Alonso: "Mucize Beklemiyoruz"

yazar:

kategori:

Estado ajansına konuşan Massa “Red Bull ve Mclaren ile fark çok büyük. Zor bir hafta sonu geçireceğiz.” dedi.

Fernando Alonso aracının dengesinden memnun olduğunu söylese de “Red Bull ve Mclaren’e karşı hız konusunda gerideyiz.”

“Nasıl olacağımızı göreceğiz ancak hızlı değiliz ve mucize beklemiyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ha ha ha ha. ukala dümbelekleri. beceriksizliğimizden diyemiyorsunuza böyle bahanelerle mi saldırıyorsunuz. eee e z i k lerin tutunacağı tek dal da bu değilmi?

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Tencere ve onun kapağı yine birbirini bulmuş ve sen boş yere sinirleniyorsun.Alonso haberlerinin değişmez müdavimlerine alışman lazım.Yorumları çok gülünç ve bu sitede gülünecek şeylere de ihtiyaç olduğunu unutmayalım.Ferrariye tarihinin en kötü sezon başlangıcını yıllar sonra tekerrür ettiren şahsın massanın yardımıyla ve mclarenin 780 sayfa olayının diyet borcuyla ite kaka şampiyon edilmesi bunların tek avuntusudur.Montenin 45 numara ayak izi hala unutulmamış.

  3. Meydanı boş bulunca…

    destekli ve desteksiz atış talimi başlamış..

    ee söyleyin bakalım 2005 ve 2006 yılında hangi pilotları madara ederek şampiyon oldu Alonso

    bir arşivden bakın isterseniz şu an aramızda değil bazıları..

    kimide kahredip bıraktı dayanamadı geri döndü.

    motor patlatma şampiyonu ıce man ide mercedesin yollaması uzun sürmedi

    ferraride ise massa yı bile geçemeyen bir pilot

    massanın yardımı ile alınan bir kupa ve daha niceleri sallayın beyler

    meydan boş oldukça..

  4. aaa çok pardon…hakkını yemeyelim. montoyada spin atmıştı…demek bir numara değil bu konuda…bilirkişi bir arkadaşım uyardı sağolsun:)

  5. bir konuda f1 in gelmiş geçmiş en iyisi…
    şans…
    ben izlediğim yarışlar itibariyle öndekilerin motor patlatmasını sayma, öndekilerin birbirlerine girip yarış dışı kalmalarını sayma, takım emirlerini sayma, takım arkadaşlarının kendisini onun için heba etmesini sayma, o öne geçsin diye takım arkadaşını pite sokup yavaşlatmaları sayma vs. vs. bu beyefendinin bileğinin hakkıyla kazandığı 5 yarış yok. şampiyonluklar rakiplerinin altın tepsiyle sunduğu ikramlar…
    formasyon turunda spin atıp pist dışına çıkan başka bir sürücü görmedim. bu konuda tek…
    başarı geçiş oranlaması bu kadar bozuk başka bir sürücü yok…bu konudada bir numara(geriden)…
    sponsorunun pozitif etkisi bu kadar etkili olan bir pilot yok…bu konudada bir numara…
    gelince ferrariye demişki" benim adım alonso…ben istiyorumki burda bana iyi bakılsın"…netekim durum ortada…makarnanın da kralını yiyiyormuş. rokfor arabiatta soslu tortellini:)

  6. Alıştı tabii hep aynı şekilde yarışmaya ondan meydana geliyor bütün bunlar… O Arkalarda takılsın, millet önde birinci olacağım diye birbirini yesin, motor patlatsın beyimiz aradan sıyrılıp şampiyon olsun. İki kere oldu böyle. Taraftarını da alıştırdı. Ondan geçen sene Petrov mevzusunda bu kadar sinirlendiler. Birşeyler yapması gerekti ya. Ama ne demişler çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde… İşte o üçüncü gelmiyor bir türlü.

  7. sen beklemiyorsun…millet senden hiç beklemiyor…kaldı ki aracı yavaş gösterip topu sürekli taça atıyorsun. artık yemiyor f1 severler…bir kerede bizim pilotajımızı geliştirmemiz lazım de be…ne yapsın ferrari..yarışta gayet iyi araç olduğu anlaşılıyor. istiyorsan bir sürücü kursuna git fena olmaz:)

  8. rocco junior avatarı

    Her sezon biz mi kazanacağız birazda asıl garibanlar sevinsin.Biz yıllarca yedik kaymağını.He bu arada o gariban takım seni …na kadar alıcak güce sahip=)

  9. sıralamayı izleyecem diye işe gitmedim. patron zıçacak ağzıma schumi yerlerde ferrari yerlerde daha ne olsun 🙂

  10. Haildfeldin Kötü sıralama performansını göz önüne alırsak en iyi 3üncü araç Renaultta,kubica olsaydı muhtemelen dördüncülük için savaşırdı yani bu durumda en iyi ihtimalle Fernando 6ıncı olabilirdi.

  11. Sen bugün iyi değilsin bence..

  12. bu sene kepaze oldu garibanlar. Alonsoyu hiç sevmesem de çok hızlı ve istikrarlı bi pilot, bu hale düşürmemeleri gerekiyordu. hele hele ismi italyanın kuruluş yıldönümünden alınan bir araçla.

  13. amınıza koam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir