Montezemolo: "Alonso, En Güçlü Karaktere Sahip"

yazar:

kategori:

Ferrari başkanının görevinden ayrılıp politikaya atılacağı, sürekli olarak gündemde yerini alır.

Bu konuda La Gazetta’ya konuşan Montezemolo: “Ben, politikada? Alonso başbakanken, evet”

“Onu alırdım, çünkü en güçlü karaktere sahip, iyimser ve ayrıca gerçekçi birisi”

Montezemolo ardından İspanyol pilotun yanına getireceği diğer bakanları saydı.

Montezemolo: Zeki ve hızlı olan Vettel, Schumacher’i geçen Rosberg, yeteneği ile Perez ve harika bir şampiyon olan Hamilton”

Gözden kaçmayan konu, kabinede Massa’nın isminin yer almaması.

Montezemolo: “Hiç bir şey için, hatta içecek için bile ödeme yapmayan Lauda, asla pes etmeyen Schumacher ve ölümünden önce bana Ferrari ile bir dünya şampiyonluğu kazanmak istediğini söyleyen Senna”


Yorumlar

  1. başarısızlığın getirmiş olduğu hezeyanların toplamı, en büyük benim egosunun kaybedilen yarış – yarışları sonucu depreşmesi, yanlış yerlere yapılan yanlış transferler neticesinde aynı egonun gelen mağlubiyetleri kabullenmemek isteği sonucu yapılmış gereksizce ve zırvaca bir açıklama.

    bkz : (kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan)
    bkz : (ne içtiysen aynısından bende istiyorum)
    bkz : (montezemolo)

  2. başlığı okuduktan sonra haberi okumaya gerek yok. :)))) sadece gülün.

  3. evet 42 yaşında yarışan 3 yıl sonra f1'e geri dönmüş bir schumacher'i geçen rosberg ferrariye gidebilir massa sadece 6 ay yarışmadı fosladı adam 3 yıl ara verdi ama hala mücadele ediyor adamın 7 dünya şampiyonluğu var massa gibi emir eri değil.

  4. Bi insanın karakteri işler yolunda gitmediğinde çıkar.Herşey yolundayken en azından kabul edilir düzeydeyken, güllük gülistanlık olması yanıltmasın seni Luca di Montezemolo.Bak gördük hamiltonun azcık işler yolunda gitmeyince verdiği ultimatomu takımına.Demekki schumacherin altına verdikleri torneti ona verselerdi daha işin başında yan çizip kaçmıştı.Alonsoyu karakterde zirveye çıkarmaya bence gerek yok çünki bi zamanlar schumacher adına a deyip sonradan b demeye başlaması bile buna yeterli bi sebeptir (evet insanız, şimdi birileri kim yapmıyo bi an a deyip sonra b demiyor diye savunma yapabilir burdaki mesele bi spora damgasını vurmuş,mührünü vurmuş bi pilota gösterilmesi gereken saygıyı göstermemeleriydi. bi söz vardır yiğidi öldür ama hakkını yeme.Bunu yaparsan dün yada başka bi gün, kimse karakter timsali demez sana)Alonsonun sonradan çark etmeside takdir edilecek bi durum en azından saygıyı hakeden bi efsaneye, yapması gerekeni gördü zira zaman gelecek kendisininde saygı duyulmaya ihtiyacı olacak

  5. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    tbrk ederm +1

  6. istersek olur…bu topraklarda iç barış sağlanırsa birbirini hazmeden bir insan topluluğu olursak olur…birilerinin aldatmacalarına aldanmazsak olur…olacakta Allahın izniyle…çok değil sayın bir 15 yıl maksimum…bakın görün neler olacak…bu millet daha evvel açık ara dünyanın en büyük gücüydü…yine öyle olacak…her alanda söz sahibi bir millet…bir garip herkül vardı söylemişti dersiniz…

  7. di montezemelo şöyle demiş bu arada di montezemeleo italyanca güçlü olabilir ama türkçede di monte yada montezemelo deyince karakterine cup oturtuyorum.şöyle demiş Montezemolo: "Alonso, En Güçlü Karaktere Sahip"
    orası tartışılır ama senin karakterin çizgi filmler kadar ferrarinin başında ne gezersin schumiden sonra bir tek şampiyonluk var kimi ile ondan önceki ferrarinin kariyeride belli.vefa yı bilmezsin saygı yok.ferrariden gidenler hep kötü gelenler en iyisi ! daha kaç pilotu harcayacaksın utanmaz arlanmaz vede paklanamaz adam.sen 1 briatore 2 yediniz btirdiniz f1 i yeter.de gidin bi rahat bırakın camia yı.işiniz bitmiş genler genç kanlar gelsin heyecan gelsin bu ne koltuk sevdasıymış be adam ne yazıkki daha ağır şeyler yazamıyorum(site kuralları) hakkında …

  8. bazı isimler vardır isimleri yaptıkları sporun önüne geçmiştir.basketbol diyince jordan futbol diyince pele golfte woods motosiklette rossi vs vs .Formula 1 içinde bu isim Schumacherdir.

  9. The Crablouse  avatarı
    The Crablouse

    Alonso'yu çok sevmekle birlikte…..

    Benim için motorsporlarında tek efsane isim vardır.Herşeyiyle benim için (ve pek çok yarışçı-taraftar) ……………..

    46……F1 pilotları ve takımları tanıtırken,O Moto GP yi tanıtmıştır.Ne geçmişte bir rakibi vardır,nede gelecekte olacaktır…

    VALENTINO ROSSI———–46 THE DOCTOR.

  10. Katılıyorum 2006da Ferrari ve Schumacher'i yerden yere vururken oysa 1-2 yıl içide tam tersini söylemeye başladı.

  11. schumacherin altında en az mc laren gibi bi arac olsun bütün yarışları kazanır f1 deki şampiyon pilotların şampiyonluklarını üst üste toplayın schumacher kadar şampiyonlukları olmuyor ozaman söylenicek fala bir söz yok sadece ii biraraç gerisini schumachere bırakın sadece seredein

  12. ben bir ferrari hayranı olarak schumacherin üstüne pilot tanımam.alonso iyi ama daha öğrenmesi gereken şeyler var.yinede haydi alonso bastır koçum devam.

  13. kesinlikle. Schumacher dönemini Ferrariden cıkarsak hangi pilot Ferrari de yarısmak içi sımdıki kadar istekli olur.

  14. Aklından geçenleri dürüstçe muhatabına söyleyen kimse odur karakterli,ve bu özellik fazlasıyla Alonsoda var

  15. Gizem Aydın avatarı

    alonso en karakterli adamsa, ben de kraliçe elizabethim.

  16. Herkül,ekonomimiz ispanya kadar güçlü olabilir,ama Türkiyede Bir Alonso,bir Stoner,bir Nadal,Bardem,Penople,Picasso,Dali,Barselona,Realmadrit yok.

  17. Schumacher'den bahiste, sadece asla pes etmemesinden söz etmek, oldukça saygısızca.

    Tifosilere sorulsa Ferrari tarihindeki kişileri sıralayın diye, (tabii şu kızgınlıkları geçip, realize olduklarında)

    1- Enzo (var eden)
    2- Schumacher (yeniden var eden)

    derler. Monte listeye girebilirse o zaman çıkar Schumi hakkında izahatta bulunur.

  18. siktir ****.

  19. <konuyla alakasız olacak ama sıradaki yarışın pist resmi çin
    ama tarihleri Malezya'ya ait bir el atarsanız sevinirim
    Sıradaki Yarış Programı
    8 Nisan 1. Ant. 05:00
    8 Nisan 2.Ant 09:00
    9 Nisan 3. Ant. 06:00
    9 Nisan Sıralama 09:00
    10 Nisan Yarış 10:00

  20. Luca şimdiden kulis yapmaya başlamış anlaşılan. Massa'nın durumu daha takıma yeni gelirken de belliydi.

  21. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    yine McLarenciler, Alonso düşmanları ,Tek basına butun kimi fanlarını temsil eden Herkül doldurmuşlar sayfayı

  22. Saçma hayallerine Lewisi de eklemiş de get monti!!!

  23. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    "ölümünden önce bana Ferrari ile bir dünya şampiyonluğu kazanmak istediğini söyleyen Senna" yalan söylüyor ve bunu ispatlayacak hiçbir delili yok aksine senna herzaman ferrari ile yarışmayı düşünmediğini söylemiştir. monte nin böyle konuşmasının nedeni malum, bütün pilotlar ferraride yarışmak ister düşüncesini haklı çıkarmak, ferrarinin marka değerini senna markasıyla ilişkilendirmek, ferrariyi reddetmiş kimsenin olmadığına milleti inandırmak ve bunuda her fırsatta söyleyerek herkesin kafasına kazımaya çalışıyor,40 kere söylersen gerçek olur hesabı. kusura bakma monte senin yalanına mı inanalım yoksa Sennanın ölmeden önce kendi ağzından çıkan laflarınamı.boşa kürek çekiyorsun.ha bu arada monte karakterden bahsetmiş, senna ferraride yarışmam demiş ve yarışmamıştır biz buna sağlam karakter diyoruz. peki 2006 nın son yarışında şampiyon olan pilot, takımına teşekkür konuşması yaparken söylediği sözleri 2010 yılında nasıl çatır çatır yemiştir ondanda bahset.

  24. Felipe Massa avatarı

    Schumacher'i geçen Rosberg de gelebilir . ::)

  25. bu adam alonsonun takımda yarışması karşılığında kesin santanderden şahsına özel ciddi bir para almış. adama sorulana bak verdiği cevaba bak. her daim alonso adı ön planda…dikkat edin sürekli alonso ile alakalı haber çıkıyor. a dese haber b dese haber…alonso santander in reklam çalışmasında ön plana çıkardığı bir isim. işlerini gayet iyi yapıyorlar.muhtemelende f1 basınınada dolaylı dolaysız bu haberler için para ödüyorlar. buyrun barselona buyrun real madrid. barselonanın bırakın maçına girmek stadı boşken gezmek için bile 30 euro para ödüyorsunuz. bundan güzel reklammı olur. sıradışı reklam taktikleri…ekonomimiz ispanya kadar güçlü ama onlar birçok yönüyle bizden daha büyük bir ülke imajı çiziyorlar.
    f1 ticari bir kuruluş. santander isterse alonsoyu şampiyon yapar. şahsen ben bu kadar para ödediysem kalanınında bedelini verir amacıma tam ulaşırdım.

  26. Karaktersizlere duyurulur…

  27. Massayı şimdiden gözden çıkarmış bu adamlar.
    Massanın yerine önümüzdeki yıl Perezin yarıştırılabileceği ihtimalleri artıyor.

  28. Ne kadar yalaka ve vefasız bir adammışsın sen. Schumacherin ünü ve kariyeri seni herzaman heryerde ezecektir. ne senin kabinene nede başka birşeyine ihtiyacı yok.
    Şuan tek eksiği hızlı bir araç. onuda verirlerse tüm kabineni başına yıkacaktır. senide tahtından indirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir