Heidfeld "Ferrari Ulaşılabilecek Konumda"

yazar:

kategori:

Bir çok kişi, Kimi Raikkonen dahil bu sene BMW’nin tehlikeli olacağını söylesede BMW Sauber tarafından pek çok açıklama gelmiyor.

Şampiyonada 2. sırada bulunan Nick Heidfeld şu anda hızlı görünen Ferrari’nin ulaşılabilecek seviyede olduğunu söyledi.

Heidfeld "6. sıradan başladığım yarışı pole pozisyonundan başlayan takım arkadaşımın sadece 1 sıra arkasında tamamlamak iyi bir sonuçtu. Startım iyiydi ancak Trulli beni geçmeyi başardı. 2. turumun başında onu geçme fırsatını yakaladım ve diğer tur Heikki Kovalainen’i geçtim ve o daha iyiydi."

"Mclaren Mercedes’ten hızlıydık ve sadece Ferrari bizim önümüzdeydi ancak yinede ulaşabileceğimiz bir seviyedeydiler. Ben çekişte sorun yaşadım ve aynı zamanda rüzgar vardı ancak bu yarıştan önce beklediğim kadar şiddetli değildi. "

"Ben şu anda pilotlar klasmanında 2. sıradayım ve takımım lider olduğu için gururluyum. Aynı zamanda önümüzdeki süreç içerisinde Hinwil ve Münih’te aracın geliştirilmeye devam edeceğinden eminim." dedi.


Yorumlar

  1. 57 tur ve kubicanın sadece 3 saniye geride olması hedfeldi pek de yalanlar nitelikte değil. Bu havaya girmek değil. Birazcık meydan okumak sadece.

  2. Kubica nın yoldaki yağdan geçmesi ve lastiklerini kirletmesinden faydalanarak geçti Raikkonen. Zaten Raikkonen e geçildikten sonra Kubica açık şekilde zaman kaybetti.

    Bazı arkadaşlar hala BMW nin şans eseri burda olduğunu düşünüyor ve Super Aguri ile bir tutuyor. Gülüyorum onlara ben artık…

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    İyice havaya girdiler, ne kadar kolay inanılır gibi değil.Demek ki Super Aguri' de bir iki yarış podyum çıkarsa o da en iyi üçüncü takım olabilir ! (Laf aramızda kendimi bildim bileli BMW' yi hiç sevmem)

  4. Hız olarak yakalamaları zor agır depoyla ferrari geçti düşünün.

  5. Mümkündür bence.

  6. BMW Barcelonaya çok sağlam bir paketle gidiyor. Mario REUTERS e çok iddialı açıklamalrda bulunmuş ki ben pek Dr. Mario nun bu kadar iddialı konuştuğunu görmedim. Hayırlısı olsun iyi olan kazansın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir