Brawn: "Melbourne'e Cevap En İyi Mesaj Olacak"

yazar:

kategori:

Brawn “Başarılı geçen kış testlerinin ardından beklentiler yüksek olmasına rağmen ilk yarışta zor bir hafta sonu geçirdik. Bir çok sorun yaşadık ve bu optimum sıralama ve yarış performansından bizi uzakta tuttu. Bunun yanında hem Michael hem de Nico şanssız bir şekilde yarış dışı kaldılar.”

“Önceliğimiz Brackley ve Brixworth’teki fabrikalarımızda hafta sonunu detaylı bir şekilde incelemek ve Malezya’dan itibaren aracın potansiyelini tamamen çıkarabilmek için en iyi yolu bulmak.”

“Melbourne’deki hayal kırıklığına vereceğimiz cevap, takımımızın en iyi ölçüsü olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. MgpSchumi2011 anısına ;

    Sanırım bu arkadaş mercedes gp nin son 2 yarıştır yükselen grafiğine dayanamayıp vefat etti. Yazık. Genç ve heyecanlı bir insandı kendisi.

  2. Çin yarışından sonra çöplüğüne geri dönüp kafanı tenekeye vurmuşsundur heralde.

    Bir de , bu verdiğin masum çöp kutusu niteliğindeki ayarı kapak olarak kafana takabilirsin güle güle kullan.

  3. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    AMG hayırdır diğer güncel mercedes gp konularında görünmüyorsun 🙂 yazılarıma yorum yapmıyorsun niye acaba 🙂

    Ha yoksa yine haklı çıktığımdan dolayı olabilirmi 🙂 Hatta sıralamalar başlamadan sıralama tahminlerimin %100 tutması F1 haberlerinde mercedesin ciddi sorunlarının olması burda dediklerimin teker teker çıkması bunlar etkilemiyordur umarım senin yorumlarını 🙂

    Kitap okumayı severmisin bilmiyorum ama polyana kitabını sana tavsiye edebilirim 🙂

  4. Sen tam bir çelişki insanısın. Kendi kendini çürüten bir tipsin. Hayatımda senin kadar manipulasyon delisi ve bağımlısı insan görmedim ya. Sürekli f1 kültürün yok bilgisizsin tarzında yakıştırmalar yapıyorsun arkasından da ben "şahsına bir laf söylemedim hep sen yapıyorsun" demek nedir ?

    Senin anlayacağın dilde konuşursam, arkadaşım ; ben mercedes gp nin iyi bir takım olduğunu ne geçen sene, ne de bu sene düşünüyorum. Beni tanımıyorsun bilmiyorsun, hangi hakla ve hangi bilgi ile (ukalalık dışında) mercedes gp hakkında iyi şeyler yazdığımı söylüyorsun nerede gördün. ispatla. ben schumacherin müthiş kalktığından bahsediyorum çünkü schumacher müthiş bir pilot ve bana göre pistteki en iyi pilottur. sen bunu alıp mercedes gp iyidir gibi yorum çıkarıp üzerime geliyorsan sorun sendedir. anlayışındadır. Benim için "ben biglileri verdikten sonra kıvırdın" tarzında şeyler söylüyorsan da hayalcisin işte. Yaptığın ağız da tekrar söylüyorum tam bir ego manyaklığı. Son mesaj yazıyım ben üste çıkayım tarzında serzenişim yok. Senin de yoksa madem bu konuyu daha fazla uzatma. Yoksa her söylediğinle çelişki yumağı olup boğulacaksın burda.

  5. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Hala son yazan ben olayım haklı olan ben olayım davasında olduğun sürece pek bir f1 kültürü beklemiyorum senden 🙂

    Zaten haksız olduğun ve kullandığın kelimelerin yanlış olduğunu anladığınıda biliyorum çünkü kişisel boyutta taşıdın ben senin hakkında en ufak bir bireysel örnekleme yapmaz iken sen sokak jargonu kahvehane ağzı yada doktora gitmekten tut ukalalık gibi 3.sınıf bir tartışma ortamına olayı çekerek bir çok kişisel saldırıda bulundun bunun sebebide zaten haksız olup haklı üzerinde kişisel saldırı kullanarak haksızlığını örtme çabası olarak görüyorum 🙂

    Dediğim gibi haksız olan saldırır haklı olan değil görünen o ki yazılarda bunu ben yapmıyorum.:)

  6. engin bilgilerini f1 dünyasından, sokak kültürünle beraber ukalalığını da ait olduğun sevildiğin yerden eksik etme. Mgp tüm takımlara geçildi lafı tamamen hayal kırıklığına düşmüş bir fanatizanın abartılı haykırışıdır.

    Haberlerdeki hit sayısı lafın da güzelmiş, epey güldüm. Hayal dünyan da devam etmekte. Bilmiyorum dostum ya çok çalışıyor uykusuz kalıyorsun, ya da hakikaten gece sırtın açıkta kalıyor senin. Bilemedim ama hayırlısı neyse o olsun diyim.

  7. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Bakıyorum hala bir şeyler yazmaya çalışıp yine konu dışında yazılarına devam ediyorsun.Kahvehane jargonlarını yazmadan önce bence senin kendin ne yazdıgını bir gözden geçirmeni tavsiye edebilirim sevgili arkadaşım.Dediğim gibi 2 li diyologlara pek girmem:)

    Konuların hit sayılarına bakarsan zaten ne kadar okunduğunu az çok görebilirsin.Bilmiyorum internet üzerinde bunu bulabilirmisin 🙂

    Nyese arkadaşım aynı dairede dönmek belki senin hoşuna gidebilir ama benim için aynı yazıları yazmak pek fazla keyif veren bir uygulama değil.

    O yüzden önce yorumları baştan aşağı okumanı sonra aynı konu hakkında dönüp dolaşığ uzunca yazarak içerik bakımından pirinc tanesi kadar anlam ve deger ifade eden yazılarınla seni başbaşa bırakıyorum 🙂

    Dediğim gibi taraftar veya koyu bir fan olabilirsin saygı duyarım ama F1 bilgisi bir kültürdür ve fanlıkla yada taraftarlıkla farklı bir alana sahiptir 🙂

    Hadi hayırlı geceler dilerim sevgili arkadaşım:)

  8. sürekli karşıdaki insanın söylemediği şeyleri o söylemiş gibi manipule etmek, karşısındaki insanın söylediklerine itibar etmek ve tartışmada "ben en iyisini bilirim" mantığını gütmek kahvehane jargonudur. senin yaptığın tartışma sadece kültür seviyesi düşük ortamlarda olur niye biliyor musun ?

    Çünkü şu yazdığımız ortam forum değil önce bunun bir farkına var bilmiyorum internetle ne kadar zamandır tanışıksın belli ki haber yorumunun altına yazılan yazıya bu kadar tepki göstermenden üzere pek uzun süreden beri değil neyse. Ve emin ol senden benden başka da gelip okuyan çok azdır ya da yoktur. Eğer haklılığını, sana kimsenin itiraz etmeyişinde arıyorsan yanlış yerde arıyorsun en başında.

    Bilgi verdiğini söylüyorsun. Verdiğin bilgiler hatalı ve hala kıvırmaya çalışmaktasın. Lütfen rosbergin hangi williams ve hangi sauber araçlarından önde olduğunu açıkça yazar mısın kazadan önce. Ayrıca senden alacağım fikirle, fikrimi değiştirip yazacak kadar seviyesiz değilim. Keza verdiğin bilgiler doğru bile olsa, en başından beri ısrarla mgp nin performansı ile ilgili bir yorum yapmadığımı söylemiştim ilk yazım için.

    Kendin kurdun, kendin yönettin kendi hayalinde canlandırdın tüm olayları. Aynen de dediğim gibi, ben ne kadar öyle bir şey söylemedim desem de "hayır öyle dedin hayır ben seni yendim ben süperim ben üstünüm ben biliyorum" tarzında yaklaşım sergileyeceksin. senin için koyduğum teşhis bu.

    "schumacher yarışın başında çok iyi kalktı ve bir kaç sıra aldı ancak 3. virajda arkadan bir toro rossonun çarpması sonucu lastiğini patlattı öncelikle. Herkes gelip geçti demişsin de, patlak lastikle savunma filan yapmasını mı bekliyordun bu 1

    yaşadığı kazadan sonra da aracın sol arka süspansiyonunda ve tabanında hasar meydana geldiği açıklandı ve schumacher yarışı bırakmak zorunda kaldı güvenlik nedeniyle (bırakmasaydı muhtemelen ceza alabilirdi) bu da iki."

    şu yazının neresinde, hangi cümlesinde mercdes gp nin başarılı, iyi giden bir araca sahip olduğu geçiyor. Eğer schumacherin startta iyi kalkışı ile ilgili pozitif cümleyi alarak bunu çıkardıysan sen formula 1 izlemeyi bırak, bir bardak da soğuk su iç. f1 izleyen herkes sanıyorum ki start anında pilotların tepki sürelerinin ne kadar ayırıcı olduğunu bilirler. Sen bunu biliyor olmana rağmen mercedes gp övgüsü buluyorsan bu yazıda (ki ilk itirazından sonra o konu hakkında konuşmadığımı söyledim) bak altını çizerek söylüyorum "hayalcisin" ve internetteki gaz elemanlardan sadece birisisin sen.

    Sitede yazılan haber yorumlarına cevap verilebiliyor. Eğer birilerinin senin yorumlarının altına yazmamasını istiyorsan ya yorum yazmazsın, ya da site yönetimine durumu iletirsin , ya da ilaçlarını alır, öyle yorum yazarsın. ilaç dedim de alınma, dostça bir ifadedir.

    Neyse rosbergin yarıştaki kazasından önce kaçıncı sırada ve o saydığın hangi takımların önünde olduğunu yazmaya cesaretin varsa içinden söyle. İstersen yine buraya gelip haklı ve üstün olduğunu ısrarcı bir şekilde yazdıklarımı da istediğin gibi değiştirerek veya başka anlamlar çıkararak anlatabilirsin. kolay gelsin

  9. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Hayal ürünümü hayal ürünü demeden önce bir bak bakalım ben ne yazmışım yazımda.

    "Bu 2 aracın sıralama ve yarışta geçenlerin toplamı " Bunun anlamı nedir bir araştır bakalım ondan sonra bu konu hakkında konuşuruz.Önce dikkatli şekilde yazılanı okumak ve anlamak önemlidir arkadaşım rosberg kaçıncı sırada önemli değil kaç takım geçti dedin bende sıralamalardan yarışa kadar kaç takımın mercedes gp yi geçtiğini söyledim lütfen okurken dikkatli oku olurmu arkadaşım 🙂

    Sadece Yarışta yaşanan şeyleri konuşmadığımı genel olarak konuştuğumu performans hakkında öngörülerimi yazdıgımı söylememe ragmen hala anlamama konusunda ısrar ediyorsan o senin problemin sevgili arkadaşım burda 50 kişi okuyup 49 kişi anlıyor bir kişi anlamıyorsa kusura bakmada o 49 kişinin anlaması neyi anlattığımı bilmesi bana yeter ayrıca sadece 1 kişiye açıklama yapmam neticede dediğim gibi algı meselesidirki buda konuyla ilgisi olan bir durum değil 🙂

    Mercedes Gp nin çok kötü olduğunu zaten söylemiştim diyorsunda bunu ben söyledikten ve bazı verileri gösterdikten sonra söyledin önceleri pembe gözlüklerle bakarken birden veriler ortaya konunda dediğim noktaya geldin ilk mesajında böyle bir duyum yoktu hatta diyorumya manipulasyon yaparak sanki 2 pilotta ilk 5 te bitiricekmiş gibi "kaza olmasa şöyle şöyle olurdu manasında getiren" mesajı verende sensin ben değilim ben kahinmiyim senin düşüncelerini okuyabileyim o zaman ilk mesajında benim gibi açıklamalarını yapardın bende teyit eder veya karşı çıkardım bu kadar basit bir sorun neden seni bu kadar ilintili yaptı onuda anlamış değilim sanırım buda farklı bir durum olsa gerek insan doğasında:)

    Ben ne kompleks yapıyorum neden kırılan bir egom var benim düşünceme karşılık düşüncelerini sen yazıyorsun ben ana yazarım sende benim yorumlarıma yorum yazan bir kullanıcısın neden çünkü benim yorumuma yorum yapıyorsun eğer benim egom kırılsa idi ben senin yorumlarına yorum yapardım burdan yola çıkarak kimin nasıl davrandığı çok açık yani sen benim pistime geldin ben senin pistine gelmedim benim pistime geldiysende bilgilerimden istifade edip etmemek senin tercihindir benim değil 🙂 bu arada arkadaşımda dostca bir ifadedir.:)

    Mercedesi seviyorsan ve fanı isen ki ben schumi için ordayım neticede pilot tutuyorum.Mercedes gp nin durumunu ilk postunda yazıcaktınki bende bunu söylemek durumunda kalmayacaktım değilmi ama sen dediğim gibi pembe gözlüklerle baktın ben o gözlükleri çıkardım sende görünce hmmm dedin doğru söylüyor veriler ortada dedikten sonra yazdın yoksa kürsüye dahi çıkabileceğini ima edicektin diyorum f1 bilgisi taraftarlıkla ilgisi yoktur bu bir kültürdür.Bu kültür kendi takımında olsa başka takımda olsa eleştirmeyi veriler analizinde yapmayı gerektirir.

    Bundan sonra yazıcak pek fazla şey yoktur sanırım çünkü dediğim gibi yorumlarıma yorum yapabilirsin neticede ben yazarım sen yorumlarsın ama tavsiyem yorumlamak yerine yorumlanmayı seçmendir. 🙂

  10. Hayal ürünü bir yarış izlemişsin. Rosberg kazadan önce kaçıncı sıradaydı ? Schumacher hangi williams pilotunun önündeydi sıralamada ?

    Yaptığın manipulasyona gelirsek ;

    Benim schumacherin kalkışı ile ilgili söylediklerim yarışta yaşanan şeylerdi. Schumacher kaza olmasaydı şöyle olurdu böyle yapardı tarzındaki yorumlar sana aittir. Sen kendi minik dünyanda bu tip hayaller kurarak ve bunları sorun haline getirerek basit bir konuda tartışma yaratıyorsun.

    Mercedes Gp nin çok kötü olduğunu zaten söylemiştim. Hayal ürünü yazıları kafanda yaratıp gereksiz kompleks yapmaktan vazgeçmeyeceksin. Fikrine karşı geldiğim için de, kırılan egonu tatmin etme amacıyla "arkadaşım" tarzında yaklaşımlar sergiliyorsun sokak jargonuyla.

    Kimsenin sana muhalefet ettiği yok. Kimse mercedes gp çok iyi aslında bu yarışlık böyle oldular filan demiyor. Ancak yapılan yorumlar orta çağ hilkat garibesi yakarışı şeklinde olunca yazmak istemiştim yarışı izleyen biri olarak. Verdiğin tepkiler söylediğim gibi kurduğun hayaller üzerine. Mercedes markasına sempati duyan birisi olarak takımın durumundan hiç memnun filan da değilim. Ancak bu söylediklerimi görmezden gelip yine de "sen fansın, varsayım yaparak mercedes gp kötü yarış çıkarmadı kaza yüzünden böyle oldu diyorsun" şeklinde geleceksin eminim tekrar. Ne diyeyim…

  11. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    "schumacher yarışın başında çok iyi kalktı ve bir kaç sıra aldı ancak 3. virajda arkadan bir toro rossonun çarpması sonucu lastiğini patlattı öncelikle."

    Öncelikle senin yazıları bir koyalım madem alıntıları koyuyoruz.

    Bunun anlamı nedir biliyormusun sevgili arkadaşım eğer schumi o kazaya karışmasaydı daha iyi bir derece alırdı demek.Çünkü benim yazımda aracın ve sürücünün o süreçte başına gelenleri yazdım.Sende eğer kaza olmasaydı daha iyi bir derecede bitirebileceğini yazdın ben somut örnek koydum sen soyut örnek koydun.Buda demek oluyorki manipulasyonun kaynağını yaratan sensin ha anlamı TDK da bellidir açıp okuyabilirsin öğrenmek istersen şimdi artık susma sırasının kimde olduğunuda bir zahmet yorumlardan anlarsan sevinirim sevgili değerli arkadaşım 😉

    Arkadaşım o yorumda genel bir ifade tarzını kullandım Sıralamarda ve yarışta schumin yaşadığı durumla yarışta rosbergin durumunu açıkladım orda bunu anlayamayan sanırım bir tek sen olmalısındaki tek muhalefet eden sensin sevgili arkadaşım ama benide mazur gör herkezin anlama kabiliyetini düşünemem bazıları leb demeden leblebiyi anlar bazıları leblebi dediğinde ancak anlar bunların tümünü kapsayacak şekilde yazmaya kalksam ne bu texbox yeter nede benim anlatım gücüm buna müsade eder.Önüne gelip geçen mgp yi geçti arkadşaım sen üst ve orta sıra takımlara dahi q3 te yetişemiyorsan o zaman önüne gelen herkez geçmiş demektir bakalım hangi takımlar mercedesgp yi geçti

    -Redbull
    -Mclaren
    -Ferrari
    -Renault
    -Williams
    -Sauber-Ferrari
    -Torro-Rosso Ferrari

    Bu 2 aracın sıralama ve yarışta geçenlerin toplamı şimdi yarış sürelerinide eklerdimde eklemiyorum fazla üstüne gelmek istemiyorum.şimdi başkta kaldımı dersen korkarımki alt düzey takımların üstünde kalan yok ha araştırmadan yorum yapmak kolay ama araştırmak lazım bazı şeyleri değilmi 😉

    Mercedes gp kötü bir başlangıç yaptı ve malesef böyle devam etme olasığı çok yüksek o yüzden bahanelerin arkasında sığınıp yok motora biri çarptı yok o ona çarptı diye olan seneryoların üstüne olmayanlaerı eklemen yersiz .Tamam taraftarsın sana hak veriyorum ama bilgi daha önemlidir önce bilgiyi edinmek sonra taraftarlık yapmak gerekir 😉

  12. "Diyorsunki schuminin başına gelenler olmasaydı böyle böyle olurdu"

    kendin de tanımladığın gibi manipulasyonun ağa babasını yapmaktasın. manipulasyon tanımını hangi öğretmeninden aldığını bilmiyorum ama nesnellik denen şeyden bihaber olmalısın ki, yarış hakkındaki gelişmeleri değiştirerek burada abartılı şekilde yazmış olman bir manipulasyon örneğidir. Yorumlar değiştirilemediğine göre lütfen bana bu tırnak içerisine aldığım söylemimin olduğu yazıyı gösterebilir misin ? Gösteremiyorsan "-evet ben manipulasyon yapıyorum" diyerek susar mısın ?

    "yahu önüne gelen geçen shumiyi geçip gitti rosberge sıra gelmiştiki Allahtan rubens çarptıda onuda herkez geçemedi yoksa 19-20 sıralar rezervasyonda olurdu takım tarafında :)"

    Yazdığın şeyi okuyan, anlattığın hikayenin yarış zaman aralığında geçtiğini, yarıştan bahsettiğini anlayacaktır. bu da manipule ettiğin bir konu son yazına göre. Kaldı ki, sıralama turları da dahil tüm haftasonundan da bahsediyorsan yine haksızsın çünkü önüne gelip geçen mercedes gp yi yine geçemedi.

    Mercedes gp, sezona çok kötü başladı. Hatta rezalet. Ancak benim için yazdıkların arasında mevzu bahis olan başlık bu değil, mercedes gp nin bulunduğu kötü konumu yeter görmeyip aşırı şekilde abartarak yorum yapman.

  13. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Arkadaşım yarış sıralama formatından tut antremanlarıda kapsayan bir süreçtir sen sadece yarıştan bahsettiğimi düşünüp yazdı isen bu senin sorunun ben perşembe gününden pazar gününe kadar gelen süreçten bahsediyorum.Ha yarışta olsa kaza olmasa hasar olmasa netice zaten belli neyin tartışmasını yapıyorsun anlamak güç.Diyorsunki schuminin başına gelenler olmasaydı böyle böyle olurdu al sana rosberg örneğinide gösterdik daha nesini istiyorsun.Hani pembe gözlükleri bir çıkarsan diyorum ben bir şeye takılmadım bu konuda sen takılıyorsun.Senden başka muhalefet eden yok neden gerçek belli göz var nizam var ha bunu göremiyorsan o senin sorunun benim değil.

    Birde manipule demek değiştirmek demektir.Ben yarışta değilimki bir şeyler değiştireyim herkez zaten görüyor neyin ne olduğunu takımda hani bence bilmediğimiz anlamları pek fazla kullanmayalım olurmu arkadaşım 🙂

  14. manipulasyon yapmana gerek yok ben mercedes gp iyidir kotudur mubabbetinde degilim. yazdigin yazida yarista olmayan senin tarafindan yine manipule edilmis seyler vardi onlara istinaden yazmistim. surekli maddelemeden bahsetmen bunu da kompleks yaptigini gosteriyor.

  15. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Yarış içerisinde 2-3 sıra aldın dedinya bende ona istinanen geçildiğini söyledim bunda bir sorun göremiyorum.Mercedes GP nin iyi yada kötü olduğunu konuşmuyoruz burda verilen demeçlerin tutarsızlıkları ile ilgili yorum yapıyoruz sanırım sen yanlış yerde yorum yazıyorsun.Dedinya yarışta kaza oldu en arkaya düştü diye bende sana diyorumki madem iyi bir araç neden sıralama formatında q2 den öteye gidemedi(ki rosbergde az kalsın q2 ye düşüyordu)demekki araç iyi değil demekki mercedes gp nin söyledikleri açıklamaları doğru değil.Hani pist şartları falan filan denirde anlarım.Kompleks kişiden kişiye değişir o senin görüşün benim yorumumum altına cevap yazdıgına göre benle ilgili bir durum yok Ben yorumumu yapar giderim:=)

    Abartman ise varolan şeyin iyi olduğuna kendini inandırıp yazmadıktır sevgili arkadaşım 1-2 madde ile olumsuz durumu olumlu gibi göstermek değil.

  16. yaris icerisinde ona buna gecildigini yazmissin ilk yazinda. mercedes gp iyidir veya kotudur diye bir laf soylemedim oyle bir anlam cikariyorsan benim yazdiklarimdan bu da senin bu konuda kompleks yaptigini gosteriyor sanki. yaristaki olaylari abartmadan yorumlayalim…

  17. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Patlak lastikten önce sıralama turlarında ne oldu q2 den öteye gidebildimi araçta bunu ortaya atıyorsun.Kaldiki hadi patlatmadı lastiği veriler ortada rebull-mclaren-ferrari-renaultun arkasında bir takım şu an mercedes GP ne bekliyorsun hadi onu geçtim rosbergi referans alabilirsin netcede ilk 10-20 turdaki verilerde ortada sonrası pitlerdeki durumlar falan onlara girmiyorum bile.

    Yaşanan kazadan sonra attığı turları bir incelersen liderden 3 saniye yavaş oldugunu görürsün rosbergde liderden 2 saniye yavaştı yarıştan kopmadan önce demekki kaza olmasada aynı şekilde bir ara açılıcaktı.

    Hani sayiları saymadan önce bu mercedes gp neden yavaş kaldı onu bir bilmek lazım 1-2 sayınca mercedes gp hızlı olmuyor dostum 🙂

  18. schumacher yarışın başında çok iyi kalktı ve bir kaç sıra aldı ancak 3. virajda arkadan bir toro rossonun çarpması sonucu lastiğini patlattı öncelikle. Herkes gelip geçti demişsin de, patlak lastikle savunma filan yapmasını mı bekliyordun bu 1

    yaşadığı kazadan sonra da aracın sol arka süspansiyonunda ve tabanında hasar meydana geldiği açıklandı ve schumacher yarışı bırakmak zorunda kaldı güvenlik nedeniyle (bırakmasaydı muhtemelen ceza alabilirdi) bu da iki.

  19. "Melbourne'deki hayal kırıklığına vereceğimiz cevap, takımımızın en iyi ölçüsü olacak."

    Ross gereksiz yere kredi tüketiyor. sezonun ilk yarışı kağıt oyunlarındaki "ilk elin günahı olmaz"ıdır.
    hayal kırıklığını kabullenmek üstüne önümüzdeki yarış buna cevap vereceğiz demek. biraz panik mi var nedir.
    ya melbörn de de işler ters giderse? ki bu anormal birşey olmaz sezon çok uzun ve aracımız kesinlikle potansiyel.

  20. R.Brawn umut vaad etmeyi bıraksan iyi edersin çünkü senden ve ekibinizden bir halt olmayacagı gün gibi ortada.Yazık Schumi'ye Rosberg'e..

  21. Dediğin gibi dingil mesafesi dediğin şeyde büyük pay sahibi olabilir.
    En uzun dingil mesafesi mclarenda ama nasıl gidiyor.
    Kasaları zaten hemen hemen aynı boyda bizim dingil mesafemiz redbull'a yakın ama eksik birşeyler var…

  22. aracın aşırı kısa oluşu bu lastiklere tersti, şaşırtmadınız. Takımda yaratıcı mühendis eksiği var gibi

  23. Umarım birşeyler yaparsın Ross amca …
    Schumacheri öyle gerilerde görmeye gözümüz aşina değil…

  24. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Hala çok konuşuyorsun Ros kusura bakma ama ağzın kadar kafanı çalıştırsaydın eminimki avusturalya epey farklı olurdu ve bugun takım farklı yerde bizde ileriki yarışı iple çekiyor olurduk:)

    Hala birde şansız şekilde yarış dışı kaldılar diye üzülme numarası yapmıyormu bitiyorum hani görende 2 pilot ilk 5 e yer alıcaz sanıcak bu röportajda yahu önüne gelen geçen shumiyi geçip gitti rosberge sıra gelmiştiki Allahtan rubens çarptıda onuda herkez geçemedi yoksa 19-20 sıralar rezervasyonda olurdu takım tarafında 🙂

    Yani fazla konuşma ros biraz newey i örnek al sen konuşuyorsun o çalışıyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir