Red Bull KERS Kararını Bugün Verecek

yazar:

kategori:

Takım, Avustralya’da Cuma antrenmanlarından sonra sistemi kullanmama yönünde karar vermiş, çünkü dayanıklılığından endişe edilmişti.

Bununla birlikte Sepang pistinin KERS’i çok önemli kılması ile Red Bull, sistemin bu hafta sonu için zorunlu olduğunu dile getirmişti.

Takım Patronu Christian Horner, antrenmanlarda KERS’in sorunsuz çalıştığını ve son kararın bu akşam verileceğini belirtti.

Horner: “Avustralya’daki sistemi cuma günü denedik. Potansiyel bir dayanıklılık riski olduğunu hissetmiştik ve Oz’da KERS’in getirisi, diğer yerlere göre tartışmasız daha azdı”

“Risk almama kararı aldık ve sistemi Cuma akşamı her iki araçtan da çıkarmıştık.”

“Sistem burada iyi çalıştı ve dayanıklı. Bu yüzden bu akşam geç saatlerde karar alacağız”


Yorumlar

  1. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    bencede tam tersi vettel kersli webberde kerssiz araçla yarıştı vede geç saatlere kadar düşünüp kullanmama kararı alacaklar…

  2. yoğun yağmur varmış normal bir yarış olmayacağını herkesten iyi biliyorlar ama acaba sadece kersi taktık demek için mi takıcaklar eğer takarsalar bilemiyorum

  3. Bana kalırsa bugün antrenmanlarda Webber KERSli araçla, Vettel de KERSsiz araçla tur attı. Böylelikle KERSin yarattığı farkı görme imkanı buldular. Elde ettikleri sonuçlara bakacak olursak yarın piste KERS ile çıkacaklarını söyleyebilirim.

  4. korkmayın beyler korkmayın çalışacak 😀

  5. madem iyi çalışıyor ve dayanıklı. o halde karar vermek için akşam geç saatlere kadar beklemenin ne anlamı var, bir açıklamanızda da çelişik bir şeyler olmasın yahu

  6. inş kers kullanırsınız ne hallere düştük yaw redbulln dayanıklılık sorunu yaşamasını beklıyoruz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir