Maldonado Kazaya Rağmen Hızından Memnun

yazar:

kategori:

Venezüellalı pilotun o kazası, kendisine pist süresi kaybettirdi ama yine de takım arkadaşının önünde kaldı.

Maldonado: “Bugünün iyi geçtiğini düşünüyorum. Araç rekabetçi görünüyor ve iyi hislere sahibim”

“Gelişim için alan var, hem benim hem de araç açısından. Ama yarın işler bizim için olumlu görünüyor.”

Maldonado, kaza için lastik aşınmasını suçladı.

Maldonado: “Spin attım, çünkü lastiğimde az kauçuk kalmıştı. Bu yüzden çok kayıyordum ve pit yoluna girmeye bakıyordum.”

“Spin attım ve çakıl alana girdim. İyi ki hasar olmadı ve mekanikerler çabucak onardı ve seansın son bölümü için beni geri gönderdi. Bu yüzden onlara teşekkür ederim”

Takım arkadaşı Barrichello ise ayarlardan dert yandı.

Barrichello: “Ayarlarda bazı sorunlarımız var, yarın için bunları geliştirmemiz gerek. Şu anda dengeden tam olarak memnun değilim. Ama uzun sürüşleri iyi bir şekilde tamamladık”


Yorumlar

  1. belki ekranlara gelmeyen veya farkedilmeyen bir cut track yapmış olabilir. testlerde schuminin derecesi de öyleydi ya.

  2. Rubens Barrichello'nun yeni direksiyon sistemiyle sorunlar yaşadığı,Melbournedeki spinin bunla alakalı olduğu ve buna benzer sorunları 2003 yılında Ferrari'dede yaşadığı ancak o zamanki kuralların daha basit olmasından dolayı bu kadar göze çarpmadığına dair bir yazı okudum.Maldonado ilk antremanlarda nasıl 19.turda en iyi derecesini yaptı ve oda ilk 5'e soktu,o konuda bilgisi olan varmı?

  3. evet sağ tarafı çime kaptırmış 🙂

  4. bende merak ettiştim pitte nasıl bir kaza yaptı diye.sitede pitte yaptığı kazaya rağmen yazıyordu.pit girişinde yapmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir