Ferrari Patronları Çözüm Arıyorlar

yazar:

kategori:

Bu hafta sonu yapılacak Çin GP öncesinde takım görevlilerinin çoğu Şanghay’a giderken, Ferrari’nin Takım Patronu Stefano Domenicali, Teknik Patron Aldo Costa ve asistanı Pat Fry, yaşanan bazı sorunların ardından Maranello’ya döndüler.

Bu 3 teknik adam, F150 Italia aracının aerodinamik bölümlerinin incelenmesini yakından takip etmek için İtalya’ya döndü.

Takımın websitesinden yapılan açıklamada “Takım çoktan Şanghay’a vardı ve ardından Malezya’da kullanılan ekipmanlar oraya gidecek.”

“Ancak takımdan bazı isimler İtalya’ya dönüyorlar. Domenicali, Costa ve Fry’ın bugün öğlede Maranello’da olması ve aracın gelişim programını yakından izlemeleri bekleniyor.”

“Şu anda önceliğimiz  aerodinamikler üzerinde inceleme ve aracın rüzgar tüneli verilerinin piste yansımamasının nedenlerini bulma.”

“Bu çok aldatıcı bir operasyon, gelişim sürecinde tüm alanların sonucu çok önemli. Olan biteni en yakınından takip etmek ve ilerlemeye zorlamak daha iyidir. Bu nedenşe daha sonraki yarışlar için planlanan bazı güncellemeler daha erkene alınabilir ve bu umarız Çin’den itibaren olur.” dedi.


Yorumlar

  1. çözüm belli…sene sonu olacak ama geç kalınacak…

  2. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    harbiden öyle ben istanbulda oturuyorum kırıkkaleliyim yazın k.kale'ye gittiğimde bile o hava değişikliğinden 2 – 3 gün kendıme gelemıyorum bu adamlar da tık yok ya da bize yansıtmıyorlar 5 gun ıcınde 3 ülke değiştirmek MUAZZAM

  3. Malezya'da hafta sonu yarış,
    Hafta içi İtalya'da teftiş,
    Bir kaç gün sonra Çin'de ekibin başında yarış.

    Extreme meslek.

  4. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    alın benı takıma alın benı takıma yerlerı süpürürüm ALonso ve Massa'nın kaskını temızlerım lastıklerı tasırım rüzgar tünelını temizlerim eğer pervanede kır toz filn varsa tam verım alamassınız onu da temızlerım kısacası amelelık yaparım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir