FIA, Haziran'da Mosley için OGK'yı Çağırdı

yazar:

kategori:

FIA Senatosu üyeleri, Max Molsey’in isteğini kabul ederek Olağanüstü Genel Kurul’da başkan için güven oylaması yapacak. Bu toplantı 3 Haziran’da gerçekleşcek.

Mosley, Senato’nun başkanından, gazetede özel hayatı ile ilgili çıkan haberi görüşmek için bir toplantı talep etmişti.

Olağanüstü Genel Kurul, Paris’te toplanacak ve FIA Senatosu’nun 200’den fazla üyesi, gizli oylama usulü ile güven oylamasına katılacak.

FIA tarafından yayınlanan bildiri: "FIA; Senato’nun üyelerinin, FIA Başkanı’nın, özel hayatı ile ilgili haberleri hakkında bir Olağanüstü GEnel Kurul için toplanma teklifini oybirliği ile onayladığını doğrulayabilir"

"Toplantı, 3 Haziran 2008 tarihinde Paris’te yapılacak. Genel Kurul’a, gizli oylama usulü ile güven oylaması da dahildir"


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Eyvallah sağolasın iltifatına sevindim inşallah mahçup olmam

  2. sistemle alakalı geniş çapta konuşabileceğim birisin,anlamıştım aslında "sisa"nikiyle yazarken bana yeniyim demiştin ama "kırmızı beyaz mclaren dan "bahsediyordun evet bu şekilde bi cevap yazan arkadaş çok şeylerin farkında demektir.inanki sevindim.Keşke birçoklarını böyle görebilsem…

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ECHELON yazdığın bukelimeyse bunu bilen fazla kişi yoktur boyutu ise bilenlerle ters orantıdadır

  4. ama senin gibi olmayıp hala ona güvenenler var.SORU 1-Hangi büyük takım bu güne kadar mosleyi kınamadı? SORU 2-Neden? Yoksa yaşlı bunak dile gelip bişeyleri ifşa eder de ondanmı? Acaba neden?Normal olmayan durum bu bunak arkasında belli bir güç olmadan asla kalmak için diretmez,birileri hala onun kalmasından yana demek yine kullanacakları bir yer var.Bu savaşı MC LAREN başlatmadı ama vodafon intikamını alacaktır echelon dan kaçış yok.Bu gerçekten sporun dışında çok büyük bir mücadele.

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Konseyin belki güveni vardır fakat benim ruh sağlığı bozuk insanlara güvenim yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir