Schumacher: "İlk Defa Bu Durumda Değilim"

yazar:

kategori:

Özellikle kalkıştaki başarısı ile dikkat çeken Alman pilot, takımı adına tek puan alan isimdi ama sezon öncesi beklentilerin çok gerisinde  kaldılar.

Schumacher: “Başka beklentilerimiz olduğu açık. Belli performansımızın neden ortaya çıkmadığının nedenlerini konuştuk.”

“Olduğumuz yer burası ve Formula 1’de, işlerin beklediğiniz gibi olmaması başıma ilk kez gelen bir şey değil. Olan bu. İleri gitmenin tek yolu, sorunlarınız üzerine çalışmak. Şu anda da bu yönde ilerliyoruz”

Alman pilot, Malezya’nın ardından geniş çaplı bir değerlendirme yapıldığını ve aracın gerçek performansının ortaya çıkması için zamana ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Schumacher: “Araç konusunda daha fazlasını öğrendik. Doğal olarak Malezya ile Çin arasındaki zaman çok kısa ve buraya büyük bir güncelleme getirme gibi bir durum yok.”

“Diğer yerlerde olacak. Aslında durum daha çok, aracı anlama, gerçek ve tam potansiyeli ortaya çıkarmakla ilgili. Şimdi gösterdiğimizden fazla potansiyeli var ama bunu kullanmak için gerekli oynamaları henüz bulamadık”

Schumacher, potansiyeli ortaya çıkarmak için tek bir alanda çalışmadıklarını dile getirdi.

Schumacher: “Bilirsiniz. Formula 1’in sırrı, tek bir özel nokta değil. Her zaman, her çeşit ayrıntıya dikkat gerekir. Kesinlikle daha az önemli alanlar var ama bütün küçük parçacıkları ortaya çıkarmalı ve hepsini işe yarar hale getirmeliyiz.”

Çalışmaların devam edip etmediği yönündeki soruya ise Schumacher: “Korkarım devam eden bir süreç bu.”


Yorumlar

  1. Dünkü basın toplantısından bir cümle (Schuminin ne kadar kararlı ve inatçı olduğunu bir daha ortaya koyuyor).

    Michael Schumacher:

    When the going gets tough, the tough get going.
  2. mahmut aktürk avatarı
    mahmut aktürk

    az geliştirin şu aracı da adam kendine gelsin ya

  3. bu adamda ki umut kimsede yok.

  4. Schumi = get up, stand up, don't give up the fight.

  5. Haklısın….

  6. Biz seni bu halde görmek istemiyoruz Schumi. Hakettiğin durum bu değildi Ross sana şampiyonlk sözü verdi ama bu hiçte gerçekci görünmüyor ne şimdi ne de yakın zamanda. Senden şikayetimiz yok olmazda ama böyle gereksiz yüklerin altında bırakılman hiç hoş değil. Brawn'ın beceremediği şeyin faturasını senden çıkarmaya çalışanlar var.

  7. Yahu ne anlaşılmaz bir araçmış bu? Kış testlerinden beri aracı anlamaya çalışıyosunuz. F1 de saliseler hesaplanırken siz zamana ihtiyacınızın olduğunu söylüyosunuz? Hangi zaman!!! Atı alan üsküdarı geçtikten sonraki zamanmı? Öyle demeçler veriliyorki sanki araç organik bir materyal ve büyümesi gerekiyor, bunun içinde zamana ihtiyacı varmış gibi 😀

    Birde şu noktaya dikkat çekmek istiyorum, köklü ve büyük takımlar ve bunların patronları; Schumi, Ross, Ferrari, Mclaren gibi takımlar eskiden çok sık test yaptıkları için araçları daha çabuk geliştiriyorlardı.
    Bu test yasağına birtürlü adapte olamadılar. Birazda bunun eksikliğini yaşıyorlar. Testler serbest olsa Schumi ve Ross 15 günde çözerler bu işi.

  8. Rosbergin bu haberini okuyunca gülmekten karnım ağrıdı. İnşallah bu haber http://www.trf1.net de çıkar.

    http://www.yallaf1.com/2011/04/14/rosberg-denies-calling-his-car-a-cucumber/

  9. 2010 senesi podyuma çıkamadığın tek sene ve bu sene de benim pek umudum yok.2006 da bıraktıktan bir kaç ay sonra ironik bir şekilde "İstesemde dönemem " şeklinde bir demeci vardı.

    Sueddeutsche Zeitung'a konuşan F1 tarihinin en başarılı pilotu, "teknoloji, motorlar, kurallar, pistler… Bir kez bu dünyadan çıkınca bir daha geri dönmek imkansız" dedi

  10. evet ama biz seni hep 1 numara olarak gördüğümüz için çok üzülüyoruz ross bravwn ve ekibi umarım avrupa yarışlarına kadar sana hakettiğin aracı verirler sumi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir