Mclaren 2010'a Göre Çok Daha İyi Durumda

yazar:

kategori:

Takımdakiler geçen seneye göre daha iyi başlangıç yapmalarının sezonun geri kalanı için kendilerini daha da umutlandırdığını söylüyorlar.

Jenson Button “Buraya geldik ve yarışı kazanma şansımız var, bu da harika. Bu çok etkileyici. Son yarıştan buraya kadar gösterdiğimiz gelişim mükemmel.”

“Kişisel olarak Red Bull’un bize göre gerilediğini düşünmüyorum. Biz aracımızı ayarlar açısından geliştirdik çünkü aracımız Melbourne’de çok gençti. Bu benim kişisel görüşüm ve diğerlerine göre büyük gelişim göstermiş gibi görünüyoruz.”

“Lewis’le kıyaslarsak Alonso sıralamada 0.8 sn daha yavaştı ve bu sıralamaya göre büyük bir süre. Uzun sürüşlerde de daha fazla olmasa bile oldukça yakın.”

“Bu yüzden sezona bu şekilde girmek oldukça heyecan verici. Şu aşamada 2010’a göre çok daha rekabetçiyiz, Red Bull’a daha yakınız ve bu çok heyecan verici.” dedi.

Lewis Hamilton “Her yarışı bitirmek istiyorum. Geçen sene Jenson bir yarışta mekanik arıza, bir yarışta da başkası nedeniyle yarış dışı kalması dışında tüm yarışları tamamladı.”

“Bense 4-5 defa yarış dışı kaldım ve çoğunda kazalara karıştım. Bu tür kazaları engellemek istiyorum çünkü onlar olmazsa şampiyon olma şansım daha fazla olur. Buna odaklanacağız, istikrarlı olmaya çalışacağız ve bunu başarırsak harika olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. alonsoda hamiltonun dengi değil o 1 numara bunu ferraricilerde biliyo sizin takıma gelse göbek atarsınız bee

  2. belkide ii bir tur atamadigi icin boyle bir kiyaslama yapmistr gercek bir veri icin, hemen seviyesiz yorum yapionz. arkadaslar alan memnun satan memnun misali, mclaren memnun bizler memnunuz buttondan, gerisi bos. begenmedignz adam hamilon gibi bir adama rakip olarak mclarene gelmeye cesaret gosterebiliorsa bence saygi duymamiz lazm,

  3. Lewis'le kıyaslarsak Alonso sıralamada 0.8 sn daha yavaştı….. kendinle niye kıyaslamıyon. kendi agzıyla itiraf ediyor alonso nun dengi olmadıgını

  4. Ben hala MP4-26 dinamiklarinin MP4-25 le çok benzer olduğunu düşünüyorum.İlerleyen yarışlardaki gelişim durumlarına bakmak lazım.2010 benzeri bir sezon 2011..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir