Fisichella "Renault'un Formu Beni Temize Çıkardı"

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella, Renault’un Fernando Alonso olmasına rağmen bu sene de gösterdiği düşük performansın kendisini temize çıkardığını söyledi.

2005 ve 2006’da şampiyon olan Fransız takım geçen sene düşük performans göstermişti ve bazı düşünceler Alonso olmadığı için Renault’un kötü olduğu yönündeydi.

Fisichella anlaşmasının yenilenmemesinden sonra Force India takımı ile anlaşmıştı.

Ancak Renault, Alonso’nun takıma dönmesine rağmen hala zorluklar yaşıyor. Fisichella geçen sezonun başında daha iyi iş çıkardığını düşünüyor.

Fisichella "Herkes Fernando’nun takımı kurtaracağını düşündü ve takım ona iyi araç vermek için çok zaman ve para harcadı. "

"Gerçekte ben geçen sene onlarla ilk 3 yarışta bu sene Alonso’nun yaptığından daha iyi iş çıkardım. " dedi.

İtalyan pilot ayrıca Renault’un bu kadar kötü duruma düşeceğini daha önceden tahmin etmediğini söyledi.

Fisichella "Biraz şaşırdım çünkü Renault iyi insanların, kaynakların bulunduğu iyi bir takım ve onların iyi olabileceğini düşünüyorum ancak çok da fazla değil." dedi.

Fisichella ayrıca Force India’ya geçişin kendisi için en doğru karar olduğunu söyledi.

Fisichella "Açıkçası ben onlarla mücadele ettiğim için mutluyum çünkü göründüğü gibi Force India projesi çok umutverici ve takıma katılarak iyi karar verdim." dedi.


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    2 sininde gittiğiiyi oldu yav

  2. fisichella olsa reno 2 aracınıda son seansa sokabilirdi ama flavyo nelson sewdasına düştüde noldu nelson bir balon bence kovalainen yada fisichelladan biri kalmalıydı reno daha başarılı olurdu

  3. Alonso Briatore nin gözbebeği. Ne kadar konuşursa konuşsun göndermez onu. Trulli bir kez "bu takımda pilot eşitliği yok" dedi ve gönderildi. Bu bile Alonso nun değerini gösteriyo Briatore nin gözünde…

  4. kaner talay avatarı

    alonsonun gerisinde kalması diyecektim.yanlış oldu.ayrıca renonun takım hakkında bu kadar laf eden alonsoyu hiçbişey olmamış gibi bağrına basmasıda çok garip.ilkeler ve takım oyunu şampiyonluktan önemlidir.alonso renoya hiçbirşey kazandırmadan yine takımı satıp gidecek.göreceksiniz.

  5. kaner talay avatarı

    ahmet kara arkadaşa kesinlikle katılıyorum.fisi tc den önce inanılmaz işler başarmış bi pilottu.hatta bi sene pilotlar pilotu seçilmişti.jordan gibi bi tenekeyle yarış kazanan bi pilottu.şuanda sutile nasıl fark atıyor görüyoruz.alonsonunda tc siz bariz bi hatası yok ama bi ilerlemesi de yok fisi renoda yarışsaydı alonsoyu geçeceğini düşünüyorum.ama briatore buna izin vermezdi tabi:)fisinin renodayken alonsonun bu kadar geride kalmasında alonso şığı briatorenin parmağı vardı

  6. hakan köşk avatarı

    görün bakın he iki kovalaynen çok mu iyi biri yoo hemıltın bahrende onun başladığı yerde başlasa 5 cilikle bitmezdi bunu unutmayın kesin podyum görürdü bu bir gerçek asla heiki ile fiscoyu bir tutmayın 2005-2006 ikisinin altında da aynı arabalar var idi fisico yine geçemedi alonsoyu bu bir gerçek alonso raikonen alonso bunun üçünde korkulur unutmayın arkadaşlar renault yine eski günlerine dönecek bakleyin

  7. tekme konusunda renault'cu arkadaşların Alonso'dan ders almalarını beklerdim. halbuki siz hala fisichella'ya tekme atıldığını sanıyorsunuz. gözden çıkarılan Kovalainen Alonso'nun geçen seneki kolduğunda, geri getirilen Alonso'da fisichella'nın geçen seneki başarısından geride. tekme mi ? bir daha düşünün. ha birde bunun Ferrari boyutu gerçekleşecek ileride o zaman da bazı pilotlar kendilerie yapılan haksızlıkları konuşunca hala tekme attığınızı söylemeye devam edicekmisiniz çok merak diyorum.

  8. Tekrar görüşebilineceğini sanmıyorum her ne kadar öyle istesem de ben de çok zor… Senna hortlasa Renault'a geçse belki.

  9. hakan köşk avatarı

    arkadaşım evet idda ediyorum daha koskocaman bir sezon var görüşeceğiz bekleyin de görün alonsooo

  10. tolga soydan avatarı

    hakan köşk sen bunu testler zamanında da söylüyodun.görüşcez görüşcez diodun hala bi tık yok renoda.anladık alonsoyu çok seviosun ama görşcez gibi laflara söyleme bence.

  11. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Şu fransız takımından vazgeçin olmazmı :))

  12. hakan köşk avatarı

    bazı arkkadaşlarla görüşeceğiz yakında zorlamaya başlayınca

  13. hakan köşk avatarı

    garibime renault dan tekme yemek çok zoruna gitmiş herhalde vay be üzüldüm valla

  14. fisichella'ya katılmakla beraber nelson'dan daha iyi iş çıkarması da Force India'nın renault'dan kat kat düşük performansına rağmen fisichella'nın aracı nasıl zorladığının göstergesidir. bu demek oluyor ki 2007 'de olumsuz konuşan herkes Fisichella'nın günahını almış. 2+2=4 😛

  15. kendince haklı konuşmuş ama her fırsatta fernando hakkında konuşuyo bu garip..

  16. renoult bi değişim süreci içerisinde .zaten sezon başındada hedeflerinin 2009 a güçlü girmek olarak ta söylemişlerdi.bu planlar için alonso yu takıma aldılar zaten.hem alonso yu hemde fisi yi çok iyi tanıyolar.doğal olarak en iyiyi almak için milyon dolarlar ödediler.fisiyi gönderdiler.ama alonsoyu ellerinde tutmaları için bu senede alonso nun istediğini vermek zorundalar.en azından artık podyumu zorlamalılar.ayrıca tc konusundaben yarışta alonso nun henüz bariz bi hatasını görmedim.gören varsa yazsın.

  17. Fisichella TC olmadan daha iyiydi, TC kalkinca bence onun isine yaradi. Muhtemelen Alonso ile birlikte yarisiyor olsalardi daha fazla puan toplardi diye dusunuyorum..

  18. bence haksız sayılmaz. geçen sene buralarda da yazan bazı arkadşlar vardı işte alonso şöyle iyi böyle iyi, fisichella iyi değil. alonso olsa biz yine en azından podyuma çıkarız diyen arkadaşlar vardı. buyursunlar alonso da döndü ama daha da kötü reno…

  19. Fisichella "Herkes Fernando'nun takımı kurtaracağını düşündü ve takım ona iyi araç vermek için çok zaman ve para harcadı. "
    Renault herşeyin pilotta oldugunu dusunuyordu ama! oyle değilmiş önce arac

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir