Red Bull Çin'de Büyük Gelişim Hedefliyor

yazar:

kategori:

Red Bull, Alman pilotu Sebastian Vettel’le ilk 2  yarışa hem pol pozisyonunu kazandı hem de yarışları ilk sırada tamamlamayı başardı.

Red Bull’un Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko “Evet şu anda diğerlerinin önündeyiz ancak çok hızlı geliyorlar ve kısa süre içerisinde durum çok farklı olabilir. Bunu engellememiz lazım. Çin’de büyük güncellemelerimiz olacak. Ne olacağını söyleyemem ancak gerekli şeyler olacaklar çünkü F1’de olduğun yerde kalmak gerilemek anlamına geliyor.” dedi.

Marko ayrıca Mark Webber karşısında Sebastian Vettel’in desteklendiği görüşlerini de reddetti.

Marko “Geçen sene ilk 2 yarışta Vettel sorun yaşıyordu. Talih bazen acımasız olabilir. Sebastian’ın 2010 sezonu başındaki talihsizliği Mark’ın talihsizliğinden daha da kötüydü.” dedi.

 


Yorumlar

  1. marko paşa hani tur bindiyordunuz ne oldu fark azalıyor ve kers elinizde patlayacak bakın ve görün

    dekolte kafalı mühendisinizinde tasarım dehaları çözülmek üzere ne varsa esnettiniz alemde aracın her bir yeri esneye esneye bir haller oldu..

  2. RedBull geçen seneden beri yenilik konusunda muhafazakar davranıyor.Demek ki araçları o kadar optimum ki KERS'in bile denge kaybına yol açacağından korkuyorlar.Belki de iyi giden herşey bir hatayla berbat olacak çekincesi.
    Mesela KERS'le RB7 0.5 sn kazanır gibi düz mantık kurmak yanlış.Webber'in aracı malum kersle uyuşmadı.
    Paketleri her neyse antremanlarda deneyip yarışta kullanılmazsa benim için şaşırtıcı olmaz.

  3. Yaw bir eşitlik sağlasaydık hiç olmassa:)

  4. rocco junior avatarı

    Neden getirmesinler ki?Sizin takımdan benzer açıklama geldiğinde buna seviniyorsanız onlar getirdiği zaman da çok şaşırmamak lazım.Sonuçta Redbull çok iyi bir takım ve iyi gelişiyorlar.Bununla beraber hız avantajlarını iyi kullanıp aracı pek değiştirmeden önde kalmayı başarmış olabilirler.Şimdi arkadan gelenlerin tempolarınıda hesaba katarak,sezon içi gelişimi düşünerek bir hamle yapıyorlar bence.Buda ona önde kalması için yeterli olabilir.Bazı takımlar her yarış ufak ufak gelişimi seçer genelde pistin tamamı ama bazıları hız olarak başlangıçta büyük bir avantajı varsa daha rahat olabilir.Newey ve Horner hiçbir şeyin garanti olmadığını ve f1de bir anlık bile rahatlamaya yer olmadığını iyi biliyorlar

  5. umit isbilen avatarı

    eyvallah gelişin de, biz de izlerken zevk almak istiyoruz. yarışları sürekli shuminin kazandığı zamanlar sıkılmıştım ben yine aynı şey olsun hiç istemiyorum.

  6. Umarım yeni güncellemeleriniz ters teper ve yarım saniye yavaşlarsınız 😀

  7. Kerem Toprak avatarı

    Daha ne gelişimi yahu…

  8. Sözde herkese tur bindireceklerdi

  9. artık kim inanır marko ya bilmem

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    hedefleyen hedefleyene

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir