Raikkonen NASCAR'da Yarışacak!

yazar:

kategori:

Turun Sanomat gazetesinin haberine göre Raikkonen, ICE1 Racing takımıyla önce NASCAR’ın Kamyonet serisinde yarışacak ve daha sonra daha üst seviyede olan Nationwide ve Sprint Cup serilerinde mücadele edecek.

Henüz kesin tarih verilmese de Raikkonen’in bu yaz mevsiminde ilk yarışına çıkması bekleniyor.

Raikkonen, geçen sene Richard Petty Motorsport’un destekçisi olan Foster Gillett ile birlikte çalışacak.

Raikkonen “Gerçekten NASCAR dünyasına alışmak için sabırsızlanıyorum. Uzun zamandan beri takip ediyordum ve bunun oldukça zorlu ve üst düzey bir seri olduğunu biliyorum. Amerikan yarış ruhunu seviyorum. Bunun bir parçası olmak harika olacak.” dedi.

Ice1 Racing’in hangi araçla yarışacağına dair tüm görüşmelerde sona gelindiği belirtildi.

Raikkonen aynı zamanda Dünya Ralli Şampiyonası’ndaki mücadelesine devam edecek.

 


Yorumlar

  1. of kimi ooooooooooof ne yapmaya calısıyosun bi anlasam varya burda milyonlarca hayranın f1 e geri dönmeni bekliyoken sen ne diye nascara gidiyosun cok sasırdım yaaa.biz seni tekrar f1 de görmek istiyoruz belkide gri dönersin ya da dönmezsin orası sana kalmiş fakat kalbimiz hep seninle ICEMAN seni karakterinle kazanma hırsınla hızınla ve agresif sürüş tarzınla hatırlıcam ben daima.suzuka 2005 i hic unutmicam one yarıs ve kazanma istegiydi.seni efsane mc laren MP4 20 ve gri tulumunla hatırlıcam BUZ ADAM

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kimi'nin tercihlerine saygı duyalım.Herkes istediğini ve sevdiği işi yapmakta özgürdür.3-5 yıl sonra hamilton da nascara geçebilir.Yakında nascardaki sürücülerin çoğu mclaren tulumu giymiş insanlardan oluşabilir kimbilir.

  3. İnsanın kendine yaptığını başkası yapmazmış.f1 de işini çok iyi,zevkle uzun yıllar yapabilecek bir yeteneğe sahipsin ama sen gidip başarılı olamayacağın dallarda yeteneğini heba ediyorsun.birisinin üzerinde motor var diye tüm yarış araçlarının ve motor sporlarının aynı olmadığının kalın bir meşe odunuyla kendisine belletmesi dışında akıllanacağa da benzemiyor.

  4. NASCAR (National Association for Stock Car Auto Racing), Kuzey Amerikaya özgü motorsporu dallarından biridir. NASCAR yarışları oval pistlerde 200 ile 500 mil üzerinden 43 aracın katılımıyla yapılır. Diğer motorsporlarının aksine NASCAR’da geçişler çok daha fazla olduğundan yarışta birçok kez lider değişir. Amerika Birleşik Devletlerinde Amerikan futbolundan sonra en çok izlenen spor dalıdır.

    Yukarida yazilanlar, Wikipedia' dan alinmistir. Sirf laf olsun diye Nascar' i onu gectim WRC' yi asagilayanlari anlamiyorum. Tamam ben de Nascar' i takip etmiyorum ama biraz at gozluklerinden kurtulup olaya daha genis bir acidan bakabilmek gerekir diye dusunuyorum.

  5. schumacher075 avatarı
    schumacher075

    kara ambar kamyoncular derneğine de katıl kimi.şu haberi 4-5 yıl önce okusam hadi ordan derdim ama ne yazık ki F1 böyle bir pilotu kaybetti 🙁

  6. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    Raikkonen kendince eğleniyor
    rahat bırakın adamı
    Hakkinen kadar olmasa bile adam gibi adamdır Kimi
    öyle alonso gibi hamilton gibi webber gibi pisirik bir adam değildir Kimi.
    Schumi'den sonra tuttuğum adamdır kendisi
    yolun açık olsun İce man
    başarılar Kimi Raikkonen

  7. Pilot secimimiz karakterimizle baglantili galiba, Alo fanlari Alo karakterinde, Rai fanlari Rai karakterinde.. ve kimsenin buna itirazi yoktur heralde 🙂

  8. Yorumlara bakiyorum da pilot secimimiz karakterimizle baglantili galiba, Alo fanlari Alo karakterinde, Rai fanlari Rai karakterinde 🙂 ve kimsenin buna itirazi yoktur heralde..

  9. Fordçu Raikkonen :))

  10. kesinlikle katılıyorum.. F1 in eski zevki yok..

  11. aynen katılıyorum::::)))

  12. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Adam, "Nascar'ın parçası olmak harika olacak" diyor, sen Nascar'ın kuyruk sıkışınca kaçılan yer olduğundan dem vuruyorsun. Alakaya çay demlemek böyle oluyor sanırım:)

    Ya da görmemek için kör olmak gerekmiyor..

  13. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    " Sonunda kamyon şöförü oluyor demek, helal olsun, yetenekli olduğu belliydi zaten…. "

    Bu yorum herşeyi anlatıyor.Harikaydı gerçekten..

    Zora gelince kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıp kaçılan bir yerdir NASCAR !

  14. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    sizin yaptığınız artık tahrıği filan gecti ayıptır yanı

    İnsanların özel hayatı kim dinden inançtan konu actıkkı sen bunu yazma gereği duydun.

  15. kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan. adam tanrı-tanımaz ise bir anda bütün düşünceleriniz mi değişecek? suç mu ayıp mı, nedir ateist olmak? bunu böyle gelip afişe etmek, işte ispatı falan demek, bilmiyorum yani garip, sana ne oluyo ki?

  16. harbi malmışsın kimi yaw

  17. Sitenın huzurunu kaçıran şahıslar belli. Nicklerini zikretmekten imtina ettiğim o malum zatların sitenin bekasına, genç dimağların ahlakına halel getirici icraatları hepimizin malumu. Elimizden birşey gelmez, ben o malum zihniyetin neferlerini Sayın Site Yöneticilerine havale ediyorum.

  18. Kimin mazlum, kimin zalim olduğu ayan beyan ortada. Başka söze ne hacet.

  19. banlanınca dönersin değilmi? :))))

    manasını bile bilmeden ktibiyoz gibi ifadeler kullanma tanımadığın insanlara…burada şahsa hakaret etme konusunda genelde alonso fanları ön plana çıkıyor. şu sitede bir admin olsam var ya gençlere kötü örnek oluyor diye alonso haberlerinin negatif olanlarını es geçer fanlarının bir tanesini sağ bırakmazdım:)))hem sitenin bereketini kaçırır bu haberler bence yani:)))bir ara bir site vardı fernando alonsoya tapanlar sitesi:))) diyeceksinki senin orda işin ne? video bulurmuyum diye çok önceleri girdim. bir tane bile çalışmıyor. herşey dandik. herneyse sağdan say misali türkiyede kaç kişiyiz diye bir anket yapılmış. baktım yüzküsür kişi tıklamış. muhtemel 3 te 1 i çift tıklamıştır diyelim. anca yüz kişisiniz(bir gaz odasına sığarlar:))))))). bu açıdan mutlu oldum. bu ispanyol çocuğu şükürki yurdum evlatlarından çok azını kendine bağlamış. bedbaht arkadaşlarım:)))Allah hepinize hayırlı uzun ömürler versin. yaşlandığınızda hayatımda nerde hata yaptım diye kendi kendinize sorduğunuzda f1 de tuttuğunuz bu pilot aklınıza gelecek:))))
    sonra torunlarınıza ders alsınlar mahiyetinde aşağıdaki gibi bir mektupta belirtirsiniz:))))

    http://www.cerezforum.com/komik-resimler/31844-hayatta-2-seyden-utandim.html

  20. neyi çizdiriyor katafalk neyi?
    adam 20 li yaşlarda bir anda inanılmaz paralar kazanmaya başlamış tek derdi var etliye sütlüye karışmadan sürmek…cesareti olan kim bilir kaç insan parası olsa nascarda yarışmak için ciddi paralar öderdi. adam kafasına göre takılıyor. biz zannediyoruz ki f1 var sadece dünyada…bizim dünyamızda olabilir ama başkalarının dünyalarında başka seriler başka zevkler var.hem sürüyor hem para kazanıyor. mutlu bir dünyası var:)

  21. uzun uzun bir seyler yazmistim vazgectim.

    kimi'yi severim. f1'de yarismasini isterdim ama artik tadi kacmisti bu tur haberlerin zaten artik gelmeyecegi bariz.

    nascar'i gectim, wrc'de yarismasina bile sevinmemistim.

    ha severim demistim ama takim patronu olsam alir miyim?

    hayir. onceligim alonso, sonra button, daha sonra heidfeld ve rosberg gibi pilotla rolurdu.

    rb7 gibi ucan bi aracim olmasa vettel'i ve hamilton'i (ki vettel'i severim) yine almam yine almam. kanlari cok deli akiyor cunku. birkac yil icindeki durumlari nasil degisir bilmem.

    ha bu arada kimi'ye nascar'da basarilar dileyen arkadaslardan da;

    1. kimi sevenlerin samimiyetine inanmiyorum, cunku zugurt tesellisi.
    2. alonso sevenlerin samimiyetine inanmiyorum, cunku oh be f1'de olmasin da be hali varsa gorsun tavri var.
    3. tarafsiz olanlar pek olmadigi icin yorum yapamayacagim.

    ben bu habere sevinemedim acikcasi. wrc bile bir karizmasi vardi. gerci wrc'de yarismaya devam edecekmis ama bence karizmayi bana gore cizdirdi.

  22. yani dediklerinin olduğu bir Alonso taraftarı bile görmedim desem kimsenin şaşırmayacağı aşikar.

  23. bir insanın birinin taraftarı olmasından karakter analizi yapacak çapta bir insan mısın? hayır cidden soruyorum, eğer öyleyse ortak bir iş falan kurabiliriz, kahve falı falan bakarsın sen, bende işletmecilik yaparım, malum şahsa sorarsın kimi destekliyor diye, ardından yardırırsın tüm karakter analizini, paraya para demezsin.

  24. Kürşat ŞAHİNKAYA avatarı
    Kürşat ŞAHİNKAYA

    Ferrari Bu Adamı Göndermek İle Çok Çok Akıllıca Bir İş Yaptı…

  25. Arkadaşım sana söylemedim quvanın belirtiği gibi..Ben F.Alonsoya söylemiştim kusura bakma yanlış anladım speeder fantastico yazınca..

  26. sana söylemiyor üzerine alınma.

  27. 1. ateist olduğumu söyleyerek kendi düşüncelerindeki saplantıları ortaya çıkarıyorsun. benim dinim banadır. elhamdülillah allah birdir ve hz muhammet kulu ve elçisidir. fazla ileri gitme bence.

    şampiluğu vermeseydin.kim dedi ver diye. 10 yıllık açlığınız olduğu haldemi verdiniz, yoksa beceriksizliğinizden mi verdiniz. ron amca'nın kel kafasını tırmaladığı dün gibi aklımda 🙂

  28. Hoşbuldum quva.olaya öyle bir daldınkı üfürükcü yaptın kankamı,ne yapayım 🙂

  29. Ateist olduğunu nerden çıkardın tövbe tövbe, ama siz adamı dinden de çıkarırsınız orası ayrı konu.

  30. Alonso&Massa  avatarı

    beddua döner sahibini bulur.söyle öğrensin.

  31. yatmam gerek yarın işe gideeğim.yeri gelmişken bazı yorumlarada cevap veremiyorum geç saat olduğundan.cem i cümlenize iyi geceler.

  32. Alonso&Massa  avatarı

    döneriz be jetman,dönmesek ne olur =) tahrik edenler olmasa burda eğlensek ama hep biz tahrik ediliyoruz.neyse..ne diyelim =) benim 2011 için tek dileğim vettel şampiyon olmasında kim olursa olsun..

  33. Kirve hoşgeldin..Ben bir atasözüne vurgu yapmak istemiştim sen olayı nerelere götürmüşsün.

  34. Kim o fantastico alonsomu? Ateist adam kime dua eder hele bi de bana 🙂 mclarene ne dıye beddua edıyor kardeşim,şampiyonluğu biz verdik ona 2005 yılında 😛

  35. Bende fantastico'yu tanıyorum 2005'^te öyle bir beddua etti ki 2006'da Mclaren 1. lik yüzü göremedi. Sen hala istiyor musun peki beddua edilmesini:D

  36. Alonso&Massa  avatarı

    Bende ettim beddua bak adam nelere gitti,gittiği serilerde neler oldu.Daha devamı gelsinmi?İstermisin?O zaman bu adamla ilgili son haber olur diye korkuyorum ama =)

  37. biz daha da bi dualıyız sanırım. 12 senedir beddua devam ediyor. değilmi? 🙂 hadi onuda geç. kiminin durumu ortada. bu beddua değil, olsa olsa şaman büyüsü olur herhalde.

  38. Onu bilemem ama ihtiyaç olursa yağmur duasına katılmaktan kaçınmaz.

    “Her kim benim veli kullarımdan birisine düşmanlık ederse ben ona harp açarım. Kulum kendisine farz kıldığım şeylerden daha sevimli bir şeyle bana yaklaşmamıştır. Kulum bana devamlı nafile ibadetleri ile yaklaşır. Bunun sonucunda ben onu severim. Bir kere onu sevdim mi ben onun işiten kulağı, gören gözü, tutan eli ve yürüyen ayağı olurum. Eğer benden bir şey isterse onu veririm. Bana sığınır­sa muhakkak onu korurum.”

  39. biz sapağı kaçırmadık 2007 de bulduk.(nihayet ve o kadar hak edişten sonra)ama siz sapağı abu dabi de çok kötü kaçırdınız.ve geri dönemediniz.200 tede kaçıracaktınız ama şans sizinle idi.çok şey var ama.senin pilotun gerçekten çok iyi pilot.aynen benimki gibi !

  40. Nefesi çok derin demekki.Tanıdığına göre bilirsin gökten bişeyler de yağdırabiliyor mu?

  41. Ben Herkülü tanıyorum,geçen sene bad dua etti öyle bir kabul olduki artık sen anla..Halen istiyormusun dua etmesini ? 🙂

  42. Alonso&Massa  avatarı

    siz kaçırmışsınız kaçıracağınız kadar dikkat ette geri dönüş yolunu bul =)

  43. sapağı kaçırma dikkatli ol

  44. İyide arkadaşlar, Nelson Piquet Nascar kamyonet serisinde yarışacağı duyurulduğunda hepimiz aynı yorumları yapmadık mı. Adama kamyon şoförü demedik mi kaba tabir ile şimdi Kimi'ye dendiğinde mi ayıp oldu. 😉

  45. Alonso&Massa  avatarı

    böyle yoruma böyle cevap verilir jetman.

  46. Dalga geçenler kendi pilotlarının haliyle dalga geçsinler =D adamda sporcu ruhu var durmak bilmiyo bizim ülkemizde malesef WRC'ye falan spor diye bakılmıyo o kültürümüz daha gelişmemiş, F1 izliyo diye kendini çok bilmiş ve motorsporlarının zirvesinde bilge sanıyo kendini, geliyo burda kamyon şöförü oluyo yazıyo 🙂 allahım sen sabır ver.

  47. nuc nuc nuc.yanlış yoldasın hemşerim.ilk sapaktan dön

  48. Alonso&Massa  avatarı

    Pilotunuzun karakteri olmadığını ve sizide etkilediğini kabul ediyorsun yani =) seni gidi gazeteci düşürücü seni seni gidi çocuk düşürücü,magnum sever seni 😀

  49. dalga konusu gerçek oldu erdiniz değilmi muradınıza.geçin dalganızı ama dikkatli olun f1 sezonu uzun.ve jetman da burda.ah kimi

  50. Niye tartisiyoruz ki? Alonso fanlarinin karakterleri pilotlarinin ki kadar, Raikkonen taraftarlarinin da karakterleri pilotlarinin ki kadar. itirazi olan? 🙂

  51. Alonso&Massa  avatarı

    ağlatmatmayın mazlumu 😀

  52. Alonso&Massa  avatarı

    =))

  53. Bırak fantastico_alonso zaten acılı adam üzerine fazla gitmemek lazım 🙂

  54. Yüreği nefretle dolu olanın duası kabul olmazmış. O nedenle istediğin duayı edebilirsin;)

  55. senin dua'n yetmez, bence fetoş amcana söyle oda etsin. 🙂

  56. açıkçası seninle yüzyüze gelmek istemem, çünkü yazılarınla bile negatiflik saçıyorsun. yüzünü gördüğümde dönüp bakmak bile sanırım! ki senin gibi f1 ktibiyozlarıyla çok görüştüm ve kimseden kaçtığımda olmadı. alkolikte değilim, sigarada içmem, yüzüm ak ve alnımda açıktır. sevdiğim ve desteklediğim insanlardan hiçbir zaman utanmam.

    valla ben alonsonun bu sene sonunda kovulmayacağına eminim. ve kovulursa şayet, seninle yüzyüze gelmeye hazırım, ama şayet, tam tersi olursa, benimle yüzyüze gelecek yüün varmı? ayrıca eğer alonso ferrariden kovulursa bende bir kelime dahi yazı yazmam. BEN SENİN GİBİ, ÖNCE "DAHADA YAZMAM DEYİP,SONRA DÖNÜP YAZAN İNSANLARDAN DEĞİLİM" bilmem anlatabildimmi !!!

  57. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    "Yav he he" deyip geçeceksin herkül… boşveeer

  58. alonso fanlarını genelde kahırdan sinirden alkole başlatıyor:) utançtan insan yüzüne çıkarmıyor. nasılsa burada birbirimizi görmüyoruz. o yüzden rahat ça yazıyorsunuz. bir alonso fanı ile karşı karşıya gelsem sonuçta "haklısın" kelimesini duyar gibiyim. sene sonu göreceğim alonso fanlarını…ferrari kovacakmı yollayacakmı bekleyip göreceğiz:))) siz böyle yazmaya devam ettikçe bildiğim ne kadar dua varsa alonso başarısız olsun diye kullanmaya çalışıyorum. bad dua:) kendisi gridin en sevdiğim 24.pilotu olur:)))

  59. Nascar da kamyon soför ü tamda kimmi ye göre hak etdigini buldu. insanlar Nelson Piquet dalga gecerken Nascar kamyonda yarisir hak etdi derken simdi kimmi orda :)) ee düsmez kalkmaz bir allah almaaa Nelson Piquet ahini cikar nascar nascar

  60. he layığını buldu yani 😀 oda güzel bi bakış açısı 🙂

  61. Tam kendine göre bir seride yarışacak artık demek ki sevindim. Ne diyelim burada bari istikrarlı olsa:D Başarılar dilerim:D

  62. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Konu dışı ama nadiren görülen bir durum yaşandı televizyon camiasında:

    b: şii akbaba hadi la
    a: nası kullandım ama aga?
    b: schumacher gibi la
    a: haa toni di mi?
    h*: o toni diil ki olm maykıl schumacher lan
    b: ne farkeder la, onlar amca oğlu diil mi la?

    http://www.youtube.com/watch?v=7SpRq_WWAIA#t=01m38s

    Behzat Amirim:)

  63. bu adamı bi tanıyanı kollasın hakim olsun, adam kiminin derdinden aşık olmuş durumda:)

    herkül bey, alonsoyu destekleyen insanlara "alonsoyu ilahlaştırıyorsunuz" diyeceğine kendine hakim ol. ben hiç bir alonso taraftarının alonsoya şiir yazdığını görmedim. gerçi hoş, alonso hiçbir zaman sevenlerini bu duruma da düşürmedi ki! 😀

  64. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Adam macera arıyor yaptığı işten zevk almak istiyor. F1'den zevk almıyordu 2009'da. Ve bıraktı. Ve zaten, hepinizin takdiridir sanıyorum, F1'in o eski zevki ve heyecanı kalmadı.

  65. Vaay kamyoncu rai güzel nick olur fanları için

  66. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Bakıyorum da bizim Kimiciler pilotumuzu eleştirmişler. Ne güzel biz bunu çok iyi yapabiliyoruz:)

    Hani Kimi'nin yerine başka bir pilot olsa tarihe geçmeye falan çalışıyor diyeceğim. Nascar'ı ne kadar çok sevdiğini biliyorduk. Çok fazla da sürpriz olmadı açıkcası. Ancak ben Kimi'nin daha büyük bir sürpriz yapıp F1'e döneceğini düşünüyorum. Tabi bu zaman alacak..

    Seviyorum len seni deli adam:)

  67. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Sonunda kamyon şöförü oluyor demek, helal olsun, yetenekli olduğu belliydi zaten….

  68. geçici ayrılık benimkisi…
    ilk yaz çiçeğine gebeyim…
    ağıtlar yakmayın adıma…
    ben ölmedim ölmeyeceğim…

    can canım canlarım…
    hazırmı koynunuzda yerim…
    gün olur çocuk gibi…
    bağıra çağıra gelirim…

  69. Ortada konunun içinde ki insana ve onun taraftarlarına hakaret ya da küçük düşürücü bir söylem olmadıktan sonra, herkes istediği kadar konuşsun zaten. Maalesef bu iş öyle olmuyor ama, hepinizin tanıdığı aynı kişiler aynı propagandaları meşruymuş gibi her seferinde tekrarlıyor.

  70. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Adam Nascar'da yarışacak diye aptal mı oluyor? Herkes aptal o zaman Nascar'da yarışan.

  71. ismail uçar avatarı

    Dikkat!!!!!!!!
    arkadaşlar sizden gelecek bilgiler benim için önemli(konu dışı ama cevaplarsanız sevinirim keza smileadsl ile kavglıyım)
    antreman seansı izleyenler yardımcı olabilir diye düşünüyorum.bu sitedeki canlı izle bölümünde antreman izleyen biri max. 10 dk izlese kotayı ne kadar harcar.bunu bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim

  72. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Alonso ile ilgili tartışacak çok konu olduğu için çok yorum oluyor. Daha önce açıklamıştım. Kimi neyse oldur. Nokta. Nascar'da yarışacakmış. Veya rallide 7. olmuş. Tamam. Eyvallah. Yorum yapacak bir şey yok bunlarda. Ama Alonso öyle mi? Onlarca olayı var ve elbette konuşulacak. Bunu anlayın artık. Anlayın ne olur anlayın artık.

  73. Ahmet Kara ,
    Alonso fanlarını çağırmak yerine, kimi fanlarını Alonso haberlerinin altından buraya çağırmayı denemelisin.Kimi haberlerine rağbet etmeyen ama Alonso haberlerinde coşan kişileri çağır ki pilotlarının halini görsünler.

  74. Kendisine başarılar diliyorum…Ama f1 de olmamasına şahsen çok üzülüyorum…Bana göre formula 1 tarihinin gelmiş geçmiş en hızlı pilotlarından ve şampiyonlarından birisi kimi ve onun f1 deki yokluğu çok büyük kayıp….Gerçekten de nedenini bilmediğimiz bi şeyden dolayı f1'den nefret etmiş olabilir….Şöyle söyliiim!!!burda yorum yapan herkes için formula 1 bir bir yaşam tarzıdır diye düşünüyorum ama gel gelelim hangimiz bugünkü formula 1'den gerçek anlamda mutluyuz???Kısacası koyu bir formula 1 sever ve alonso fanatiği olarak herzaman kimiyi hatırlayacağım ve özellikle de 2004 sezonunda silverstonda aldığı o muhteşem pole pozisyonunu hiç bir zaman unutamiicam….seni özlüyoruz hemde çok…çünkü bu sporun senin gibi karekteri yüksek az konuşan ve çok gaza basan pilotlara ihtiyacı var….saygılar!!!

  75. Tolga Soydan avatarı

    aptal adam

  76. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    rainin boyle şeylerde yarısacagını 5yıl once soyleseler güler geçerdim

  77. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    ohaaaaaaa

  78. …f1 de göremiyecez. Ben hala yokluğunu hissediyorum Nascar a olan büyük seyirci ilgisi ve mücadelesi Kimiyi çekmiş olmalı. Bu alttaki mesajın devamı oldu yanlışlıkla entere basınca 🙂

  79. Rai kendini oradan oraya savuruyor… Umarım başarılı olur.

  80. Petrovun yerine podyumda Kimi yi hayal ediyorum da.. Bu uyuz herifi birdaha hiç

  81. Belkide Dtm i sevmiyordur eski f1 pilotları war diye D:

  82. tamda yeridir aslında 🙂 birazda minübüscülük ruhunu için sabırsızlansın.

  83. Raikkonen F1'den nefret ediyor değil. Diğer serilerde oldukça başarılı olduğu için orada kalmayı tercih ediyor.

  84. Başarılar Buz Adama…

  85. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Hadi bakalım Kimi hayırlısı olsun..
    Kazadan,beladan uzak dur belki Briatore ile Alonso, Piquet i ayarlar senin üstüne sürdürürler aracı felan..:)

  86. adam haklı beyler,hiç boşa yorum yapmaya gerek yok,f1 ne hale geldi herkez görüyo, yok motor gücü düşer,yok rüzgarlık,yok lastik,vs vs vs…f1 de ne hız kaldı , ne dayanıklılık, nede yarış zevki..sokaktaki otomobillerden tek farkı araçların f1 pistlerinde gidiyor olması başka bi fark kalmadı..gerçek rekabeti öldürdüler,sezon ici geliştirmeler bitti, önceden rüzgar tünelinde çalışılır süper araçlar yapılırdı,eski zaman turlarıyla şimdiki zaman turlarını karşılaştırın , pist rekoru diye bişey görmedim ben (siz gördüyseniz banada söyleyin )arabalar hem eskisinden daha yavaş hemde daha dayanıksız oldu,bridgeston ve michelen zamanında süper lastiklerle gelirdi firmalar, ve daha iyiye yönelik rekabet vardı şimdi bişey kalmadı ortada gp2 gibi bişey oldu f1, bi f1 fanı olarak izliyorum ama sadece f1 izlemek icin …raikonen neyapsın,nascar gidebilecegi en iyi yer şuanda…gerisi fasafiso…..

  87. Burak Soylu avatarı

    küfür gibi savunma 🙂

  88. Alonso&Massa  avatarı

    Niye DTM'e falan geçmediki?Bu adamın kamyonet serisinde kendini ispatlamaya ihtiyacımı var.Direk Nascar da yarışsaymış.

  89. Alonso fanlari nerde kaldi? 🙂

  90. alonzomanyaa  avatarı

    pike ile kamyonet çarpıştırırlar artık.. 😀

  91. Aferin Rai.. Bu kadarmi nefret ettin F1`den..

  92. kadıköy-taksim hattında da çalışsın boş zamanlarında.

  93. Deli_Manyak avatarı

    formula 1 den ayrıldıgından beri ne yapacagına birtürlü karar veremedi deli danalar gibi ortalarda dolasıyor 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir