Di Resta: "Beklediğimden İyi Başladım"

yazar:

kategori:

Force India pilotu, Sauber araçlarının diskalifiye edilmesi sayesinde Avustralya’da puan almasının ardından bu sefer kendi gücüyle puana ulaştı.

Di Resta: “Şaşırdığımı söyleyemem. Ama bu konuda kendimi kesinlikle iyi hissediyorum. Her şeye açık olarak sezona girdim ve yapmayı düşündüğümüzün fazlasını yaptım.”

İskoç pilot, Avustralya’daki sonucun yanında Malezya’kinin daha değerli olduğunu belirtti.

Di Resta: “Evet, kesinlikle daha hak edilmiş olduğunu düşünüyorum. Hız ile geldi. Sahip olduğumuz hıza göre doğru strateji belirledik”

“Sonlarda Michael’e puan kaybetmek kötü oldu ama üçüncü bölümümüzü biraz kısa kesmemiz gerekiyordu; lastiklerde sıkıntı yaşıyordum. 4-5 turluk daha yeni lastiklerle Michael’in yapabildiklerini gördünüz”

“Dokuzuncu olduğumu gördüğümde puanların önemli olacağını biliyordum. İşi onun için kolaylaştırmadım ama kendimi de riske atacak değildim”

Di Resta’nın bu performansı, Adrian Sutil’i de baskı altına sokuyor ama İskoç pilot, işlerin her zaman kendi istediği gibi gitmeyeceğinin farkında.

Di Resta: “Adrian hızlı. Ondan bir şeyler öğreniyorum. Bu yüzden o kadar kolay olmayacak. Şu anda çok hızlı ve ondan bir şeyler öğrenmeye devam edip yakınında olmaya çalışacağım. Ama işler her zaman benim istediğim gibi olmayacak.”

“Belli noktalarda sıkıntı yaşıyorum, bunu inkar etmeyeceğim. Hâlâ zorlanıyorum daha iyi olacağımı umuyorum.”


Yorumlar

  1. bu sene çaylaklar iyi çıktılar. geçen sene bir tek kobayashi vardı stabil. petrov yeni yeni alışıyor daha.

  2. Bir çaylak için hiç de fena değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir