Alonso Çin'de Zor Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Sezona beklediği gibi başlangıç yapamayan Ferrari, özellikle sıralamalarda Red Bull ve Mclaren’in açık bir şekilde gerisinde kaldı. Ancak özellikle Malezya’da yarışta gösterilen performans biraz da olsa umutlandırdı.

Alonso “Aracı değiştirmek için çok zaman yok, bu yüzden yine zor bir hafta sonu bekliyorum. Yarış uzun. Çin’e zor olacağını bilerek gidiyoruz ancak işleri doğru yaparsak fırsatımız olacak. İyi yönde çalışmayı Malezya’daki gibi sürdürmeliyiz.” 

“Avustralya’da sıralamalarda yeteri kadar hızlı değildik ve yarışta da çok zorlandık. Liderin 40-50 sn gerisindeydik. Sepang’dan ise daha mutlu ayrıldım çünkü onlarla mücadele edebildik. Onlarla yarışmayı ummuyorduk bu yüzden takım içerisindeki atmosfer oldukça iyi.” dedi.

Alonso, Çin’de bazı yenilikler olsa bile beklentilerini düşük seviyede tuttuklarını söyledi.

Alonso “Şanghay’da yeni ön kanatla birlikte bazı güncellemeler olacak. Umarız bunlar bir şeyler kazandırır ancak cuma günkü antrenmanlarda bu parçaları iyi bir şekilde değerlendireceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. ama alonso nunda tarzı bu. yıllardır değişmedi.

  2. e yollayın o zaman fernandoyu?

    hala renoda görmek isterim onu açıkçası. alonsonun genel görüşü böyledir. genelde en kötü senaryoyu ağzına alır. birde şu var. her senaryosunda %85 gerçeklik payı vardır. en sonuncusu malezya gp içindi.

    – "eğer bir aksilik olmazsa ve yarış dışı kalmazsak podyumdayım" demişti ve eğer lewis aksiliği olmasaydı da podyumdaydı.ki bunları çoğaltmak mümkündür.

    bence yabana atma onun görüşlerini.

  3. Beklentileri düşük seviyede tutmak ne demek ya?Güçlü değilsen bile bunu çıkıp bağırmazsın.Kusura bakma Ferrari'de beklenti her zaman yüksek seviyededir.Bunlar İtalyan insanının ve Luca'nın sevmeyeceği tarzda söylemler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir