Hamilton Hayal Kırıklığı Yaşamıyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Sepang’da sıralamanın son seansında Hamilton’u 0,1 saniye ile geçip ilk sırayı aldı.

Hamilton: “Hayal kırıklığı yaşayabileceğimizi düşünmüyorum. Geçen yarışa giderken Red Bull’ a yaklaşmak için muhteşem bir iş çıkarmıştık.”

“Bu hafta sonu yeni parçaların olmasından gurur duyuyorum. Bundan memnun olabiliriz. Önde, birinci sırada olmayı çok isterdim ama bu çocuklar hâlâ bir parça önde.”

“Burada görünen o ki farkı biraz kapattık. Turum mükemmel değildi; bu yüzden geliştirmemiz gerekiyor.”

McLaren, antrenmanlardaki formuna bakarak Red Bull’a rakip olabilecek görüntüdeydi ve Hamilton, son şampiyon takımın sıralamada kopup gideceğinden çekindiğini belirtti.

Hamilton: “Ceplerinde biraz daha fazlaları olduğunu hep düşünmüştük; özellikle de son sürüşe girilirken. Normalde çantalarından bir şeyler çıkarmaya meyilliler ve S3’ün sonuna doğru biraz tempo koydular”

“Benim turumda bir virajda biraz zaman kaybettim. Bu yüzden hayal kırıklığı yaşayamayız”


Yorumlar

  1. mehmet ceviz avatarı

    niye yaşasınki!! yarın hava şartları nasıl olursa olsun kendi başına birşey gelmedikçe(kaza,spin,lastik patlatma,start alamama)en büyük favori lewis.ben bile hayatında kumar oynamamış birisi olarak sırf iddiamı göstermek için hamiltona sembolik 5 liralık kupon yaptım.

  2. Yusuf Hitay'ınmı? Demek ondan bahsediyormuş =)) Sevindirici bir haber..Ben bu aslanlı olanı oldukça beğendim,renklerden olsa gerek Lewis'in kaskıyla daha uyumlu olmuş.Çin'dede Ejderha kullanabilirler o zaman malum kültürel sembollerden dolayı.

  3. Hugo Boss un düzenlemiş oldugu yarışmada fanların tasarladıgı tulumları giyiyolar artık cumartesi günleri Türkiye'de de Yusuf arkadaşımızın tasarladıgı ay yıldızlı desenlerle oluşan tulumu giyecekler =))

  4. Mclaren tulumundaki aslan nerden çıktı?Resimlerde farkettimde,Malezyaylamı ilgili?takımlamı?

  5. Ne olursa olsun yarın büyük bir soru işareti.

    Kuru bir yarış geçsin yada geçmesin, bu seneki lastiklerle ne olucağı bilinmeyen bir sezondayız.

    Ama yinede mükemmelbiriş çıkarmışız.

    Lewis in suratı asık olucaktır, Geçen sene Türkiye GP sinde olduğu gibi. Amacı sadece kazanmak, 1. olmak. Öndekilerin sorunu yada böyle bir neticede sevinecek biri değil çünkü Lewis . Yani benim görüşüm bu.

  6. Evet ama Sutil'inde 2 yarıştır karizmasını çiziyor.Sıralama turlarında en farklı takım içi sonucu onlarda gelebilir.Hulkenberg'i iyi bir takımda görürüz 1 2 sene içinde zaten.Petrov-Hulkenberg GP2 de iyiydi.Bakalım f1 de nasıl olacaklar.

  7. Çok Mutluyum Takımımı Tebrik ediyorum Redbulla bu kadar yaklaşabilecegimizi tahmin bile etmiyordum Avdayız Redbullu Avlayacağız yarın hadi Lewis hadi Button bu sezonun ilk galibiyetini bekliyorum sizden =))

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    doğrudur, diresta nın arkasında mercedes var, ne zamandır baskı yapıyordu. demekki kers teklif etmişler 🙂 1 milyon dolar az para değil

  9. dağ trolü benzetmesine koptum 😀 O adama seni istemiyoruz takımdan git falanda denmez yamultur adamı valla.Benim bildiğim 2006 dan beri GP2'de vasat bir adamdı ama işte..

  10. iddaa =)) hem yarış yarın.Aslında ikilemde kalıyorum bazı kişiler kızdıracak diye ama Hamilton'ı Vettel den fazla sevdiğimde açık =) senin hatırın için yarında tersi olsun diyeyim,ama ben yağmurlu çekişmeli bir yarış umuyorum.(umuyordum)

    Maldonado hortumla falan değil,yağlu kayışla kovalanması gerekecek türden bir pilot.Madem paraya ihtiyacınız vardı,Rubens'i neden takımda tutuyorsunuz demezlermi?Adam 2 sıralama turlarındada kötüydü ve yeni direksiyon sisteminden yakınıyormuş.Bu 2003 tede olmuş vs vs.Kısacası yazık oldu Hulkenberg'e.Bu arada Di Resta ile ilgili bir haber okudumda,daha doğrusu ailesi ile ilgili,F1 çevresinde hoş karşılanmamış bu durum.Onunda Force İndia'ya bedava Kers getirdiği ve Hulkenberg'inde bu yüzden koltuğa oturtulmadığı söyleniyor.Kabak hep Hulk'a patlamış anlayacağın..

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    şu maldonadoyu istanbulda hortumla kovalayabilirim, hulkenberg gibi adamı kovdular, yerine dağ trolünden bozma trafik canavarı tipli bir adamı.

    abi bu güne kadar hangi maldonado dan hayır gelmiş, fenere sorsalardı bi hele

    usta sen dün ferrari kazanamıyorsa mclaren kazansın diyordun, bu günde hamilton ilk sırada olmadığı için çok sevindim diyorsun, olmadıki şimdi =)

  12. hayal kırıklığı yaşıyor musun sorusu sıkı takip eden fanlar için gereksiz karşılanmıştır zaten amaç RB ye yaklaşmak ki sıralamalarda en az yarım saniye çıkarabilirler açıklamasından sonra 0.1 sn ye kadar yaklaşılmış değil hayal kırıcı olmak umut verici kesinlikle, bu arada binde ikilik dilimle kaçan pollerden sonra soruyu gereksiz karşıladım ben

  13. =) hatta petrol kuyularım varde,Williams direk kapar seni.Adamlar artık geçen sene kurulan bir takımla çekişecek duruma geldiler.2003 şampiyonluk gelmedi ve sonuç ortada..

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    olabilir neden olmasın 🙂

  15. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    günün bomba cevabı 🙂

  16. hamıLton en iyi favorim 3 yıLdır tek favorimsin formuLa 1 tarihinde aracın limitLerini en cok zorlayan pilotlar arası yarışma düzenleseler şüphesiz ki sen olurdun lewis.harika ßir pilotsun qercekten yarın iyi bir yarış çıkaracağını biliyorum

  17. O kadar para varsa HRT yada Virgin'da bir sene yarışsana,belki diğer takımlarında dikkatini çekersin.En azından Williams'ın. =))

  18. Yusuf  Hitay avatarı

    suratın asıktı biraz ama üzülme yarın daha iyisini çıkarırız.

    helal olsun ve karaoğlan, 10 sene daha kal bu takımda sonuncu ol umrumda değil, paranı cebimden ben vericem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir