Renault: "Daha Fazla Podyum Gelecek"

yazar:

kategori:

Takımın Rus sürücüsü Petrov, Renault ile şu ana kadarki en iyi hafta sonunu geçirerek 3. oldu ve en iyi sonucunu elde etti.

Takım Patronu Eric Boullier “Aynısını tekrar edeceğimiz konusunda emin olmaya başladım. Malezya’da araçta güncellemeler olacak.” dedi ve araçlarının diğerlerinin çok gerisinde olmadığını söyledi.

Boullier, bu seneki performanslarında büyük etkisi bulunan önden çıkışlı egzoz sisteminin geçen sene Teknik Patron James Allison tarafından önerildiğini söyledi.

Boullier “James beni ikna etti. Tutucu ya da yenilikçi olma konusunda karar vermemiz lazımdı.”

“Bu yeniliği üstlenmek istemiyorum çünkü James ile bu konuyu görüştük. Konuşmanın ardından onu destekleyebileceğimi söyledim. Beni ikna etti ve hepsi bu. Ortak karardı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Kubica olsa neler yapardı acaba ?

  2. "Renault takımı, Vitaly Petrov'un Malezya'da aldığı podyum zaferinin ardından Malezya'da da benzer bir sonuç alabileceğini düşünüyor." allah mı söyletti ne yarış olmadan tekrar poyumda petrov:)

  3. Renault takımı, Vitaly Petrov'un Malezya'da aldığı podyum zaferinin ardından Malezya'da da benzer bir sonuç alabileceğini düşünüyor.

    lol

  4. Renault takımı, Vitaly Petrov'un Malezya'da aldığı podyum zaferinin ardından Malezya'da da benzer bir sonuç alabileceğini düşünüyor.

    LOL

  5. Motor birincide emme yapar emmeyi yaptıktan sonra bir sıkıştırma yapar ondan sonra bir iş elde eder sonra piston üst ölü noktada pis yanmış yakıtı gaz halinde egsozla dışarı atar ve aynı şekilde bu işler gerçekleşir yakıtı etkilemez.

  6. efendimayin  avatarı

    Evet bize yarar bayağı rus gelir. Petrov istanbul parkta iyi sürüyor gp2 de yarış kazandı geçen senede alonso vurana kadar iyi gidiyordu.

  7. Petrov yarış kazanabilecekmi bılemem ama bencede podyuma son çıkışı değil gibi bu sene için.olurda istanbul parka kadar bir kere daha podyuma çıkar yada önlerde yer alırsa bu sene pistimizin doluluk oranında bir artış olacağını düşünüyorum.

  8. efendimayin  avatarı

    Malezyayı dört gözle bekliyorum. Gerçek aerodinami ve denge pisti. Ben bu sene petrovun yarış kazanabileceğini düşünüyorum. Yağmurdada iyi sürüyor.

  9. Bu sene Petrov bu formunu korursa kesinlikle Renault'u ilk 3te görüyorum.En fazla 3. olurlar ama Ferrari'nin Massa'ya bağlı takım puanları var o işleri değiştirebilir.Bir sürpriz olmadıkça takım sıralamasınını geçen yılla aynı olacağını düşünüyorum(ilk 3ün).

  10. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Petrov ilk Gp'deki performansı korur,Heidfeld'de kendisinden bekleneni verir ise Lotus-RENAULT ilk 3 içinde ,en kötü 4. olarak kendisine yer bulabilir.Böyle olmasını umuyorum.Hatta Ferrari'nin biraz daha geç toparlanması ile 3.sırayı garantilemek hiç de ütopik olmaz.Biraz da şans ile belki de……………

  11. Onun da bir gün sırası gelir…

  12. o zaman yakıt tüketimi nasıl etkileniyor acaba bu durumdan?

  13. Motorda bulunan yazılımdan dolayı gaz akışı kesilmiyor Dikkat ettiyseniz üç takım Renault motoru kullanıyor ama bunların üçünün motor sesleri farklı farklı buda yazlımdan kaynaklanıyor

  14. Şampiyon Petrov sesleri yankılanıyor kulağımda xD

  15. Ben bu egzoz olayının çok fazla fark ettiğini sanmıyorum. Virajlarda gaz kesilince hiçbir etkisi kalmaz gibime geliyor. Ama tabi ki nokta kadar fark etse F1'de işe yarıyor.

  16. Araç tamamsa, petrov da ilk yarıştaki gibi devam ederse biter bu iş.

  17. Takımımla gurur duyuyorum daha da fazlası gelecek.

  18. Helal olsun size valla mercedesin 8 aylık çalışması gibi çöp değil helal…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir