Kobayashi'nin Hedefi Puanlar

yazar:

kategori:

Kobayashi “Bugünkü sıralamalardan oldukça mutluyum. Tabi ki son turumda biraz daha geliştirmeyi umuyordum çünkü Melbourne’ün aksine yeni set yumuşak lastiğim kalmıştı. Ancak bugün araçtan çıkarabileceğimiz maksimum buydu.”

“Takım dün yaşanan sorunların ardından gelişme konusunda iyi iş çıkardı. Gece bazı şeyler bulduk. Bu sabahki antrenman seansında biraz zorlandık ancak ne yaptığımızı biliyorduk. Kariyerimde ilk defa sıralamalarda 3. seansa geçen sene burada kalmıştım. Lastik bozulması sıcakta çok fazla olduğu için yarınki yarış ilginç olacak. Kesinlikle puan hedefliyorum.” dedi.

Sergio Perez “Hayal kırıklığı yaşadım çünkü son turumu düzgün atabilseydim son seansa kalma şansımız vardı. 2. seanstaki 2. turumun piste çıkış bölümünde trafikte kaldım. Hızlı turumda ilk 2 sektör iyiydi ancak 3. sektörde yol tutuşu yoktu ve araç çok fazla önden kayma sorunu yaşadım.”

“Umarım yarın iyi bir strateji buluruz çünkü başladığımız yere göre zor olsa da puan hedefliyorum. Zorlu bir yarış olacak ancak mücadele için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir