Renault, Sıcaklık Nedeniyle Altın Renkli Tulumlarla Yarışacak

yazar:

kategori:

Takım normalde siyah üstünde altın renk desenleri olan tulumlarla yarışıyor ancak sürücüleri Malezya’nın sıcaklığı ve nemi karşısında korumak için bu hafta sonu daha açık renkli tulum hazırladı.

Malezya yarışı takvimin en sıcak ve nemli, sürücüleri en çok zorlayan yarışlardan birisi olarak biliniyor.

Takımdan yapılan açıklamada, sıcak olan yarışlarda açık renkli tulumların yine kullanılacağı söylendi.

 


Yorumlar

  1. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    Malezya da durum farklı orada hava kapalı ve güneş ortada yokken hatta yağmur altında bile yüksek nem oranından dolayı insanlar terleyip bunalıyor Yani güneş ışığıyla ilgisi yok sanırım ama senin dediğin açık havadaki güneş ışığında mantıklı koyu renkli her şey daha fazla ısınıyor haklısın.

  2. konuyla alakasiz ama malezya paketiyle alakali olarak; malezyaya yarim saniyelik bir gelisim paketiyle geliyorlarmis.

  3. klima taksınlar onlar da… ya da kokpite hava alan ufak kanallar yapsınlar. cam da yok ki arabada ACS yapsınlar (Aç Camı Serinle)

  4. koyu renkler aşırı ısı çeker. yaz sıcağında siyah bir arabaya elinizi zor değersiniz. ama hemen yanındaki beyaz bir araba varsa onada değin fark daha açık ortaya çıkar. tabii elleme meselesi arabaların sahipleri tarafından o yaz sıcağında sizi terletmesin bunada dikkat edin:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir