Renault Şimdi Gözünü Podyumun Zirvesine Dikti

yazar:

kategori:

Avustralya’da Petrov, Malezya’da da Heidfeld’in podyuma çıkması ile Renault, bu şekilde devam edip sonunda galibiyet kovalamayı planlıyor.

Şu anda Red Bull’un yenilmesinin zor olduğunu kabul eden Lopez, Monako ve Hungagoring gibi yerlerde sürpriz yapabileceklerine inanıyor.

Lopez: “Bu seneki planda iki evre var: İlki, istikrarlı olarak podyumda yer almak, ikincisi ise en azından bir galibiyet almak”

“İlk hedefe ulaşıldı ama diğeri, şu anda çok önde olan Red Bull’a bağlı. Özellikle Monako ve Hungaroring gibi özel pistlerde oyunun içine girebiliriz.”

Genii Capital’in sahibi Lopez, radikal tasarımlarının karşılığını aldığını ifade etti.

Lopez: “Bu seçimimiz, geçen senenin Monako GP’sinden geliyor. O hafta sonu Eric Boullier ve ben, teknik sorumlu James Allison’u çağırdık ve özellikle yeni kulvarlar araştırmasını istedik. Çünkü güç dengesini değiştirmenin tek yolu buydu”

“Geleneksel bir araç tasarlayıp diğer takımların en iyi parçalarını kopyalamak, bizi bir yere götürmezdi.”

Lopez ayrıca takımın, kazası ardından Kubica’nın geri dönüp dönemeyeceğini düşünmediğini ekledi.

Kubica: “Şu anda ne biz ne de Robert bu şeyleri düşünmeli. Heidfeld’den fazlasıyla memnunuz. Karakteri, Robert’inkine göre çok farklı ama takımın içine iyi oturdu. Şu anda Robert sadece kendi iyileşme sürecine odaklanmalı”


Yorumlar

  1. yenilikçi önden çıkışlı egsoz sistemi riskli bir sistem özellikle ısınma sorunu,motoru zorlayıcı bir faktör,şükürler olsunki dayanıklı ve soğutma sistemi güçlü bir ünite RS27 umarım amaçladığımız podyumun tepesi hedefine ulaşırız.

  2. Şu sözü çok hoşuma gitti "Geleneksel bir araç tasarlayıp diğer takımların en iyi parçalarını kopyalamak, bizi bir yere götürmezdi." Kesinlikle katılıyorum agresif bir tasarıma sahibiz tasarımımız gelişime aç bir tesarım gelişebileceğimiz alanlar var.Geçen sene yaptıklarımız çok tatmin ediciydi sonuçta R29 gibi vasat bir arabadan R30 gibi bir arabayı ortaya çıkarmıştık sponsor sorunlarını herşeyi katarsak tabi.

    Geçen sene Monoco Macaristan Spa Japonya Bu pistlerde çok güçlüdük busenede güçlü olmayı bekliyorum takımıma güvenim sonsuz.

  3. bu adamlar kendilerine biraz fazla güveniyorlar ya da gerçekten iyiler, bilemedim

  4. renault'un cekisi oldukca iyi gorunuyor, yavas virajlarin cikisinda uzayip gidiyorlar. heidfeld'e ne hamilton ne de webber atak yapacak kadar yaklasamadi. bu pistlerde belki sanslari olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir