Hamiltonmanya, İngiliz Kitapevlerinde Dibe Vurdu

yazar:

kategori:

Lewis Hamiltonmanya gönüşe göre ticari açıdna pek getiri sağlama imkanı vermiyor. Yayınlanan bir haberde Hamilton’un resmi biyografisi şimdi kitap evlerinin kelepir reyonlarında.

Geçen sene, henüz formula 1 kariyerinin 6 ayı bile dolmamışken, yayınevi HarperCollins, McLaren pilotunun şimdiye kadar olan hayatının hakları için en az 2 milyon dolar ödemişti.

Ama Kasım ayında "Lewis Hamilton: Benim Hikayem" kitabının 40 dolar civarında satışa sunulmasının ardından şimdi kitabın kopyaları yaklaşık 2 dolara satılıyor.

İngiliz gazete Daily Star, Home Bargain adlı bir İngiliz indirimli mağaza zinciri’nin 50.000 kopya kitabı stoğunda bulundurduğunu ve yeni stoklar için yer açmaya ihtyaç duyduğunu yazdı.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bir laf vardır bilirmisiniz bilmem '' askere gitmemiş bir kişi kabahat işlerse daha çocuk ,askeri gidip gelen kişi kabahat işlerse adam olamamış denir'' bence onun için daha bir yılı daha var 2009 da birşeyler başaramazsa o zaman ona verilen imkanlarla elde ettikleri kıyaslanır ve atış serbest türünden eleştiriler olabilir fakat bence bu senenin sonuna kadar öğreneceği çok şey var

  2. Bir on yıl sonra ne olur acaba? Senna hatırlanır, Prost hatırlanır, Piquet hatırlanır, Moss hatırlanır Hamilton'un hatırlanacaklar listesine girmesi için her zaman performansının zirvesinde olması gerek. Ama bir o kadar da dikkatli olması gerek her konuda.

  3. 6 aylık f1 kariyerini oku oku bitmez.neden satamış ki?:))

  4. gokhan deniz haklısın.hamilton yetenekli fakat cabuk söhret onu bozuyor farkında degil.

  5. Hamilton çok yetenekli,harika bir pilot,kariyeri boyunca tüm sezon puanları hesaplandığında hiçbir takım arkadaşınada geçilmemiş,gp2 deki yarışları hala hafızalarımızda.Ancak geçen yıl gereğinden fazla övüldüğü gibi bu yılda haketmediği kadar çok eleştiriliyor bence.Aynı Massanın geçen yıl Malezya gpsinde yaptığı hata sonucu haddini aşan eleştirileri alıp sonra toparlamasında ve bu yıl ilk iki yarışta hatalarının fazla abartılmasında olduğu gibi şu anki eleştiriler abartılı.Mclaren Hamiltona tekrar rekabetçi bir araba verebilirse inişe geçmiş görünen kariyeri tekrar çıkışa geçecektir.Bizim Türk basınında görülen olayları günlük değerlendirme alışkanlığı maalesef görülüyorki f1 ve İngiliz basınındada var.

  6. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    ne bekliyordunuz ki? Olacağı buydu. 22 yaşındaki ve henüz kariyerinin başındaki bir adamın hayatını kim okumak ister? Kime ne katkısı olacak?

  7. serdar kaya avatarı

    bu kitabı okuyacagıma agata kristi romanı okurum :Ç:ç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir