Maldonado: "Sepang'da Puan Alabilirim"

yazar:

kategori:

Bu sene Williams ile F1’e giriş yapan GP2 şampiyonu, Avustralya’daki ilk yarışta mekanik arıza nedeniyle damalı bayrağı görememişti.

Maldonado: “Melbourne’de sezona zor bir başlangıç yaptıktan sonra Malezya’ya fazlasıyla hazır gidiyorum”

“Avustralya’daki sonuca rağmen hem takıma hem de araca daha fazla güvendiğimi hissediyorum”

“(Sepang’da) araçtan daha fazlasını elde edebileceğimizi düşünüyorum çünkü eğer sıkı çalışmaya devam edersek (aracın) fazlasıyla potansiyeli var.”

Maldonado, Albert Park’ta yarışı tamamlayamamasına rağmen ilk hafta sonundaki yaşadıklarının kendisini daha güçlü yaptığına inanıyor.

Maldonado: “Önümüze baktığımızda amacımız, aracı her yarış geliştirmeye devam etmektir. Hem sıralama hem de yarışta ilk 10’da yer almayı isterim ve bunu da başarabileceğimi düşünüyorum”

“Elbette Melbourne’deki yarışı bitirmem daha iyi olurdu ama olumlu olan şu ki; şimdi daha tecrübeliyim, bir Formula 1 hafta sonu nasıl ilerler, ne gibi prosedürler var biliyorum”

Öte yandan takım arkadaşı Rubens Barrichello, Sepang gibi zorlu bir pistte araç ayarlarına dikkat çekti.

Barrichello: “Malezya, ziyaret etmesi güzel bir yer ve pistte yarışmaktan gerçekten keyif alıyorum. Sıcaklık ve nem nedeniyle pilotlar için de gerçek bir test oluyor.”

“Malezya, lastikler üzerine de sert olacak. Bu yüzden ayarları iyi bir araç önemli. Oraya gidip o inanılmaz pistte sürmek için can atıyorum. Umarım iyi iş çıkarırım. Amacım eve puanlarla dönmek”


Yorumlar

  1. schumacher075 avatarı
    schumacher075

    schumi taraftarı olduğum için söylemiyorum tarafsız bakarak söylüyorum sorun yaşamazsa 2 mercedeste ilk 10da olacaktır.pistin şeklini,virajlarını catalunya ile karşılaştırdığımız zaman benzerliği görüyoruz ve mercedes catalunyadaki testlerde genel anlamda iyiydi hatta schumi birkaç test gününü lider kapattı.ayrıca ilk yarıştan sonra (melbourne pek belirleyici değildir her sezon böyle olmuştur) felaket senaryoları yazmanında mantığı yok

  2. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    http://www.racecar-engineering.com/events/petronas-malaysian-grand-prix-2/

    Sepang yaklaşırken biraz bilgi.. Havaya girmeli artık..:)

  3. 2 RBR, 2 Mclaren, 2 Ferrari, 2 Reno, 1 Toro rosso, 1 williams ilk 10 a girer. bu sen olursan puan alırsın. MGP nası olsa ilk 10 a giremiyor :))
    Şuana kadar bir ışık bir açıklamalarıda yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir