Webber Soğukkanlılığını Koruyor

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, ilk antrenmanda en yakın rakibinin 1,6 saniye önündeydi ama ikincisinde Button’dan sadece 0,005 saniye hızlıydı.

Webber: “İyi görünüyoruz. Açıkçası hafta sonu için henüz erken dönemdeyiz; kuru zeminde iyi çalıştık. Araç dayanıklı, ki bu her zaman hoş bir bonustur. Bu yüzden Pirelli’nin yeni lastikleri dâhil, bütün hamurları denememiz gerekiyordu. Bu yüzden pek fena değildi.”

Red Bull pilotu, antrenman derecelerini de önemsemedi.

Webber: “Pek dikkat etmedim. Çok yakınız. Trafikte kaybedilen zaman, KERS2in nasıl çalıştığına bağlayabilirsiniz. Her şey yolunda. Önde bir yerlerdeyim”

Takım arkadaşı Vettel: “Normal bir Cuma günü olduğunu söyleyebilirim. Aşağı yukarı planlanan şeyleri yaptık ve herhangi büyük bir sorun yaşamadık. Çok tur attık”

“Lastik aşınması, Melbourne’dekine göre farklı. Lastikler o kadar uzun gitmiyor. Ama bunun herkes için aynı olduğunu düşünüyorum”

Öğleden sonra yakın göründü. Bu yüzden yarını görmemiz gerekecek. Ne kadar yakıt yükü ile çalıştıklarını bilmek her zaman zordur. Ama biz bütün gün dolu depo ile çalışmadık”


Yorumlar

  1. massadan sonra 2011 sezonunda podyumda görmek görmek istedigim adamların başında mark webber umarım hak ettigi yeri alır bu sezonda :D:D bu arada bugünkü antreman turlarını nerden takip edeblirim acaba sıralama turları ve yarışı nerden izliyebilecegimi yazarsanız çok sevinirim :D:D

  2. 1.6 sn drs kullandılarmı acaba kullanmadılarsa bu fark dahada açılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir