Yağmurlu Bir Malezya GP?

yazar:

kategori:

Yarış öncesinde tüm hava tahmin sitelerindeki raporlara baktığımızda cuma gününden itibaren 3 gün boyunca Kuala Lumpur’da yağmur görünüyor.

Hava sıcaklığının 3 gün boyunca 24 derece dolaylarında olması beklenirken yağmur ihtimali % 60 dolaylarında.

2009’da yağmur nedeniyle Malezya yarışı durdurulurken geçen sene sıralamalarda Ferrari ve Mclaren sürücüleri ilk seansta elenmişlerdi.

Bu hafta sonunun yağmurlu olması ise Pirelli’nin tam yağmur lastiklerinin test edilmemiş olması nedeniyle daha büyük sürprizlere neden olabilir.


Yorumlar

  1. takım değil sürücü farkı belli olsun birazda =)

  2. 24 derece de yağmur altında gezmek:) güzel bir duygu…hele ki yeşillikler içerisinde o sıradışı yeşil ve toprak kokusu…havası temiz bir yerde yaşıyorsanız nisan ayında yağan yağmur suyunu mutlaka için…şifadır…
    hiç galip gelmemiş bir pilotun galip gelmesini temenni ederim. bununla beraber en sevdiğim 24.pilotun 24.olmasını temenni ederim:)

  3. yağmur=aksiyon sallayın takım farkını. nasıl olsa öğreneceğiz.

  4. Time of Revenge  avatarı
    Time of Revenge

    Seni son kez uyarıyorum.Ayrıntıya girmiyorum.Sen akıllı adamsın anlarsın. =)

  5. Yağmurlu olması kötü oldu. Bazı takımları ne kadar kötü olduklarını idrak edebilmemiz için Çin2e kadar beklememiz icab edecek.

  6. Time of Revenge  avatarı
    Time of Revenge

    10-16mm diyor Cumartesi-Pazar için.Cuma günü ise en fazla 7 mm..

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    şiddetli yağmur olursa yine takımların gerçek potansiyelleri belli olmayacak :(( ya bi sıcak iklimi olan yarış gelsin bir an önce o da türkiye olabilir. çin dede yağmur ihtimali var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir