Stoner, Schumacher'in MotoGP Testini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Son MotoGP Şampiyonu Casey Stoner, Michael Schumacher’in Ducati ile yaptığı testi önemsemediğini söyledi.

Stoner, bu işi ciddi yapacak birisinden önce Schumacher’in teste katıldığını söyledi.

Ducati’nin test pilotunun testlerde kaza yapmasının ardından Schumacher geçtiğimiz günlerde Ducati ile testlere katıldı Mugello’da. Schumacher GP8 ile 42 tur atmış ve en hızlı tur zamanı 1.58.00 olarak ölçülmüştü.

Stoner, Schumacher’in motorda gelişmeye devam ettiğini ancak takımın gelişmesini sağlayacak teknik bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Stoner "Michael’in testi bir şey değil. Sadece motoru sürüyor ve eğleniyor. F1’de ne kadar deneyimi olursa olsun elektronik aksam ve süspansiyonlar hakkında tavsiyelerde bulunmadan önce biraz daha hızlı olması gerekiyor."

"Ancak onun motor sürücüsü olarak gelişimi hakkında duyduklarıma göre o gerçekten inanılmaz. Motorda çok deneyimi olmadığını dikkate alırsak gerçekten çok iyi iş çıkarıyor."

"Schumacher’in sadece eğlendiğini düşünüyorum. F1’den emekli oldu ve farklı şeyler yapıyor. Bende aynı şekilde MotoGP’yi bıraktıktan sonra bazı araçları kullanmak istiyorum. Bu ilginç olabilir." dedi.


Yorumlar

  1. Ertan  Akkaş avatarı

    Bence profesyonellere taş çıkartıyorsun Tunç Ayoğlu ve Schumacher :D…

  2. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    tabikide bunu michael zevk için yapıyo 40 yaşında moto gp demi yarışcak(bu arada bu ilk yorumumdu umarım her zaman diğer aarkadaşlar gibi ii yorum yazarım)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir