Boullier: "Petrov'la Devam Etmek Kumardı"

yazar:

kategori:

Petrov, Formula 1’deki ilk senesinde pek de bekleneni veremedi ve takım arkadaşı Robert Kubica’nın 136 puan aldığı sezonda ancak 27 puan alabildi ve sezonun büyük çoğunda yaptığı hatalarla ön plana çıktı.

Boullier “Geçen sene bir kaç iyi yarışımız oldu ancak aynı şekilde bir çok hata vardı. Bu yüzden onun üstüne çok fazla baskı kurdum. Onunla nelerin yanlış olabileceğine ve niçin hata yaptığına dair konuşmalarımız oldu. Onu İngiliz kültürünü, yani Formula 1 kültürünü anlayabileceği ortama koyduk.”

“Araç içerisinde de iletişimini geliştirdik ve hızını arttırabilmesi için mesajını iletebileceği bir yol bulduk. Ve onun takımı anlamasını sağladık.”

“Onu takımda tutma kararı kolay bir karar değildi çünkü ikinci senesinde de başarısız olursa bir özürüm olmazdı. İyi bir şekilde tepki verdi ve onunla bir şeyleri başarabilmiş gibi görünüyoruz.” 

“Ancak takım lideri başlığını Formula 1’de henüz bir sene geçirmiş olan birisine veremezsiniz. Ancak eğer bu pozisyonu alırsa mutlu olurum. Ve eğer pazar günü görmüş olduğumuz performansı devam ettirirse daha fazla mutlu olurum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. başarıyı başarısızlığı neticeyi veren Allahtır. ama adamlık insanın kendi isteğiyle olur. biz mutlu bir grubuz. pilotumuz bizi utandıracak hiçbir iş yapmamıştır hamdolsun. halen burada en az sizin kadar bir fan grubuna sahip olmamız bunun eseridir. kıskanmayın…gerçek ferrari fanları halen pilotunuzu ve sizi kabullenemedi.

  2. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    Kimicilerden dahha buyuk bedbaht grubu olcağını zannetmıyorum

  3. düşmanımın düşmanı dostumdur…

    bedbaht bir grubun akıl sağlını bozdu bu adam tek yarışla…altın bir gol attı. zaten sezon da hakedene gitti…formül 1 in en şaibeli işler içinde olan geri beslemeli pilotu nun yaptıkları gayretullaha dokundu. Rabbim hesabı gördü. ellerini ayaklarını doladı o topluluğun…sonuç ortada…geçen sene petrov bu sene başkası farketmez…

  4. Vay vay vay bu petrol mu petkovku her ne ise adı…

    yok adam muhteşem pilot ve takımları geride bırakmış muhteşem sürüş halleri alın şişirin bakalım adamı, saman alevi gibi çöküşünü beraber seyredelim.

    koca geçen sezonda bir yarış çıkarabildi sadece el insaf..

    çıkarın artık at gözlüklerini.

    gelelim Avustralya yarışına acaba farklı yarışlarımı seyrettik yoksa aynı yarıştanmı bahsediyoruz

    hani 08:00 de başlayan…

    starta button Alonsoyu sıkıştırmak la meşgulken rus beyi bu piyangodan aslan payını aldı böyle bir bal işte sonrası button efendinin acemi ve beceriksiz atak denemeleri tam bir fiyasko buda petrol beye yaradı..
    yarış boyunca kaç atak yaptı kaç geçişi var bir söylermisiniz.
    2 pit stop olayıda ucu ucuna gitti eğer 2 tur daha olsaydı görürdüm ben kumarı..

    yani bir yarışta 3 veya 4 olasılık hali bile adama yaradı tutmuş ahalide yok adam şöyle adam böyle..

    renault takış şefi bu bir kumardı ve meyvelerini topladık diyor..

    BU BİR ŞANSTI HEMDE BALLISINDAN BEN DİĞER YARIŞLARDA SEVGİLİ PETROLÜNÜZÜ VE KUMARIN GİDİŞATINI SİZ VE TÜM BU AHALİYE SORACAĞIM

    BERABER MİSLİ KOYARIZ

    bakalım gerçekten doğru mu karar vermişsiniz yoksa yanılsamamı.

    bakın ve görün

    teselliyi böyle ümitsiz vakalarda arayan çaresiz kimi fanları

  5. koca bir takımın tutunduğu tek dalı kopartan formül 1 in fanlarının neredeyse yarısının tuttuğu camiayı(gerçi yönetim hatalarından ve pilotlarının vasat oluşundan dolayı bu oran azalmakta)hayal kırıklığına uğratan yaptığı o sürüşle gönüllerde taht kuran ve ne tesadüfki o muhteşem(!) denen pilotları sezonun ilk yarışında arkasında tutan bu pilotu cani gönülden alkışlıyorum…

    privjet russia:)

    http://www.youtube.com/watch?v=6Lo5QK9NGO4

  6. Hala petrovun iyi sürdüğünü kabullenemeyenler var. Formula 1 futbol değildir. Tesadüf olmaz araba sürmezseniz gitmez biraz lakaytlik yaparsanız ya yavaş kalırsınız ya duvara bindirirsiniz. Büyük takımlardan hiç kimse yarış dışında kalmadan yaptı bu işi. Ben bu performansının İnşallah sezon boyunca devam edeceğini düşünüyorum. Zaten sın şansı…

  7. ya yönetim nerde bu arkadaşın sürekli başka plotlar hakkında uygunsuz kelimelerine niye izin veriyorlar acaba kaldı ki çoğu zaman siteye yorum yazan kişilere de hakaret ediyo biraz dikkat yönetim sonra bn bi pilotu biraz sert eleştirdim mi yayınlanmıyor yazık ama yaa

  8. Ters Armut kafalı alonsona bak sen 🙂

  9. Meyve veren dal kesilmez…

  10. Meyve veren dal kesilmez…

  11. Alonso&Massa  avatarı

    senin avatarda =)fındık kafalı vettel.

  12. Petrov bu şekilde devam edebilecek bir pilot olabilir bence,kumarının tutacağına inanıyorum.

  13. Şampiyon Petrov İkinci Nerde 😀

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    kumar değilde para diyelim şuna

  15. Umarım bu kumardan zararlı çıkmaz.

  16. Önümüzdeki yarışlarda bu kumarı kaybettiğini göreceksin.

  17. Deli_Manyak avatarı

    kumar demeyelimde paranın sıcak yüzü diyelim biz ona 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir