyonluğu var. 2008 de de elinden geleni massa için yaptı. 2009 yılında ferrari nin tek birinciliği olan SPA için bile bahane bulmussun, görünen o ki bazıları için F-1 alonso nun etrafında dönüyor. diğerleri ne yaparsa yapsın yeterli değil.

  47. Alonso&Massa  avatarı

    Malum pilotun gelmesi 2006 yılında verilen en büyük hatadır.

    Muhteşem bir pilot,malum pilot yüzünden emekli edilmiştir.O pilot Ferrari koltuğunu asla haketmemiştir.Biriside çıkıp o pilotun 3 senede bana şu yarışıda unutulmaz diyemez.

    (kaçış alanlarınıdan sonuna kadar faydalarak aldığı 2009 Spa hariç)

    hatırlatma:2010 da o alanları kullanmak yasaklandı.

  48. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    İnşALLAH dostum inşALLAH dün gercekten cok karamsardım ben.

    Ama bugun Alonso'nun neler yaptığını görunce bir nebze olsun rahatladım..

    Aslında bazen dunuyorum 2007'de Raikkoneni değilde ALonso'yu alsaydık nasıl olurdr.

    ALonso da olmassa hem gecen sene halımız duman olurdu hemde bu sene halımız duman olur

  49. Alonso&Massa  avatarı

    İnanıyormusun?

  50. Alonso&Massa  avatarı

    Belki de trafikte kalmasaydım 2 pitstop deneyebilirdim ama işlerin gidişatına göre en iyi kararı verdik

    karamsar olmadığı çok belli.Dışarı çıkmasa 2.lik gelebilirdi.Malezyadan itibaren herşey belli olmaya başlayacak.Umarım takımımız herşeyin en iyisini yapar ve sonucunu alır.

  51. Alonso&Massa  avatarı

    =) bizimde kızdığımız bu.konuyu eleştirsin,ama durmadan tahrik durmadan tahrik.bizimde bir sınırımız var.birdi,iki oldulariikiydi üç oldular.işin komiği kendi yazdıklarınada gülüyorlar.

  52. bende tebrik ediyorum olgunluğun için o zaman bu yorumun üzerine

  53. fernando 4. lük iyi de şu vizöründeki sarı şeritleri mavi falan yapsan daha iyi olcak .)

  54. anti alonso fanclub start almış bakalım hadi hayırlı olsun mesainiz.

    gelelim ferrariye cumartesi kayıp idiler
    pazar ise start kumarını kaybedenler in en başında Alonso vardı.

    sevindirici olan ise araç yarış içinde rekabetçi iyi bir sıralama turu ile daha güzel sonuçlar bizleri bekliyor.

  55. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Bu sezon sanki geçen sene gibi olmayacak.. Ferrari, RedBull'u yakalaması zor bu şartlarda.. Ama inşallah yakalarlar.. Hem seyir zevki ,hem de desteklediğimiz pilotun kazanması .. 🙂

  56. Bence gayet nüktedan, buradaki tartışma adabına, günün anlam ve önemine uygun, Alonsocu arkadaşların da tebessümle yaklaşacakları bir yorum idi. Tabii yazı duyguları aktarmada söz kadar etkili değil, bu yazıyı da provakatif halet-i ruhiye içinde değil, gayet hoşgörü çerçevesinde ele almış idim. Tabii bunun bilinmesinin mümkünatı yok. Neyse, sitenin huzurunu bozmamak için herkesin kurallara uyması icab eder. Ben de bu tahrik etme potansiyeli olan yazım için yazının muhataplarından ve site ahalisinden özür diliyorum. Saygılar.

  57. valla önündeki Petrov değilde Kubica olsaydı ozaman o Webber'den daha ciddi bir rakip olabilirdi :)) R31 tam da Kubica'nın stiline göre dizayn edilmişti.Ah Kubi ah şampiyonluğa oynayabileceği bir yıldı.

  58. Sayın editör. İçinde küfür, hakaret, alay gibi terbiyesizlikler bulunmayan yorumumu niye sildiğinizi öğrenebilir miyim acaba. Neresinde yanlış yapmışım bilmek istiyorum.

  59. burak evmez avatarı

    cevap veriyorum b şıkkı. sen ne gereksiz adamsın anlamıyorum seni bu tarafsızım diyen değil miydi?

  60. burak evmez avatarı

    emin misin bu duyumların doğru olduğundan? iyi araştır bence

  61. @ MagicAlonso sen bana dün burada küfür etmişsin,ailemle dair çok ağır küfürler etmişsin .cep numaram 0 5 3 2 3 4 5 8 8 9 5 çok acil ara beni bekliyorum aramanı.eğer mesajım silinirse numaramı bu pezevengi tanıyan kim varsa versin ona.

  62. "Webber ve Button'a karşı iyi bir iş yaptık." Alonso'nun bahsettiği iyi işin olası tanımları aşağıdaki şıklarda verilmiştir.

    1-Nazar değdirmesi
    2-Doğustan ballı olduğunu tescil ettirmesi
    3-Massa'yı geçerek Button'un yerini geri vermesini engellemesi
    4-Hiçbiri
    5-Hepsi

    Buna göre, doğru cevap aşağıdakilerden hangisidir?

    A) Sadece 5
    B) 1,2,3, ve 5
    C) 1 ve 2
    D) 4 ve 5
    E) 5 ve 4

  63. ƒσяzα αℓσηѕσ avatarı
    ƒσяzα αℓσηѕσ

    hakkatten 2008 de 4.lük 2010 da ve 2011 de yine 4.lük ilginç olmuş:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir