Montoya, Raikkonen Haberlerine Sevindi

yazar:

kategori:

2005 ve 2006 yıllarında Montoya’nın Mclaren’de takım arkadaşı olan Raikkonen’in  bu sene NASCAR’da yarışlara başlayacağı söylendi ve Raikkonen’in menajeri bu haberleri doğruladı.

Montoya “İnsanlar çok konuşuyorlar ve bu hikayeyi çok önse de duymuştum. Eğer buraya geliyorsa bu hem kendisi hem de bizim için gerçekten iyi. Burada gerçekten çok iyi karşılanır.” dedi.


Yorumlar

  1. Sorunun yanıtı çok basit, Montoya aptal hırslarına yenilerek her yarışta araba parçaladı. Raikkonnen'de bir bankacı evladının (!) parasının gücüne yenik düştü ve takımdan kopartıldı. O da gururuna yediremeyerek takımdan koptu.

  2. sen konuştukça böyle neler gelecek pilotunun başına göreceksin…

  3. fotoğraf çok güzel.bu iki pilot da f1 de olmalıydı.yazık

  4. Bence 2005 ve 2006 da kullandığı araç fena değildi ancak çok şansızdı özellikle 2006 yılında. Biraz olsun Alonso şansı olsa 2006 da kesin şampiyon olmuştu. 2 tane son turda lider giderken patlayan lastikle yarış dışı kaldı hatırlarsanız. (lastik değiştirmenin yasak olduğu dönem)

  5. Alonso&Massa  avatarı

    kafasını paramparça etsin o =)

  6. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    fotoyu hatırladıkca bu pilotların nasıl f1den ayrıldıgını bilemıyom

  7. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    çok isteseydi 3 kuruş paraya yine gelirdi, F1 den soğumuş yada soğutulmuş.sabır lazım Schumi de ferraride bekledi yıllarca, gelir gelmez şampiyon olmadı. sonuçta görüldüki Rai 1 yıl daha beklese şampiyonmuş(bence). kimi nin araçları hızlı oldu sağlam olmadı,sağlam olsa hızlı olmadı. tamda meyveyi yiyeceği yılında bizi terketti. haklısın o bahsettiğim futbolcular gibi hatırlamayayım kimiyi. o kadar da değildi biraz abartmış olabilirim. kimi 2006 yılı sonunda benim için ölmüştür. onun bize yaşattığı güzel hatıralarla kalmak daha iyi. bu kadar kızdığımdan onu zamanında ne kadar sevdiğimi anlamışsındır. ne olursa olsun hakkinen i dinleyip takımda kalmalıydı, dinlemedi.

  8. yapma sen böyle deme bari..
    mclaren doğru düzgün araçmı verdi kimiye…Allah için söyle…o yazdığın topçuların sınıfına nasıl sokarsın kimiyi…verdiği hizmetlerin hatırına lütfen. döndü tekrar ne oldu. ferrariden aldığı tazminatın hesabını yaptı mclaren üç kuruş para önerdi. o halbuki takımın geçen sene ve bu sene buttona verdiği parayı istemişti mclarenden. onun gelmesiyle satılan tişört ve şapkadan çıkarırdı parasını mclaren… o intikam duygusunu almış kimi paramparça ederdi ortalığı…hamiltonu rahatsız eder diye iş kibarca yokuşa sürüldüyse bilemem…neyse geçti o günler mazide kaldı…

    bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra…
    arkadan kefenini gömleğini soydular…
    aman kalkar deyip üstüne taşlar koydular…
    bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra…

  9. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    raikonen gitmeyi kendisi istedi, 1 sene daha sabretse McLaren da şampiyondu buna %100 eminim. McLaren kimi nin gitmesini hiç istemedi ama napalım kendi düşen ağlamaz. uğruna sattığı takımdan kovulunca anlamıştır bazı şeyleri ama çok geç, hayatındaki bu yanlış adımı atmasaydı kimi 2007 de kesin şampiyon 2008 de belki 2. şampiyonluğunu alarak, halada F1 de yarışan bir pilot olacaktı. ha ben onu şimdi nasıl hatırlayacağım, tümer metin,alpay özalan,emre belezoğlu gibi onu zirveye taşıyan takımına yamuk yapanlar sınıfında birisi..

  10. resim keyfimi kaçırdı…

    henkelin takviminde gördüğüm almanyada mercedes tribününde kartonlar la taraftarların oluşturduğu o muhteşem yazı…önünde virajı dönen ve o muhteşem anı seyreden kimi…
    "GO KIMI GO JUAN"

    olan başa gelen insan için artık kader olmuştur. geri dönüş olmaz. keşke diyende başını örse vurur kırar der büyük bir zat…2007 ve 2008 de bu pilot kadrosu olsa kimbilir mclaren neler yapardı…
    nasip diyelim önümüze bakalım. görmemiz gereken bazı hesaplar var…

  11. Burak Soylu avatarı

    JPM , 2005 te Kimi'nin McLarende kendisine yapmadığını yapıp orda onu en iyi şekilde karşılayıp adaptasyon sürecine yardım edicektir.

  12. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Fotoğraf eskiye götürdü…

    Montoya çok iyi arkadaşlarmış gibi konuşuyor..Halbuki çok başına buyruk davranmıştır Mclaren yıllarında.. Kimi'ye pek bi yardımı dokunmamıştır.

    bu adam iyi pilotttu evet ama nedense kendisini ne zaman görsem 2005 Türkiye GP ya da 2006 Amerika geliyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir