Savaşçı Mercedes Şaşırtmak İstiyor

yazar:

kategori:

Kış testlerinin son günlerinde performanslarıyla şaşırtan Mercedes sürücüleri, sezonun ilk yarışı Avustralya’da geride kalmalarıyla şaşırtmıştı. Bunun yanında yaşanan şanssızlıklar ve kazalar takımın ilk yarıştan puansız ayrılmasına neden oldu.

Michael Schumacher “Bizim için hayal kırıklığı olan ilk yarıştan daha fazlasını beklediğimiz konusunda şüphe yok.”

“Bunu açıkçası mücadele olarak görüyoruz ve bizi hesap dışına atmak için henüz erken. Takımdaki herkes iyimser ve savaşçı modda. Bu yüzden daha güçlü bir hafta sonu geçirmeyi umuyoruz.” dedi.

Nico Rosberg “Avustralya’da zor bir hafta sonu geçirdik ancak takım sıkı çalıştı ve aracımızın Malezya’da daha dayanıklı olacağına eminiz.”

“Melbourne yegane bir pist ve önümüzdeki yarışlarda performans seviyelerine dair daha iyi bir görüntü elde edeceğiz.”

“Gelecek pazar günü insanları şaşırtabiliriz. Barselona testlerinden aracın hızlı olduğunu biliyoruz bu yüzden bu potansiteli kanıtlamak için çalışmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. bekir  tekoğlu avatarı
    bekir tekoğlu

    thrillercd benim yapımda yok. ordan oraya adam kovalamak. çok sevdiğim bir arkdaşım var fernando ulaş. her sene ****** hangi takıma giderse orada. bu sene durum belli. ****** ya toz kondurmuyor. bana görede iyi pilot fakat en iyisi değil ve o şampiyon olamazsa takımın kötü olduğunu söylüyor. haklı belki.aklım almıyor yani birinin peşinden gitmeyi. şunu kabul ederim shcumi f1 de bana göre aytron senna dan sonra en büyük pilot. pilotlar arsında ki şampiyona benim f1 de göz önünde tuttuğum 5. olay falandır belki. hamilton çok çok çok iyi bir pilot ama takımı en iyisi değil. christian horner en iyi takıma sahip olduğu için başarılı onunda pilotları çok iyi değil. pilotlar arasında sıralama yaparsak 1.schumi 2.hamilton 3. ****** schumi nin şu anda en iyi pilot olduğu kimse göz ardı edemez. şöyle düşün schumi ferrari ye geri dönmüş diyelim mercedes şampiyon olmuş schumi de pilotlar şampiyonu olmuş. hangisine sevineceksin. rekabet nerde ? bütün amaç en iyi araca en iyi pilota en iyi takıma sahip olmak. tabi ki bunları bir araya getireceksin. getirmek için schumi nin peşinden gideceksin. olmazsa bulacaksın yeteneği. futbol u küçük gören arkdaşlara söylediğim bir söz var bjk ve gs fb den daha iyi bir kadro fakat durumları ortada. tıpkı red bull gibi yine söylüyorum red bull en iyi değil ama en iyi ekip. ta ki mercedes en iyi takım olana, ayarları tam yapana, schumi eski saldırganlığına kavuşana işte o gün sen ve ben çok sevineceğiz. son söz ben kız arkdaşıma bile şöyle diyerek ikna ettim "ya benimsindir ya da değil" ikilem istemem

  2. ben f1 e merak saldığımda sen yoktun dünya da belki de.

    Hakikaten bu kadar büyüksen (yaş olarak) ve hala bu yorumu yapıyorsan ben pes diyorum.

    Son şunu da ekleyeyim: Belki sen Schumacherin peşine takılmazsın; ama Ferrari ve Mercedes takılır.

  3. bekir  tekoğlu avatarı
    bekir tekoğlu

    muharrem o zaman şöyle mi yapmamız gerekiyor. seneye schumi mclaren e giderse hep beraber o tarafa mı geçecez.?

  4. bekir  tekoğlu avatarı
    bekir tekoğlu

    valla sen ister duble yap yolu ister otoban. ben f1 e merak saldığımda sen yoktun dünya da belki de. mezarlık o senin efsane dediğin pilotlarla dolu ama ferari mercedes 100 yıldır orda ben niye bir pilotun peşine takılayım ki benim taraftarı olduğum bir takımı tutarım. schumi çok iyi pilottur fakat o dönemde ferrari de çok iyiydi. gitsin küçük takımların birinde yapsın görelim. button bile şampiyon oldu iyi araba ile aman aman bir pilot değil aslında.

  5. F1 ile futbolu karşılaştırmak (elma armut karşılaştırması), F1'de pilotlar şampiyonluğundan bihaber olmak, bel altı vurma denemeleri yapmak, yukarıdaki yorumunda Schumacheri göklere çıkarıp bu yorumda sanki hiçbirşeymiş gibi sallamak…

    Yorumunun neresinde tutarsan tut elinde kalır. Şimdi kalkıp bu yorumundaki yanlışlıkları ve tutarsızlıkları birer birer anlatsam emin ol ki burdan sizin köye duble yol olur.

  6. arkadaşım futbol ayrı bir spor formula1 ayrı bir spor. hem takım şampiyonası var hem pilot şampiyonası var f1 de. ve hangisi daha heyecan verici hangisi daha popüler benim dememe gerek yok sanırım. ghonco ya kesinlikle katılıyorum bazı özel sporcular vardır onların seveni izleyicisi ayrıdır. o yüzden senin fikrine genelde katılıyorum fakat f1 de değil. burda pilot seven birine kızlar gibi yapıyosunuz demek çok sağlıklı durmuyor.

  7. -Arkadaslar
    -Daha önce yazmistim demekten cekiniyorum ukala olmamak icin
    -3 gercegi yazdim
    -1. Ros Brawn in cebinde buyuk buyuk torununu gecinderecek kadar para var artik, Mercedes zengin yapti onu, hondayi dev aldigindaki ya hep ya hic brawn yok artik, umurunda degil takim 1. olmus 5. olmus. Kaybedecegi bisey yok. Baski yoksa basari yok.
    -2.Pist teki Schumacher, Schmacher in ikizi. Ben podyumu olmayacak dedim hala ayni seyi söylüyorum
    -3.Rosberg denilen pilot simdiye kadar 1 adet GP kazanamamis, ne koy olur ne kasaba.
    -bu takimi destekleyen arkadaslari yuvaya Mclaren GP ye donüse davet ediyorum
    -Saygilar :))

  8. söylediklerin bir noktada doğru. yani insanlar hangi spor dalı olursa olsun genelde sporcu için değil takımın kendisi için o takımı tutarlar. ama bazı istisnai sporcular vardır messi, michale jordan , michael schumacher gibi. bu adamlar olduğu için o takım tutulabilir. mesela ben michael jordan için sabaha karşı sırf onu zilemek için saati kurup kalktığımz amanları çok bilirim. o bıraktıktan sonra da nba a ilgim azaldı, takip etmemeye başladım. sonra geri döndü ve ben chicago bulls u değil washingtonun maçlarını izledim…. bu schumacher için de geçerli. birçok insan mgp nin kendisi için yarışlarda heyecanlandığı gibi birçok kişi de schumacher mgp de olduğu için mgp yi heyecanla izliyor. bunda şaşılacak fazla birşey yok bence…

  9. Bilemiyorum barcelona pisti takvimdeki en zorlayıcı ve hep iyi araçları sınayan bir pist olmuştur. Testlerde orada takım iyiydi. Bence mgp gibi takımlar hakkında 2 3 yarış bekleyip o şekilde kesin konuşmakta fayda var. Ancak şu anda sezona çok kötü başladıkları bir gerçek..

  10. mehmet ceviz avatarı

    hondadan kalma mühendisler haklı olabilirsin.bence takım hızla almanlaştırılmalı.çünkü tarih asla yalan söylemez.alman=mühendislik harikaları,ingiliz=siyaset kurnazlık,

  11. mehmet ceviz avatarı

    yanlış anlaşılma olmasın.mercedesgp bir hayaldi gerçek oldu.eğer lemans taki o kötü kaza olmasaydı,f1 için bazıları ferrari 1 derya emin olun mercedes 1 denirdi.çünkü o son kazaya kadar mercedes modern f1 temellerinide atarak hep üstüne koyuyordu.(o günleri görmedik ama yapılan belgesellerden öğrendik).şumiye,nicoya ve brawna en ufak bir kinim yok.ama kızgım çok senki rekorlarının kırılmasının imkanı olmayan en başarılı pilotsun.ama sezon öncesi insanlara podyum mesajı veriyorsun.senki f1 in belki en büyük taktisyenisin(yarış anında).yarış dışında ben hiçbir şekilde brawnın rakiplerine saygısızlık ettiğini okumadım duymadım.ve nico yeteneği enaz vettel kadar.ama sezon öncesi öyle açıklamalar yaptılarki inanın ben türkiye yarışı için 10 metrelik destek pankartı yapmayı planlıyordum.ama ne oldu yine anlama yine tanıma yine ayar muhabbeti.pistte sevmediğim pilotlar yenileri katmıyorum.massa,webber ve barrıchellodur.mclaren tutkusundan dem vurmuşsun.ama hala mgp direksiyonunda yıldız yok mclarende var.mgp ile mclaren arasındaki yakınlık rb ile str den daha fazla gibime geliyor.neyse yazılanları okuyunca mgp taraftarları gerçekten mercedes tutkusu olan insanlar olduğunu gördüm.olumlu.

    son bir söz belki f1 de şumi ismi büyüktür ama şuda bir gerçektir.dünyanın ençok taklit edilen markası mercedestir.

  12. tuttugum 3 takım var tabıkı mercedes amblemı olanlar ve bu motoru kullananlar

  13. ben schumi yi çok iyi tanıyorum bizim kahvede okey atardı şaka bir yana o inanmazsa bir dakika durmaz o takımda. birşeylerin olacağına o da inanıyor sizde inanın. ayrıca onun tecrübelerinden yararlanmasaydı bu takım en sonda olurdu ama bu bir takım en iyi ayarı bulana kadar devam

  14. f1 bir takımlar yarışı değil mi? bu pilot tutma olayı nedir anlamadım. ben fb liyim gs den bir kaç oyuncuyu beğenirim ama o kadar. kalecisi iyi diye gs yi tutmam.shcumi olsa ne olmasa ne. brawn olmasa ne olur. bunu kızlar yapar genelde bir takımda yakışıklı bir futbolcu var diye o takımı tutar. önemli olan takımın şampiyon olması değil mi? mercedes bunu 1 yılda da başarabilir veya daha uzun bir zamanda. hep destek tam destek. siz şimdi şöyle olacağını mı düşünüyorsunuz diğerlerine göre dev olan yanında mclaren in ferrari nin ve diğer takımların toplamından daha büyük bir ekonomiye sahip daimler ghmb nin bu işte başarısız olacağını mı? en fazla 2 yıl başarısız olur. bende mclaren i tuttum uzun süre adında mercedes var diye. ama aslı geldi fotokopi geçerliliğini yitirdi. hep söylüyorum 5 yarışta işler çok değişir. daha güncellemeler yansıltılmadı mercedese. barcelonada ki parçaların çoğu avusturalya da yoktu. başarı zamanla gelecek.

  15. Seni çok fazla şeyin enterese etmediğini görmekteyim. Benim garibime giden, rahatsız eden şeyse; sanki birilerine bir mesaj gönderme, birşey ıspatlamak için Brawn, Schumacher ve Nico hakkında çokça benzerlik gösteren ve aynı zamanda bunlara karşı art niyet mi, ısınamama mı desem daha karar veremediğim bir tavır içerisinde bulunmandır. Kanımca son yorumunda bunun nedenini epeyce gördüm. Üzerinden hala Mclaren takımının örtüsünü atamadığınıdan, bunun doğal olduğunu kabul etmem gerekir. Yoksa Mercedes ortaklığından dolayı desem, bir zamanlar Force India-Mercedes'in pilotu olan Vitantonio Liuzziyi desteklediğini hiç zannetmiyorum.

    Demodeyle sağa sola taş atmak yerine birazcık gerçeklerin farkında olursan, kocaman bir takımın yapması gereken şeyleri Brawn, Nico ve Schumachere yükleyemeyeceğinin farkına varırsın ki, eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Mercedesin üst düzey takımlarla yarışacak ne doğru dürüst bir simulatörü, ne bir rüzgar tüneli, ne kaliteli mühendisleri (Hondadan kalma mühendisleri ), ne de diğerleriyle rekabet edecek kadar personeli var ki, takımlarda personel azaltma zorunluğu hala uygulanmazken Mercedes bunu bir yıldan fazladır yapıyor. Özetle az fedakarlıkla çok iş yapmayı bekliyor. Buradan beni Mercedes düşmanıymış gibi çıkarma, öyle değilim.

    Bir yılda efsane Brawn ve daha zamanı bile gelmemiş Nico Rosberg demode olamayacağına göre, gönderdiğin mesaj direk Schumachere gittiğini varsayıyorum. Mercedes; 7 dünya şampiyonluğunu kazanmış, onun yarısı kadarını kıl payı kaçırmış, gittiği yerlere kendisinden önce şöhreti gelen Michael Schumacheri, sadece hızı için almadığını F1'i biraz dikkatli izleyen gözlerin çok rahatlıkla anlayabiliceği birşey. Zaten Schumacher eski Schumacher olsaydı tıpkı 1998'deki gibi Mclarenle ile ilgili spekülasyonları çıktığında hali hazırda 17.5 milyon sterlin alırken Ferrari bunu 54 milyon sterline yüksettiği gibi tekrardan Schumacheri takımına katıp, onu Mercedese bırakmazdı. Kabaca Mercedes, Schumacherin şöhretinden ve de başka yeteneklerinden çokça yararlandığını söyleyebilirm. Bunları söylememin temel nedeni, umursayıp umursamadan bu kadar önemli insanlar için kullanılan kavramlardır.

    İşin aslı diğer yorumumda ima ettiğim gibi bunun(söyledikleriniz) Schumacher, Nico ve Ross Brawn için dünyanın sonu olmayacağını hatırlatmam gerekiyor. Bununla rahatlıkla yaşayabilirler.

  16. kardesim sana hep destek tam destek pilotlar ve ross ile ilgili yorumlarını DUYGUSAL buluyorum ama seni anlıyorum birde su var bizim sadece 1954 ten sonraki 2 inci yılımız okadar sabır sabır sabır cevremdeki herkezi mercedes ile ilgili olarak (genel) gerceklerin farkındalıklarına ulastırdım ama birtek seyin eksikliğini duyuyorum KESKE CEVREMDE SENİN DUYGULARINLA MERCEDESE BAGLI VE ASIKK BİRİ OLSAYDI TIPKİ BENİM GİBİ

  17. mehmet ceviz avatarı

    bununla yaşayıp yaşayamadıklarıda ilgilendirmez beni.
    eğer hala başarısızlık devam ederse başta brawn olmak üzere tüm ekibin artık f1 için demode olduğu gerçeğini ortaya çıkarır.
    eğer söyledikleri gibi başarı gelirse tebrik eder ve zevkten dörköşe olmasınıda biliriz.

    ayrıca şunuda belirteyim mercedesgp den önce,alonso ve hamilton taraftarıydım.ama ne zaman alonso mclarenden ayrıldı sadece hamilton kaldı.sebebi ise kullandığı aracın önünde ve direksiyonun ortasındaki armadır.
    mercedes arması olduğu için hala mclaren ve hamilton sevgisi devam etmektedir.
    ama hala ve hala daimler felsefesi olan "THE BEST OR NOTHING" umudumu korumamı sağlıyor.

  18. Şahsen Mercedes GP nin bu sezon başarı göstereceğini tahmin etmiyorum. Mercedes GP için olabilecek en iyi sonuç en hızlı 3. otomobildir

  19. valla beni ne şuminin müthiş kariyerinin kötülenmesi,ne rosbergin geleceğinin sıkıntıya düşmesi nede brawnın kabiliyetinin sorgılanması ilgilendirir.

    Sanırım Schumacher, Brawn ve Nico bununla yaşabilir.

  20. mehmet ceviz avatarı

    valla beni ne şuminin müthiş kariyerinin kötülenmesi,ne rosbergin geleceğinin sıkıntıya düşmesi nede brawnın kabiliyetinin sorgılanması ilgilendirir.

    beni sadece ve sadece mercedes armasının hakettiği değeri almaması üzer.
    ama inşallah takımdakilerin aklı başına gelirde(pilotlarda dahil)mercedes armasına hakettiği değeri gerçek yerine ulaşır.ama yüksek umudum çetrefilli yollardanda geçilsede bazı kelleler uçsada bu iş olacak.çünkü mercedes takımın tüm hissesini alarak(daimler gruptaki ortağı aabarla birlikte)bu işte ciddiyetini gösterdi.

    inşallah mercedes başarılı olur,pilotu kim,takım patronu kim önemli değil.

  21. Mclaren zor alır nicoyu.
    Mercedesin gelişim gösterip biraz kanıtlaması lazım niconun kendini…

    Bana göre griddeki en iyi ikilide Hamilton-Button favori sürücüm tabiki Schumacher 😀

  22. hedef nedir galibiyet;peki gelirmi gelmez.niye rbr yi yenmek çok zor şu araba ile.ee geriye kalan diğer takımlarla mücadele etmek.galip gelemedikten sonra,şampiyonluğu kovalayamadıktan sonra çokda anlamı yok.
    nico nun sözleşmesi sene sonunda bitiyor.button ınkide umarım nico mclaren koltuğuna oturur tek umudum o.

  23. bir MGP taraftarı avatarı
    bir MGP taraftarı

    Mercedes GP pilotları oversteer(arkadan kayan) bir araç istemişlerdi. 2011 aracı böyle hazırlandı. Böyle bir araçla ani dönüşler yapabilirsiniz, düzlükteki hızınızı arttırabilirsiniz. Ama hızlı virajlarda daha dengesiz bir araçla karşılaşıp zaman kaybedersiniz. Bunun üzerine Avustralya'da birtakım mekanik sorunlarla ve ayar sorunlarıyla karşılaştılar ve düzlük hızları da çok düştü.

    Bence öncelikle yapılması gereken şey, araçtaki mekanik sorunları çözmek ve uygun ayarları yapmaktır. Bu takıma hız kazandırır. Ama bence asıl yapılması gereken şey, aracın downforce'unu arttırmak ve hızlı virajlarda dengeli bir araç ortaya çıkarmak. Bu durumda araç daha az oversteer yapabilir. Ama olsun. Sonuçta orta ve hızlı virajları daha çabuk dönen araçlar yarış kazanıyor. Slick lastikler bunu destekliyor. Çok ümitsiz olmayalım. Bu dediklerim olursa 1. olamayız belki ama üst sıralara doğru tırmanırız.

  24. Yusuf  Hitay avatarı

    diğer cadde pistleri gibi olmayabilir ancak sonuçta bir cadde pisti, malezya iyi araçları ödüllendiren bir pist. yüksek downforce üreten araçların üst sıralarda olacağı bir pist, bu sebeple yorumumda ters bir ibare görmüyorum

  25. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Geçen sene pilotlara yüklenilseydi bende karşı çıkardım nihayetinde Schumi daha yeni gelmişti 3 yıllık aradan sonra araç buttona göre tasarlanmıştı Brawn GP Mercedes Gp ile birleşmişti birleşme şirketlerde biraz sancılı olur araçta bazı problemler vardı demeçler bu seneden fazla beklenti olmaması yönündeydi onda hemfikir olmak gerekir.

    Ama sen hazirandan itibaren aracı dondurup tam 1 seneye yakın yeni araç üzerinde çalışıp son testlerde umut verici açıklamalar yapıp bir kötümser bir olumlu açıklamaları strateji gereği gibi gösterip bir şeyler saklıyor gibi yapıp (2 sn geride oldugunu saklıyorlarmış meğer) sanki merak etmeyin ön bölümdekiler ile savaşabilicek güce geliyoruz (nasıl gelme ise daha renoyu geçemiyoruz onu bıraktım hani ferrari mclaren rebbullu ayrı kefeye koyuyorum)dersen ve her hafta açıklamalarınla taraftarı umuda sevk etmişsen kusura bakmasın schumi falan dinlemem ross hiç dinlemem açarım ağzımı yumarım gözümü ha ilk yarış daha sezon uzun ama seneryo aynı geçen senede böyle idi.Hani 1 saniye geride olursun araç güven verir gelişime açıktır tamam dersin önemli degil ama Ross+2 pilot+araç felaketleri oynuyor (araç kötüyse pilot kötüdür mantığını bir kenara koyarak konuşuyorum neticede onların istediğine göre mühendisler araç geliştiriyor geri bildirimleri sayesinde).

    O yüzden az kabahat çok sevap yok bu işlerde herkez bu işte pay sahibidir ve ister geleceğin iyi pilotlarından rosberg olsun ister yaşayan efsane schumi olsun ister kendisini taktik dehası gören brawn olsun bu durumdan sorumludur 😉

  26. gecen sene vettel melbourne derecesini 0,4sn geliştiriyorsa webberin barcelona derecesini neden geliştirmesinler ki bu da 1.19,5 veya 6 yapar bizim testlerde gelen 1.21,2 olan sıralama performansimiz(ki öyleyse) ile melbourne siralama performansimiza paralellik gösterir. aslında mgp'nin umutlandiran kendi performansindan önce redbullu sanki tam hesaba katamamak.

  27. Eve televizyonu ne zaman aldınız dostum ?

  28. f1'e yeni dahil olmuş arkadaşımız.Arada idare edicez artık:)

  29. pilotlara bu kadar yüklenilmesi taraftarı değilim. sonuç itibariyle mevcut durumda sorumluluğu olan kişiler schumacher ve rosberg değil. aracın kendii, ross brown…
    kaldıki hepimiz biliyoruz ki son barcelona testlerinde araçtan alınan sonuçlar gayette umut vericiydi. ama olmadı. bunda da en az kabahati olanlar schumi ve rosbergdir.

  30. bence yerdiğin kişinin ismini doğru öğrenmekle işe başlayabilirsin…

  31. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Savaşçı Mercedesmi :))

    Gülmekten gözlerimden yaş gelicek o zaman redbull ferrari mclaren Hero oluyor buna göre 🙂

    Ya hala 2 pilotta boş konuşuyor arkadaş araçı bizlerden iyi tanıyan sizsiniz yanlız habire bir gaz veriyorsunuz insanlara sonra sıralamayı bekliyor taraftar bir bakıyor 7-8 deler hadi sonra yine boş konuşuyorsunuz yarışta dengeler belli olucak diyorsunuz bu sefer taraftar yarışı bekliyor start cizgisinde bekliyor araçlar kırmızı ışıklar yanıyor bakıyoruz ilk virazjdan çıkan 5 araçtan hiç biri mercedes aracı degil.Sonra yarış bitiyor ahala 7-8 de kalıyorsunuz.Brawn amcanız gelecek yarış diyor yapıcaz diyor milyonlara yalanın alasını söylüyor.Ama artık papaz pilav yemiyor.

    Konuşmayın işinizi yapın schumi ve rosberg ha ne zaman rebull u geçersiniz yada ilk 3 te şampiyonluk için yarışırsınız o zaman istediğiniz umudu verin bu taraftara ama onun dışında susun işinizi yapın bizide şişirmeyin 😉

  32. Rosberg birşeyler yapabilir. Fakat takım Schuamer'e oynadığı için daha kötü sonuçlar almaya mahkum kalıyorlar. Rosberg yetenekli bir pilot çok daha iyi işler yapabileceğine eminim. Schumi ise artık süremiyor iki sene önce buttonın aracı kadar hızlı bir araca şampiyon olamayacağına eminim. (gerçi hewp öyle hızlı araçlarla şampiyon oldu ama neyse)

  33. Ne kadar ezbere konuşmuşsun. Avustralya diğer cadde pistleri gibi ultra yavaş virajlardan oluşan bir pist değil ki böyle bir laf söylüyorsun.

  34. Nico Rosberg "Avustralya'da zor bir hafta sonu geçirdik ancak takım sıkı çalıştı ve aracımızın Malezya'da daha dayanıklı olacağına eminiz."

    Tabi, yandan ve arkadan çarpmalara karşı ek zırh eklerlerse hiç olmazsa yarışı bitirirler 🙂

  35. Petrovun olduğu basamakta rosberg veya şumi olsaydı bu sezunun tadından geçilmezdi:)

  36. aynen. gerilerde olmakla zaten şaşırttılar bizi

  37. Yusuf  Hitay avatarı

    griddeki en kısa araç ile avustralya gibi bir cadde pistinde çok gerilerde kalınıyorsa malezya da dahada kötü olmalarına hiç şaşırmam. mercedes motoruda bir yere kadar

  38. Bu defa yarışı tamamlayında şaşıralım bari…:))

  39. rocco junior avatarı

    Lastiklerle ilgili çok küçük bir ayar dengesi olduğundan söz edilmekte.Bu teoriye göre bunu iyi başaran 2sn bile daha hızlı turlar atabilmekte.Kış testleri tamamen farklı sıcaklık ve pist ortamında yapıldı.Hatta bizimkiler işi abartıp hiç risk almadan sadece dayanıklılık üzerine kasınca hiç ayar yapmadılar.Bu kadar sıkıntıya düşeceklerini beklemiyordu her iki takımda.Ders olur umarım.Belki aracın istikrarsız olarak nitelendirilmesinin sebebi budur.Aynı takım pilotları arasında bile çok fark vardı düşündürücü…

  40. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Bu seferde 2 sn geride kalırsak bu araçla hiç uğraşmasınlar. Halbuki testlerde nekadar iyiydi araç nolduda bu kadar kötü bir duruma düştük anlayamıyorum. Sepeng da bu kadar geride kalırsak tamamen ümidimi keseceğim.

  41. Mercedesin savaşmaktan ve güçten kastı ilk 10'a kalabilmekse bırakın böyle daha iyi. Eğer ön grupla mücadele edebilmekse amaçları bunun için 2 sn ihtiyacımız var. Onu çıkarabilecek ne aracımız var ne de teknik ekibimiz. O yüzden boş vaadleri bırakalım herşey ortada.

  42. Mercedesin savaşmaktan ve güçten kastı ilk 10'a kalabilmekse bırakın böyle daha iyi. Eğer ön grupla mücadele edebilmekse amaçları bunun için 2 sn ihtiyacımız var. Onu çıkarabilecek ne aracımız var ne de teknik ekibimiz. O yüzden boş vaadleri bırakalım herşey ortada.

  43. mercedes gp öyle bir takım ki ne zaman umutlansam işte şimdi oldu desem resmen çuvallıyoruz. umudumu kestiğimde ise beni pozitif yönde şaşırtıyorlar. benim pek umudum yok ama tabi gönül başarılı olmalarını istiyor umarım dedikleri kadar hızlı ve rekabetçi olabilirler

  44. Geçen hafta sonu oldukça şaşırmıştık zaten. Artık şaşırmak yerine beklentilerimizin karşılanmasını istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir