HRT % 107'yi Geçtiği İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Sezonun ilk yarışı Avustralya’ya aracını yetiştirmekte zorlanan ve sıralamalarda % 107’yi geçemeyen HRT, bu hafta sonu daha iyi performans göstererek her iki sürücüsüyle birlikte sıralamalarda % 107 içerisinde yer almayı başardı.

Colin Kolles “Sıralamalardan yarışa geçerek bir adım daha attık. Hedefimiz buydu: sıralamaları geçip daha fazla tur atmak. Bu sayede daha fazla yol kat edeceğiz ve F111’i daha iyi anlayacağız. Her iki sürücümüz de bugün iyi iş çıkardı. Tonio çok iyi bir tur attı. Artık gelecekte çalışabileceğimiz bir temel oldu. Tüm takıma, büyük çabalarından dolayı teşekkür ederim. Şimdi hedefimiz turlar atıp her iki aracın yarın yarışı tamamlamasını sağlamak olacak.” dedi.

Narain Karthikeyan “Bugünkü hedefimizi sıralamaları geçerek başardık. Araç görünüm olarak da sıfırdı bu yüzden mesafe kat etmemiz önemli. Böylece daha iyi olacağız. İkinci set lastiklerimi ilk virajda yaktığım için iyi tur zamanı elde etmek çok zordu ancak herkes çok sıkı çalıştı. Yarışta olacağımız için mutluyuz.” dedi.

Vitantonio Liuzzi “% 107 içerisinde yer almamız herkes için iyi. Avustralya’daki sorunun performans olmadığını, test eksikliği olduğunu kanıtladık. Diğer takımlar 3 ay boyunca test yaparken biz sadece yarım gün yapabilmiştik. Önümüzdeki aylarda sıkı çalışmayı sürdürmeli ve farkı kapatmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Özürlü gencin yaşama sevinci gibi olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir