Vettel'in Hedefi Schumacher'in Art Arda Galibiyet Rekoru

yazar:

kategori:

Schumacher 2004 senesinde Mayıs ve Ağustos ayları arasında art arda 7 yarış kazanmıştı.

Öte yandan Alberto Ascari de Ferrari’de art arda 7 yarış birinciliği elde etmişti.

kazanmıştı.

Geçen hafta sonu Sepang’da ardışık 4. yarışını kazanan 23 yaşındaki Vettel, 2010 Brezilya GP’den bu yana podyumun zirvesinde.

Bild gazetesi Vettel’e, Schumacher ve Ascari’nin rekorunu sordu.

Vettel: “Gerçekten mi? Sadece 7 mi?”


Yorumlar

  1. vettel toro rosso gibi bi arabayla yarış kazandı podyuma cıktı.su türlü oyun ve hile derken ne demek istedin anlayamadım?

  2. 2009'da button turkiye gp'den sonra "kazanmaktan sıkıldım artik." demisti. ama burada soyledigimde bile arada kaynamisti. ben button'i severim. ama o boyle bir laf soylediginde bile bu kadar buyutulmemisti.

    ben burada kac defa soyledim. burada da bir-iki arkadas soylemis.

    vettel, 2008 italya gp'sinde yaris kazandiginda sempatik, sirin cocuk oluyor. ama daha sonra alonso, hamilton vb. pilotlarin "sizin deyiminizle" -ayaginda dolandiginda- veya onu demeye getiriyorsunuz. TU KAKA… su malum "parmak" muhabbeti, hakaretvari sozler.

    en hizli arac varmis? olsun… hamilton da mclaren'de basladi ona bakarsaniz. bu onu kotu pilot yapar mi? alonso gibi minardi'den mi baslamak zorundaydi yani? ki tam sezon olarak yaristigi 2008 sezonunda da minardi'nin devami nitelikteki toro rosso takiminda basladir. ha minardi'nin malum yavasligi yoktu o zaman toro rosso'da yine o ayri. bu yine vettel'i cok kotu yapmaz.

    ha, hala toy mu? evet, toy.. simarik mi? grid'deki bircok buyuk egolu pilot kadar. bir hamilton, alonso, (zamaninda tuttugum pilot oldugu halde soyluyorum) raikkonen kadar vardir.

    ha su son sozunden "Gerçekten mi? Sadece 7 mi?" ben "ben daha fazlasini bekliyordum aslinda" demek istedigini cikariyorum.

    orijinal metni gormedim. ama ben mi cok safim siz mi cok kotu niyetlisiniz karar veremedim.

  3. vetteli koyalım force india aracına ve bakalım neler oluyor..

    kaç kere kaç basamak geriden yarış kazandı kaç atak yaptı kaç savunma..

    haaa evet en hızlı araçla kaç defa 1 başlayıp bitiremedi ve yine en hızlı araçla geçen sene son yarışa türlü türlü oyun hile ve söz dalaşıyla giren şımarık ve çaylak bir pilot ve öğrenmesi gereken çok şeyler var vettel efendinin değil aracın dehası sadece..

    abartmayın.

  4. tabiki redbullun hızı gözardı edilemez ama aynı araç webberde de var ve o vettel kadar hızlı değil.sımdı diyceksiniz takım vetteli kolluyo webberi eziyo falan filan.Alonso nun Massaya kurdugu üstünlüğün aynısını Vettel de Webbere karsı kurdu.

  5. inşallah vettel bu sene de şampiyon olcak o zaman ben burda salak salak(vettel aleyhine)konuşanların ağzını güzel kapatıcam o zaman görücekler f1 in en şımarık pilotu kim olcak o zaman anlıcaklar vettelin ne olduğunu, rekoru kıracaksın vettel biliyoruz….sen bir mücevhersin sabret pırlanta olmana az kaldı…..

  6. bencede ıcekımı yani vettel de sonuçta dünya şampiyonu yine biraz saygı yani….

  7. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    Vettel : Saf Hız XXX

    RedBull : Saf Hız √√√

  8. redbull ya da vettel taraftarı falan değilim ama bu sitedeki arkadasların cogu fazla küçümsüyo vetteli.boş bi cocuk değil vettel daha 17 yasında cuma antrenmanlarında en iyi dereceyi yaptı.toro rossoda pole ve yarış kazandı.2009 da Buttonla çekişirken herkez vetteli sampiyonlugu hakettiğini düşünüyodu ama rakibi hamilton ve alonso olunca bi anda herkez düşmanı oldu.evet tecrübe eksiği olabilir ama saf hız anlamında gerçekten formula1 de ilk 4e girer

  9. OFD&Always Renault avatarı
    OFD&Always Renault

    Kendine güveni var. üst üste 7 kez kazanan sorunla mı karşılaştı? O sezonda ki aracı hatırlıyorsunuz sanırım. Ve sorunla karşılaşmanın F1 de neye mal olduğunu. Bırakın kıskançlığı vettel'i araç üstü kameradan izlemiyorsunuz demekki. Sıralama da yarış çizgisine ne kadar hakim olduğunu, dersine ne kadar iyi çalıştığını ve yeteneklerini günden güne reno motoru ile birleştirdiğini. Geçen sezon 15 pol

    Tekrar söylüyorum Renault motoru ve bu çocuk mükemmel bir ikili.

    Hamiltonu izlediniz çok yetenekli diyordum ben de eskiden. Çok tutarsız çaylak gibi davranıyor çoğu zaman. Bazende liitleri zorluyor. Spn de Alonso nun harektli kanat sisteminin çalışmaması bir lütuf du. Webber çok rahat aldı.

  10. OFD&Always Renault avatarı
    OFD&Always Renault

    Kendine güveni var. üst üste 7 kez kazanan sorunla mı karşılaştı? O sezonda ki aracı hatırlıyorsunuz sanırım. Ve sorunla karşılaşmanın F1 de neye mal olduğunu. Bırakın kıskançlığı vettel'i araç üstü kameradan izlemiyorsunuz demekki. Sıralama da yarış çizgisine ne kadar hakim olduğunu, dersine ne kadar iyi çalıştığını ve yeteneklerini günden güne reno motoru ile birleştirdiğini. Geçen sezon 15 pol

    Tekrar söylüyorum Renault motoru ve bu çocuk mükemmel bir ikili.

    Hamiltonu izlediniz çok yetenekli diyordum ben de eskiden. Çok tutarsız çaylak gibi davranıyor çoğu zaman. Bazende liitleri zorluyor. Spn de Alonso nun harektli kanat sisteminin çalışmaması bir lütuf du. Webber çok rahat aldı.

  11. Rekoru kırda!! Bi Tarafını kırma Bana Bir göre Rekor kırdın Defalarca Pol'den Kalkıpta Yarış Kaybetme
    Rekoru Üstelikte sırf senin beceriksiliğin yüzünden Araçta bir sorun yokken yaptın bunu Helal sana!!

  12. Sadece 7 ?

    O parmağını kırdığın günleride göreceğim alay ederce konuşmak yakışmaz sana…

    Sana en yakın takım Mclaren alt ederler umarım seni… Şu lafın beni çok sinirlendirdi parmak çocuk

  13. Onu geçecen Vettel,sen kim 7 ya da 8 yaris ustuste kazanmak kim,zaten f1 de eskiden oldugu gibi tek takimin domine edebildigi f1 degil,takim arkadasindada ayni araç var,ayrica pisttede hepimizin bildigi malum çok iyi pilotlar var,degiskenlik gosteren hava ve yol durumu etkenlerini saymiyorum bile,sonuç olarak bu hafta bile yarisi kazanamayabilirsin,ayrica bence pistteki en simarik pilot Vettel.ettigi lafa bak hizaya gel:Gerçekten mi? Sadece 7 mi?,su an pistte olan ve Vettelden daha çok sey ispatlamis olan Schumacher,Alonso ve Hamilton bile bu kadar simarik degil…

  14. şuminin rekorları öyle kolayca kırılabilecek gibi değil… ama şu anda şuminin rekorlarına yakın olan tek pilot bence vettel…

  15. Bide dalga geçiyo ya,7 yarış ne demek ya,senin kariyerinde 7birincilik olalı daha ne kadar oldu sanki de 7 kez ardarda birinciliği küçümser tavır sergiliyosun…Umarım senpatik cevap niteliğinde verilmiş bir cevaptır,yoksa biraz ayıp etmiş…

  16. Efsane olmak için, onun rekorunu yakalamak yetmez. F1'de 2 tane efsane vardır; Senna & Schumi.

  17. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    o anları düşünemiyorum bile uf uff ufff 🙂

  18. Çünkü F1'in yeni süper starı doğuyor, kabullenmeleri kolay olmayacak. Hele ki bu sene ikinci şampiyonluğu alırsa…

  19. Hehe, Bieber benzetmesi iyiymiş. :)))

    Evlat olsa çekilmez triplere girmeye başladı Vettel. Parmağını da alsın gitsin.

  20. Aslinda rekor 13 yaris olcakti, eger Montoya Monako`da guvenlik araci arkasinda tunelin icinde Schumi`ye toslamasaydi 🙂

    2004 sezonu ve Schumi
    AUS MAL BAH SM ESP MON EUR CAN USA FRA GB GER HUN BEL ITA CHI JAP BRA
    10 10 10 10 10 – 10 10 10 10 10 10 10 8 8 – 10 2

  21. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    webber'i anlarımda
    bu mclarenci ve ferraricilere ne oluyor
    onu anlayamıyorum ben 🙂

  22. bakalım. daha vettel hiç sorunla karşılaşmadı. öte yandan takım arkadaşı, mclaren ve ferrari sorunlarla boğuşuyor.

  23. schumacher61 avatarı

    çok küstahça bir açıklama !!! ne demek "sadece 7 mi ? " hiç bişey deme bari de adam sanalım seni vettel…

  24. Çok zor çookk. böyle erken havaya girersen sezonun sonunuda göremezsin…

  25. justin bieber bu sefer fena patlayacak, her şey çok kolay gözüküyor. tüm pilotlara sorsalar ne zaman kötü olmak isterdiniz sezon başı denirdi herhalde.

  26. M.Schumacher  avatarı

    Ulaşamaz hedefine .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir