Theissen: "Hamilton'04 Konuşmaları Ciddi Değil"

yazar:

kategori:

BMW motor sporları sorumlusu Mario Theissen, 2004 yılı sonunda Lewis Hamilton’un Williams ile anlaşma yapmasına engel olduğu yönündeki söylemleri yalanladı.

Williams ortağı Patrick Head bu sene başlarında, takımının Hamilton ile F3 Euro Series’te yarıştığı zamanda anlaşma yapma fırsatının olduğunu ama bu durumun, Theissen’in ilgilenmediğini söylemesi üzerine ortadan kalktığını açıklamıştı.

Head şöyle konuşmuştu: "O zamanda BMW ile birlikteydik ve Frank’in Mario Theissen’i arayarak ‘Bak, bu çocuk iyi görünüyor ve bize, yardım edip edemeyeceğimizi sorarak geldi’ dediğini düşünüyorum"

"Ve Mario’nun da herhangi bir destek sağlamaya hazır olmadıklarını söylediğini düşünüyorum ve onun yarışmasını finanse edecek bir konumumuz da yoktu. Bu yüzden Lewis’in bir Williams’ın içinde olabilme ihtimal (şimdi) Frank’ın sıkıntısı"

Ama Theissen, o zamanda Hamilton’un Williams ile anlaşmak için herhangi bir gerçek fırsata sahip olmadığını söyledi.

Theissen: "Hiç bir ciddi fırsat yoktu. Söylentiler vardı ama onun McLaren’in koruması altında olduğu açıktı. Bu yüzden bu durumu daha fazla takip etmedim"


Yorumlar

  1. arkadasım bir ara anlasmazlık oldu.hamiltonun sampiyon oldugu seride 1 yıl daha yarısmasını uygun gordu mclaren.hamiltonlarda bir üst seriye gecmek için onlardan destek almak istediler.

  2. williams yalan söylüyor maclaren geliştirme pilotu lewis williams a kaptırmazlar

  3. Hamilton u yetiştiren ve bu duruma getiren zaten McLaren takımıydı. Bu kadar emek verdikleri birisini Williams a kaptıracaklarına ihtimal vermiyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir