Perez ve Petrov "Paralı Pilot" Diyenleri Eleştirdi

yazar:

kategori:

Sürekli olarak söylenen şey, Vitaly Petrov’un sponsor desteği sayesinde Renault koltuğunu koruduğu, Vitaly Petrov’un da aynı şekilde Sauber’de yarışma şansı elde ettiği.

Ancak her iki sürücü son yarış Melbourne’de oldukça iyi yarış çıkardı. Petrov 3. olarak ilk podyum zaferini elde ederken, diskalifiye edilen Perez, ilk yarışında puan kazanma hakkı elde etmişti.

Perez “F1’de niçin olduğumu ve bazı insanların bana sponsor destekli pilot demesini anlıyorum. Her zaman kendime güvendim ancak sırf para ödediğimiz için burada olduğumu söyleyenlerin çenelerini kapatmak çok güzel.” dedi.

Petrov “Eğer birileri bunu diyorsa ‘Kapa çeneni! Bunu dinlemek istemiyorum’ diyorum.”

“Sırf para sayesinde burada olduğumuzu düşünmelerini istemiyorum. Babam çok fazla harcama yaptı ancak bir kaç yarış sonra, sırf para sayesinde olmadığımı görmüşsünüzdür.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sürekli olarak söylenen şey, Vitaly Petrov'un sponsor desteği sayesinde Renault koltuğunu koruduğu, Vitaly Petrov'un da aynı şekilde Sauber'de yarışma şansı elde ettiği.

    Buna gülünür işte 🙂

    Şaka bir yana yaptığınız işten dolayı sizi kutluyorum site yönetimi ancak bu şekildeki basit hataları sizlerede yakıştıramıyorum.Saygılar…

  2. umit isbilen avatarı

    "Eğer birileri bunu diyorsa 'Kapa çeneni! Bunu dinlemek istemiyorum" işte bu laf trt'de ne olduğu belirsiz güya motorsporu yorumcusu; ki bence internet forumcusu bile olamayacak seviyedeki ismi lazım değil vıdı vıdı öten petrov'un adı geçince suratını ekşiten elemana gelsin…

  3. MagicAlonso avatarı

    maldonado petrovdan çok daha iyi bir pilot.bu hafta sonu çaylak bir pilot olmasına rağmen barichello gibi bir kurttan genel olarak daha iyiydi.yarış hızında çok istikrarlı bir pilot ve güzel ataklar yapıyor.umarım williams yeni egzoz güncellemesiyle birlikte çok daha hızlı ve mücadeleci olur

  4. Petrov GP2 de gayet iyiydi.Bu senede istikrarlı.Umarım kalıcı olur.Perez ve Hulkenberg kezaa..

    Ama şu Maldonado yokmu….!!!!@!!!

  5. Petrov ve perez en azından bazıları gibi yetenekli bir pilotu koltugundan edipte takıma gelmediler.

  6. Perezi bilmem ama Yalanmı Petrov arkanda o kadar destekçi olmasa idi 2010 un yarısında çoktan şutlanmıştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir