Mclaren, 5 Sene Daha Pilotlarıyla Devam Etmek İstiyor

yazar:

kategori:

Button takıma 2010 senesinde katıldı ve sezonun ilerleyen dönemlerinde takım arkadaşı Lewis Hamilton’la sorunlar yaşayabileceği söylenmesine rağmen hiçbir sorun yaşamadı.

Guardian’a konuşan Whitmarsh “Gerçekten özel bağa sahip iki pilotumuz var. Birlikte çalışmayı seviyorlar ve her ikisi bundan keyif alıyor.” dedi.

5 sene daha sürücüleriyle devam etmek istediklerini ifade eden Whitmarsh “Jenson ve Lewis’ten daha iyi anlaşan iki sürücü olduğunu düşünemiyorum. Ve her ikisine sahibiz.” dedi.

Hem Button’un hem de Hamilton’un anlaşması 2012 sonunda bitiyor. Times’ın haberine göre ise Mclaren, 5 senelik anlaşma için sürücülerine toplam 100 milyon pound teklif yapmaya hazırlanıyor.


Yorumlar

  1. eğer sezon ortası BUTTON Hamiltonun önünde olursa iyi mi anlaşıyor kötümü hep beraber görürürüz. bence hamiltonun buttonun gerisinde kalmaya tahamülü yok

  2. hocam ikiside düzgün karekterli insanlar ve sadece yarışmayı düşünüyorlar sorun çıkmamasının nedenide bu. haa belki ikiside ingiliz olmasınında bunda katkısı vardır ama karekterleri düzgün insanlar oldukları için iyi anlaşıyorlar ve sorun çıkmıyor.

  3. Gercekten bende sorun yasayacaklarini dusunmustum ama yanilttilar bizi, helal olsun diyorum..

  4. Lewisle 15 daha olurda Button soru işareti.

  5. Şuanda sadece hızı saymazsak, yani uyum olarak McLaren da gelmiş geçmiş en iyi ikililerden biri bu ikisi. Bencede böyle devam edebiliriz.

  6. 5 sene içinde motorda ingiliz menşeili olur.

    İngiliz takım
    İngiliz motor 🙁
    İngiliz pilotlar.

    3'leme tamamdır.

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    Guardian'a konuşan -Button- "Gerçekten özel bağa sahip iki pilotumuz var. Birlikte çalışmayı seviyorlar ve her ikisi bundan keyif alıyor." dedi.

    button yanlış olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir