Petrov: "Ne Kadar Kişide Telefon Numaram Olduğunu Unutmuşum!"

yazar:

kategori:

Vitaly, son yarışta elde ettiğin ilk podyumun için tebrikler. Kendini çok iyi hissediyor olman gerek…

Yarıştan sonra gerçekten çok iyi hissediyorum. Takımımın önünde, özellikle de çok zor geçen kış döneminin ardından podyumda durmak harikaydı. Bu podyum, yapılan tüm zorlu çalışmalara değdiğini gösterdi ve bana böyle mükemmel bir araç vermede katkısı olan herkese teşekkür etmeliyim. Harika bir sezon geçirebileceğimizi biliyorum.

Sadece 20 yarışta bunu başarabileceğini düşünmüş müydün?

Avustralya’ya gelmeden önce iyi sonuç alabileceğimizi düşünüyordum. Testler size çok az şey anlatır ancak gelişmeye devam ettik ve araca yeni parçalar getirdik. Ardından Melbourne’de aracımız mükemmeldi ve her seans daha da iyileşti. Önümüzdeki bir kaç yarışta da aynısını başarabileceğimizi düşünüyorum.

Bu sonucun ardından ne tür tepkiler aldın?

Bir çok telefon görüşmesi yaptım ve bir çok tebrik mesajı aldım. Ne kadar çok kişide telefon numaram olduğunu unutmuşum!

Malezya’da da önde olabileceğini düşünüyor musun?

Artık rakiplerimize göre nerede olduğumuz konusunda daha iyi düşüncelere sahibiz ancak gerçek görüntüyü görmek için bir kaç yarış daha beklememiz lazım. Red Bull ve Mclaren’in çok güçlü olduklarını biliyoruz ancak onları zorlamayı umuyoruz.

Pist hakkında ne düşünüyorsun, R31’e uyacak mı?

Bunu söylemek zor. Büyük soru lastikler olacak çünkü bu sıcaklıklarda hiç çalıştırmadık. Sepang için bize faydası olacak bazı aerodinamik parçaların olacağını biliyorum.

Sepang pisti ne kadar rekabetçi?

Pisti seviyorum ancak oldukça zor bir pist çünkü bir çok farklı viraj var ve doğru ayarları bulmak kolay değil. Her yerde çalışan bir aracınız olmalı. Hızlı virajlarda, yavaş virajlarda ve aynı zamanda fren anında iyi olan aracınız olmalı.

Malezya’daki sıcaklık ve nemle baş etmek için bir tavsiyen var mı?

Dışarıda kalmalı ve klimadan uzak durmalısınız. Gizem burada. Özel bir diyetim yok ancak çok su içerim.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir