Horner: "Şampiyonluk Mücadelesi Rahat Olmayacak"

yazar:

kategori:

Son şampiyon Red Bull ve Sebastian Vettel, sezonun ilk yarışında ön plana çıktılar ve önce pol pozisyonu zaferi, ardından yarış zaferi kazanıldı.

Horner “Çok rahat bir şampiyonluk mücadelesi olmayacak. Jenson Button, Lewis Hamilton ve Fernando Alonso’nun önümüzdeki yarışlarda çok güçlü olacaklarını biliyoruz.”

“Red Bull’un domine etmesini isterdik ancak tarih, bu tür şeylerin asla kolay olmadığını gösteriyor. Rakiplerimizi göz ardı edemeyiz.”

“Tarihi, personelinin kalitesi ve kaynaklarıyla birlikte Ferrari önümüzdeki yarışta güçlü bir şekilde geri dönecektir. Ve sezon öncesinde oldukça rekabetsiz olan Mclaren’in bazı değişikliklerle rekabetin içerisinde olduğunu gördük.”

“Bu sene gelişim ve araçtan performans çıkarma mücadelesi orduların savaşı gibi olacak. Geçen sene başarabileceğimizi gösterdik ve mücadelemiz tekrar başarmak üzerine olacak.”

“Hiç bir şeyi garanti görmüyoruz ve geri adım da atmayacağız çünkü rekabetçi olduğumuzu düşünüyoruz ve MElbourne’de gördüğümüz performansı daha da geliştirmeyi planlıyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Horner, bir yöneticinin yapması gerekeni yapıyor.

    -Tüm f1, hepbir ağızdan RB'nin yenilmez ve rakiplerinin çok önünde olduğunu belirtiyor.
    altınızda sezon başı şampiyon ilan edilen bir araç varsa gelişmek hususunda yeterince agresif ol(a)mazsınız. (harika olan aracınız aniden yumuşak karnınız oluverir)

    – Ama Macca için durum tam tersi. sezon başından bu sene çok "çılgın" olacağımız belli. hatta çılgınlık seviyemiz bizi mp4-26B'ye bile ulaştırabilir.

    Horner her iki durumunda farkında ve bunun olmasına izin vermemek için işi daha başından sıkı tutmak istiyor. bizden de +rep kazanıyor.

  2. köpekler istedi diye kurtlar ulumazmış Mircea Lucescu

  3. ve bunu gerçekten zorlamadan yaptılar bence vettel yarış boyunca hiç gerçek anlamda zorlamadı zorlaması gerekmediği için lewis yaklaştı diyolar ama herkes lewis in araçtaki bütün potansiyeli çıkardığını biliyo ve gördü zorlamaktan araca hasar verdi ama vettel hiç zorlamadı zorlamasına gerek olmadı ki niye zorlasın o yüzden bnce redbull ları bu sezon durduracak kimse ok tmm kabul 2 takımda (mclaren- ferrari ) gelişimde çok ii olabilirler fakat onları yakalaması için diğerlerinin hiçbirşey yapmaması gerekiyo yani bu farkı kapatmaları neredeyse imkansız…

  4. rocco junior avatarı

    Sezon öncesi fark çok daha az olur diyordu ama geçen sezona oranla kendisini takip eden takıma daha büyük fark koydu Redbull.Diğer takımların bence tek umudu kers olabilir yani kersin kullanılması zorunlu pistler.Aradaki farka bakıcak olursak ve yarış sonucuna 7.ye kadar herkese tur bindirdiler zaten

  5. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    sezon öncesi demeçlerde herkese tur bindirriz filan diyordunuz, şimdi rahat olmayacak denmeye başladı bile. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir