Alguersuari, Kazada Buemi'yi Suçluyor

yazar:

kategori:

Televizyonda gösterilmedi ama yarışın sonrasında Alman pilotun aracında büyük hasar olduğu görüldü.

Auto Motor und Sport’a konuşan Heidfeld: “İlk virajın ardından 11. sıradaydım. Puanlar kesinlikle mümkündü. Ardından 10. ve 11. virajda bir Toro Rosso bana vurdu ama kim bilmiyorum”

Sebastien Buemi’nin yarışın başındaki takım içindeki temas için Alguersuari’nin suçlu olduğunu ima etmesinin ardından bu sefer Alguersuari, Heidfeld’e hasar verenin Buemi olduğunu söyledi.

Alguersuari: “Ben değildim. (3. virajda) Schumacher’e vurdum ve bu konuda üzgünüm. Ama Heidfeld’in kazasında sorumluluğum yok. Biraz gerideydim ve neler olduğunu tam olarak gördüm. Seb 10. virajda bir Renault ile mücadele ediyordu ve 11. virajda ona vurdu”

Anlaşılan o ki takım arkadaşları arasındaki gerginlik, yedek pilot Daniel Riccardo’nun gelişi ile daha da alevlenmiş.


Yorumlar

  1. Aslında her pistte bildiğim kadarıyla kapalı devre kamera sistemi var. Yayıncı kuruluşun yakalamayadığı olayları Hakemler bu kameralar sayesinde görebiliyorlar pist içi yayın istemi kabaca tam hakim değilim bu konuya Heidfeld Charli ye bi gitsin derim.

  2. şampiyonluktan geçtim bari yarış kazansak balıkda olsa.oda zor ama umarım senin dediğin gibi olur.reklamda fena değildi

  3. Bence sen de kafana takma bu işler belli olmaz. Bizimkilerin son reklamını izledin mi ? Red Bull'a iyi mesaj veriyorlar 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=C9DBlGpnzqY&feature=player_embedded

  4. bu kadar takma kafana kaza olmasada bir halt olacağı yoktu mgp den.rosberge rubensin çarması aslında kötü olmadı.yoksa arkadan gelen williams ve str lerin onu geçmesine tahammül edemezdim.schumi de muhtemelen aynı duruma düşecekti

  5. hayda bu ne kardeşim.bu nasıl çekim araç temaslarınıda göremezsek yuh yani.hiedfeldin aracında bir şeyler olduğunu tahmin etmiştim ama str lerden biri ile temas edip aracının bu kadar hasar aldığını bilmiyordum.nerde fia nerde fom.rezalet

  6. orjinal metin fransizca, google'un turkceye cevirisi cok kotu oluyor o yuzden ingilizceye cevirmek daha iyi. ingilizcesinden ozet geceyim.

    pat fry bbc ye konusmus. arac tasarimindaki yaklasimlarini degistermek zorunda olduklarini, eskiden özel testlerde cok km kat edebiliyorduk demis. kis testlerinde performanstan daha cok dayanikliliga odaklandik. bu iyi bir uzlasi degildi. artik 2000lerde degiliz. ferrari yeniden kazanmayi ogrenmek zorunda demis. massa icin de teknik yonden biraz zayif demis ama o cumle biraz kotu tercumeydi.

  7. tesekkurler. son virajin cikisindaki kerb ustunde 2 kontra vermek zorunda kalmis ama frenlemeye kalmadan isi bitirmis. iyi gecis.

  8. Nasıl belirlenemiyor bir sürü kamera var araçlardada var?

  9. MagicAlonso avatarı

    evet onada benziyor 2007 fujideki aldığı hasara da benziyor

  10. Tolga Soydan avatarı

    alonsonun 2007deki nurburgringdeki hasarı gibi

  11. Komedi gibi. Alguersuari dua etsin aracımız o kadar kötüydü ki kendisiyle uğraşacak halde değildim. Schumacherle yaşadığı olay yarış kazası olsa bile yarıştan sonra onu yakalasaydım kötü şeyler olabilirdi 😀

    Koskoca 4-5 ay boyunca o yarışı bekliyordum, gel gör ki iki dakikada mahv oldu.

  12. bu kazayi goremedik, algersuari'nin schumi'ye carpmasini goremedik, alonso'nun rosberg'i sollamasini goremedik. bu yarista tv cekimi aksiyonlari gosterme acisindan kotuydu.

  13. yalnız araç kötü durumdaymış

  14. uğurcan uğurtaş avatarı
    uğurcan uğurtaş

    onlar birbirlerine laf ata dursun daniel riccardo araç koltuğuna otursun 🙂 olan Heidfeld'e oldu :((

  15. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    maşallah ikinzde birilerine vurmussunuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir