Alonso: "Vettel Şu Anda Ulaşılamaz Seviyede"

yazar:

kategori:

Red Bull sürücüsü, sezona mükemmel bir başlangıç yaptı ve ilk 2 yarışa pol pozisyonundan başlayarak galibiyete ulaştı. Alonso ise ilk yarışta 4., Malezya’da ise 6. oldu.

Alonso “Avustralya ve Malezya’da gördüğümüz gibi yarış performansımız sıralama performansımıza göre daha iyi.”

“Sepang’da hem Felipe hem de ben podyuma çıkabilecek performansa sahiptik. Yapabileceğimizin hepsinin bu olduğunu düşünmüyoruz ancak yarış performansımız önemli bir işaretti.”

“Açıkçası her zaman galibiyet mücadelesi vermek isterim ancak şu anda bir araç, Vettel’in Red Bull’u ulaşılamaz durumda.” dedi.

 dedi.

Alonso, Malezya’da podyumu kaçırdığı için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Alonso “Malezya’da podyuma çıkamadığım için hayal kırıklığı yaşadım çünkü bunu başarabilirdim ve harika bir sonuç oldu. Bu aynı zamanda çok iyi moral olurdu.”

“Ne yazık ki işler istediğimiz gibi ilerlemedi ve hareketli arka kanattaki sorunun bedelini ağır ödedik.”

“Son günlerde birlikte olduğum mühendislerin sorunu bulduklarını ve çözdüklerini biliyorum. Eğer sistem çalışıyor olsaydı rahat bir şekilde Hamilton’u geçebilirdim. Ancak bunun yerine tekerlek tekerleğe mücadeleye girdik ve risk aldık.”

“Olanlar yarışların bir parçasıydı ve bunu kabul etmelisiniz. Ondan hızlıydım ve bu yüzden geçmek zorundaydım aksi takdirde arkadakilere yakalanacaktım. Aldığım ceza hakkında ise konuşmak istemiyorum çünkü bir şey değişmeyecek.” dedi. 

Ferrari bu hafta sonu Çin’e yeni ön kanat dahil bazı yeniliklerle gidecek ancak Alonso pist üstüne çıkmadan önce beklentilerini düşük tutuyor.

Alonso “Hedefimiz Malezya’daki gibi performans göstermek olacak. Bu da sıralamalarda elimizden gelenin en iyisini yapıp yarışta tüm fırsatları değerlendirmek olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ƒσяzα αℓσηѕσ avatarı
    ƒσяzα αℓσηѕσ

    çinde sıralamalarda çok büyük bi değişiklik beklemiyorum ama yarışta kesinlikle eğer iyi kalkış yaparsak yarış tempomuzla alonso arıza olmassa yarışı alabilir ama istanbul park ta kesinlikle ferrari rüzgarı esecek BURAYA YAZIYORUM

  2. siktir ****.

  3. kes lan onun bunun evladı piç.oku admin oku 😀

  4. :)))

    Aynı yaş aralığındayız galiba.

  5. Basketbolu seviyorsun galiba. Ücretsiz League pass vardı playoff öncesi son bir kıyak olarak, mamafih bugün son, şu anda aldın aldın alamadın başka bahara kalır artık.

  6. Şimdi, tetkiklerim neticesinde aramıza yeni arkadaşların katıldığı kanaatine vardım. Bu kısım güzel. Lakin bu arkadaşlar gelince, ne hikmetse eski arkadaşların bir kısmı bir daha gelmemek üzere ortadan kayboluyor. Neden acaba? Üzülüyorum o arkadaşların aramızdan ayrılmasına. Keşke siteyi bırakmasalardı da şu seviyeli ortamda fikir paylaşımlarını devam ettirselerdi. Keşke.

  7. alonso başarısızlığı kabullenmiş. güzel:)

  8. yeni kullanıcı adı yakıyo ama:))) sahi bu kaçıncı oldu

  9. Alonso su an üst düzey pilotlardan biri buna kimsenin bi itirazı olamaz ama bu üst düzey pilotlar arasında en çok aglayan zırlayan pilotların basında gelir.2006da önce ferrari yüzünden f1i spor olarak görmüyorum der sonra kendi takımına veryansın eder.2007 usa gpsinde hamiltonu geçemiyorum diye arabasını pit duvarına sürer.kimi fanlarına laf atmışsın farkettiysen Alonso sürekli Kiminin kalktıgı koltuklara oturuyor.

  10. Nedir bu Alonsodan kuyruk acısı çekenler

    Kimi,şumi,hami ve diğerleri herkesin korkulu kabusu Alonso üstelik tek başına..

    ve **** mc laren taraftarları bir kerede çıkın ve deyinki hami gerçekten döküldü 2 mclarenlede Alonso adeta oynadı geçen yarış, kendine yediremeyen melez renkli oğlan ise zigzaglar çizdi nesrin topkapı hesabı..

    bakın bakalım bu da hangi sayfanın neresinde hangi fasikülünde

    siz bırakın miadı da bir sonraki yarışta böyle kıvırmakta sizleri ve melez renkli oğlanınızı da kurtaramayacak.

    ferrari yarış hızı şu an gayet güzel gidiyor.

    Alonso çok canlar yaktı ve yakmaya devam edecek

    özellekle **** kimi fanları çok muzdarip olsalarda.

  11. The Crablouse  avatarı
    The Crablouse

    Futbol? peh….

  12. Sözüm Çin de yakın olacağız, ezip geçeceğiz, en iyi her zaman biziz diyen malum zevata. Adamınız gol diyor.

  13. carl:Alonso en büyük rakibim
    carl:Alonso Prost gibi,Nemesis gibi
    carl:Alonso'nun saf hızı inanılmaz
    carl:Alonso çok zeki
    carl:Alonso çok agresif
    carl:kazada hatası yoktu
    carl:onla Zurich'te kahve içtim
    carl:Alonso şöyle böyle

    carl:Button çok iyi,Button harika takım arkadaşı bla bla bla

    —————————————————————————————————-

    carl cenneten bildiriyor olsa gerek.Sporun ruhunu aykırı olmasada bu tip şöyler,karanlıkta kalan zihniyetlerin anlayabilme kapasitesini aşıyor olsa gerek.Buna Batı'da saygı-(insana verilen) yada centilmenlik ,hoşgörü deniyor.Sizin oraları terk ettiyse bilemeyeceğim Spa2008.

  14. Hani insan ölüme yaklaşınca (miadı dolunca) herkesten helallik almaya çalışır.

    diazda da öyle bir hava var sanki. herkesi övüyor. hem de bu sporun ruhuna ters düşercesine.(Hamilton için söyledikleri malum, Vetttttel başka gezegenden, Schumi'yi ise ağzına destursuz almıyor)

    Miadı ile ilgili bir öngörüsü olabilir.

  15. Ver gazı, ver gazı, sonra duvarda bulsun parmak çocuk kendini. O da bi yöntem tabi. 😀

  16. sorunu buldular yani süper bi haber bu çinde bana göre redbull dan 0.25 sn daha alıcaz… türkiyeye damga vuracagız…. emre aktaş kardeşim bence ferrari yavas yavas iyilesmeye basladı…

  17. Emre Aktaş avatarı

    Bu mühendisler araç falan geliştiremezler.hepsini göndermeleri lazım.

  18. Mclaren ve Ferrari'nin yaklaşma potansiyeli var ben umutluyum mercedes'inde yaklaşmasını isterdim ama onlar geriye gidiyor…

    Renault bunların hemen ensesinde olacaktır belki dahada yaklaşırlar ki gördük geçen yarış zevkli geçti…
    Açıkcası her pol yarışlarını vettel'in almasından sıkıldım bu yüzden cumartesilerini izlememeyi düşünüyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir