Hamilton, Vettel'le Takım Arkadaşı Olmayı Reddetmiyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Red Bull’un gelecek için Hamilton’u değerlendirdiği iddia edilmiş, ardından Christian Horner, Vettel’le Hamilton’un aynı takımda yarışmasının zor olabileceğini söylemişti.

BBC’ye konuşan Hamilton “Jenson’la bana bakın. Takım içerisinde kalite olduğu sürece dünya şampiyonları birlikte yarışabilir. Markalar ve sürücüler şampiyonluğu kazanılabilecek durumda olduğu sürece birliktelik olur.”

“Bizim takımımız da bir üretici olarak, pilotlar şampiyonluğu kadar takımlar şampiyonluğuna da önem veriyor. Red Bull için bu geçerli mi bilmiyorum. Araç şirketi olmadıkları için bu onları pek etkilemiyor ancak Vettel’i takım arkadaşı olarak görebiliyorum.” dedi.

Hamilton, kendisi hakkında çıkan söylentilerden pek rahatsızlık duymadığını söyledi.

Hamilton “Bu sinirbozucu değil. Neyle karşılaşırsanız karşılasın hep olumlu şeyleri görmeye çalışmalısınız. Olumlu olan şey konuşuluyor olmam. Bu, unutulmadığım anlamına geliyor.”

“Diğer olumlu şey ise diğer takımların da takımım gibi benimle ilgileniyor olması.Umarım bu, takımımı bana karşı daha fazla körükler. Ancak bu bizi kötü etkilememeli ve bunu açık bir şekilde Martin Whitmarsh’a söyledim. Önümüzdeki 2 sene için anlaşmam var ve buna bağlıyım. Ancak bu her şeye söz veremeyeceğim anlamına gelmesin.”

“İşime odaklandım ve şampiyon olmak istiyorum ve umarım böyle devam eder. Gelecekte ne olacağını bilmiyorz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yorumuna istemesemde katılıyorum. Vettel le Lewis belki 1 sene takım arkadaşlığı yapabilirler. Sonra Vettel,Ferrari ye gider. Ama bu 2 ve 3 sene sonra olucak birşey en erken oda.

    Bunlar olduğunda Nico da McLaren a gelebilir bence. Birde ilerde Sutil yada bu seneki sürüşüne bağlı olarak Di resta da McLaren da yarışabilir bence.

    Fakat şuanda bu değişiklerin olması biraz zor ve ihtimal dışı.

    Lewis sadece soruları yanıtlıyor o kadar.

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    bu adam gider

  3. Çok alakasız olacak ama çok önemli bir haber olduğu için belirteyim dedim. MotoGP bu sene 1 kerelik İstanbul Park a gelebilirmiş. Habere göre anlaşma tamam. Heyecanlandım birden 🙂

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/formula1/17491953.asp?gid=362

  4. iyi dedinde daha vettel ve webberi zaptedemeyen horner nasıl hamilton – vetteli zaptedecek ben bilmiyorum whitmarsh olsa ikisini cok iyi idare ederdi yada brawn…

  5. MagicAlonso avatarı

    hamilton açıkça şunu söylüyor eğer bu 2 yıllık anlaşma süresince şampiyon olabilcek bir araç verilmezse ve bu neticelenmezse bende o zaman beni şampiyon yapabilecek takımları düşünürüm.Ama önceliğim mclarendir onlarda bunu gözeterek elinden geldiğince güçlü araç yapmalılar.Yoksa ömür billah araç kötü de olsa bu takımda kalmam diyor ki bence de sonuna kadar haklı.mclaren ron amca onu çok destekledi yetiştirdi buralara kadar gelmesine yardımcı oldu ama sonuçta bu adamda şampiyonluklar için burda yarışıyor ve bu lewisin en doğal hakkı.zaman neleri getirir bilinmez

  6. belki vettel mclarene gelir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir