Hamilton: "Bu Araç Her Yerde Çalışır"

yazar:

kategori:

Kış testlerinde Mclaren’in geride görüntü çizmesinin ardından Avustralya’da gösterilen performans herkesi şaşırtmış ve bunun Avustralya’daki pistin yegane yapısı sayesinde olabileceğine dair görüşler ortaya çıkmıştı.

Daily Mail’e konuşan Hamilton “Takımın 2 hafta içerisinde getireceklerini görmek için sabırsızlanıyorum.”

“Umarım zorlamaya devam ederler ve bunu yapacaklarına eminim. O zaman sıradaki yarışta Red Bull’la daha iyi mücadele edebiliriz.”

“Şu an elimizde olan paketin her pistte iyi çalışacağını biliyorum. Daha da fazlası pakete dahil edilecek ve mümkün olduğu kadar kısa sürede güncellemeleri araca yerleştireceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. -ben cok kotu gozuken testlerden sonra bile mclaren in podyumda olacagini soylemistim
    -burada takimlar sampiyonu olacagini da soyluyorum
    -suruculerde 2. olmasini bekliyorum

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu kadar emin konuşuyorlar anlamadim gitti kimse Ferrari den bahsetmiyor. Merak etmeyin Redbull cvp er yada geç gelicek gelmese bile Redbull bu sene samp alamicak bence Ya Mclaren alir Yada Ferrari RedBuLL un bu kadar rekabetci olmasi bu kadar hızlı olmasının sırrını yakında bulucaklar bulamazlarsa sezonu domine edebilirler bu fark bole devam ederse Ferrari Mclaren gelisim Kaydedemesse işleri çok zor olucaktır. Ferrari auro pakete odaklandi ve istedikleri gibi hızlı olamadıalr bunun nedeni ise Lastikler Araç yumusak lastiklerde cok iyi gidiyor ama erken aşınıyor red bull hem hızlı virajlarda erken gaza basıyor hem lastikleri koruyor hemde kalkısda ferrari ve mclarenden hızlı kalkıyor 1. 100 km red bull en hızlı isim bence oyle gorunuyor birde Redbull virajlar sayesinde bu kadar hızlı oalbiliyor frenlemeyi az kullaniyor bir çok etken var.

  3. McLaren beni gerçekten şaşırttı.Red Bull'u zamanla daha çok zorlayacakları kesin ama bakalım geçebilecekler mi?

  4. İlk onboard kameradan izlediğim zaman MP4-26 yı çok beğendim. Harbidende tam bir MP4-20 sitilinde araç. Yani süper.

  5. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Heyecanla bekliyoruz Hamilton hadi bakalım.

  6. Mclaren agresif yaklasimla gayet dogru bir atilim yapti, daha iyi olacaklarina eminim. Ham bir araci gelistirmek daha kolaydir, gecen seneki mevcut tasarimlarini muhafazakar bir yaklasimla koruyan Ferrari ve Redbull bence sezonun ikinci yarisinda kolay gelisemeyecektir benim fikrim.. Mercedes te umarim Mclaren gibi dogru yoldadir..

  7. efendimayin  avatarı

    Araç zaten iyiydi yarışta bakalım malezyada ne olacak.

  8. Ya araç yarışta çok iyiydi melbourne de.

  9. Demeyle olaydı…. :)) Benim kanaatim McLaren rekabetçi tmm kabul ama..Testler İspanyada falan yapıldı yani uzun düzlükleri olan gerçek yarış pistlerinde bu durumda Avustralyadaki sonuca göre fazla uçuyolar gibi geliyo..Testler Melbourne de yapılmadı ki..Kaldı ki arçalarını gerçek yarış pisti denebilecek yerlerde en az test eden de McLaren… ( Üst Grupdan)

    Radikal yapıyı bırakıp eski sistem üzerinde yenilik yapmaya bile kalksalar ki öyle olduğunu biliyoruz..Onu da test etme fırsatları olmadı…

    İlginç bi durum..İnş balon değildir tüm bu söylentiler ve Schumer ın da katıldığı mükemmel bi şampiyona izleriz..

  10. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    İşte iyi bir haber daha.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir