Dennis, Senna Belgeselini İzlerken Gözyaşlarını Tutamamış

yazar:

kategori:

Dennis “Evet, bazı noktalarda ağladım. Fotoğrafların bazıları beni derinden etkiledi. Çok yakın ilişkimiz vardı, sadece anlaşmalar üzerinde savaşıyorduk.” dedi.

Dennis, takım içerisinde tartışmaların büyük olduğu 1988’de Ayrton Senna ile Alain Prost’un mücadelesine izin vermelerinden pişman olmadığını söyledi.

Dennis “Tek bir sürücüyle kazanmak istiyorsanız, o zaman takımın galibiyet kazanma yeteneğinde sorun ortaya çıkar. Tüm yaşananlara rağmen 1988’de 16 yarışın 15’ini kazandık.” dedi.

Dennis, Mika Hakkinen ve Lewis Hamilton’la da Senna benzeri ilişkilerinin olduğunu söyledi ve “Martin Whitmarsh, sürücüleriyle bana göre daha kolay zaman geçiriyor.” diyerek Button ile Hamilton arasındaki ilişkinin oldukça iyi olduğunu söyledi.

 


Yorumlar

  1. ı love you senna

  2. Ahmedim:) aklı sıra bu vatandaş beni tii ye almaya çalışıyor. alonso fanı olunca zorlanıyor insan karşı tarafa cevap verme adına malzeme bulamıyor ne yapsın bunlarla avunuyor…çarşı herşeye karşı…basit bir lokal anesteziyle yapılan burun ameliyatını açık kalp ameliyatına benzeten adamdan ne beklersin:) karşısındakini adam yerine koymamak değer vermemek en önemli meziyeti…şimdi hemen cevap verir. biz adamı adam yerine koyarız diye…geçmiş olsun dedik tenezzül edip cevap dahi vermedi. kendisi şahsımdan nefret etsede bir dönem buradan attırmak için elinden geleni yapsada şahsım buradaki herkes gibi onuda sever…inançlı bir insan olması herşeye değer…

  3. “Ayrton Senna: Beyond the Speed of Sound“ diye biliyorum

  4. Time of Revenge  avatarı
    Time of Revenge

    Michael Schumacher

    Fernando Alonso

    Niki Lauda

    Gilles Villeneuve…..

    Bu isimlerle başedebilecek kimse yok o fake listede.

  5. Raikkonen bunlari parmaginda oynatir 🙂 Sen Raikkonen`i yazmadi diye kizacagina Alonso`yu niye yazmadin diye kizsana hocam? yoksa kizim sana soyluyorum gelinim sen anla manasinda mi soylediydin? 🙂

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    01 mclaren 01 arkadaşım , mclaren takımının pilot politikası hakkında mclarenin eski pilotlarını bir dinle istersen.Mesela montoyayı veya david coulthartı bir dinle.Eğer yetmezse prostu dinle.Bak prost ne diyor: "Eskiden Senna ve hakkinene yapılanlar şimdi hamiltona yapılıyor.Mclarende değişen bişey yok""..Bu kişilerin demeçleri, patronunuz ve sizin düşüncelerinizle çelişiyor.

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Turbo, mclaren pilotlarının listesine raikkoneni yazmamışsın.Halbuki kimi taraftarları üzülebilirler.Bazı kimiciler senin hayranın ve yazdığı yorumlarda seni birebir taklit etmektedirler.Senden ilham alan ve seni desteklleyen kimi taraftarını üzmemelisin.

  8. alonso kendi etti kendi buldu sonunda da takımdan kovuldu. şuanki halimizden gayet memnunuz. McLaren alonsoyu kaybetmedi, alonso McLaren ı kaybetti. pilotların birbirlerinin hızına saygı duyduğu temelinde ilişkilerini sürdürmeliydi. takım arkadaşının aracının yavaşlatılmasını isteyen bir zihniyetle işimiz olmaz.

  9. -Mika Hakkinen
    -Senna
    -Prost
    -Lewis

    insan şu isimleri ard arda sayınca bile f1 açısından belli bir hazza ulaşır.

  10. Gizem Aydın avatarı

    filmin tam adı ne?

  11. Konu Ron denisin insani duyguları olan göz yaşı iken,patron pilot ilişkilerine (Her defasında)değinmesi manidar geldi,Dikkat ettiyseniz haklı haksız tarafına değinmedim
    Ron denisi sevmesemde çok iyi bir patron ve yönetici olduğunu inkar edemem,
    Özet olarak zaman bize gösterdiki, şu anda en iyi pilot Sırasıyla Alonso ve Hamilton dur,Ron ve mclaren Alonsoyu kaybettiğine yansın.

  12. Alonso&Massa&Vale  avatarı
    Alonso&Massa&Vale

    Onu bunu bırakın.Malezyada cuma-cumartesi-pazar çok yoğun yağmur bekleniyormuş.Herbert haberinin altına linkler koydum bakabilirsiniz.

  13. Burada Alonso ile ilgili tek bir ima dahi yok. Aradaki öyle bir ilişkiyi kuran sizlersiniz, Ron Dennis değil.

  14. peki ya sizin gayretiniz?

    pilotlarımızla,rekabetimizle,teknolojimizle alakalı her türlü eleştiriyi yapabilir,tatışabilirsiniz ama konu "RON DENNİS" ise onun başarılarının altında ezilirsiniz.

  15. Arkadaşlar filmin torrenti bu likte var.Ama altyazısı var mı onu bilmiyorum.
    http://thepiratebay.org/torrent/6272089/Senna.2010.DVDRip.Dual.Audio

  16. Deli_Manyak avatarı

    başka yapacak bişey yok sanırım…

  17. sennastore.com.br adresinde film satışa çıktı

  18. Her demecinde mutlaka pilot ile patron ilişkilerine değinip,Alonsonun güya haksızlığını ima etmeye ve Hamiltonu ön plana çıkarma gayreti de baydı artık.

  19. Biz ne zaman izleyecez acaba. Yoksa torrent mi kovalasak acaba

  20. Yusuf  Hitay avatarı

    ron, adam gibi adam

  21. Alonso&Massa  avatarı

    Tabiki bu film buraya hiçbir zaman gelmeyecek?Şaşıran?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir