Rosberg Artık Hayaller Kurmuyor

yazar:

kategori:

Rosberg “Endişeli değilim ancak bulunduğumuz yerden yükselmek zor olacak. Şu anda araçtan maksimumu çıkaramadık ve bu konu üstünde çalışmalıyız. Aynı zamanda istediğimiz hıza da ulaşamadık, bu yüzden bazı sorunların birleşmesi sonucunda bu durumdayız.” dedi.

Mercedes sezona yüksek umutlarla ve galibiyet umarak başlamıştı. Rosberg, aracın durumu karşısında şoke olduklarını kabul etti.

Rosberg “Olduğumuz nokta karşısında şaşırmış durumdayım çünkü biz Ross Brawn tarafından yönetilen güçlü bir takımız. Şu anda bulunduğumuz nokta şaşırtıcı ve bunun neden olduğuna dair bir açıklamamız yok.” dedi.

Rosberg ayrıca ilerleme dışında belli bir hedeflerinin olmadığını söyledi.

Rosberg “Ferrari diğerlerinin oldukça gerisinde bu yüzden hedef gelişmek. Özel bir hedefimiz yok. Güncellemeler düzgün çalışmalı ve araç düzgün çalışmalı. Arka kanat düzgün çalışmıyor bu yüzden her şeyi çalıştırdığımızda nerede olduğumuzu göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. kaç yarış oldu daha dayanıklılığı çözemediler. tepede olsalar da dayanıklı olmasalar tamam çözülür. ama gerideki dayanıksız araca en fazla HRT derim ben

  2. ya da rosberg renk körü ve ferraride yarıştığını sanıyor 🙂

  3. demekki mgp araçtaki sorunuda bilmiyor bilmediğiniz sorunuda çözemezsiniz.güzel güzel devam edin bu yolda bizleride soğutun iyice bu işten

  4. Redbula parasını versinler bitane aaracını satın alsınlar, boşyere araç geliştirmek için uğraşmasınlar. satın aldıkları aracıda zaten 1 yılda ancak kopyalayabilirler. seneye ilk 4 için yarışırlar ozaman.

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    İyide sanane ferrariden :)))
    Sanırım bi hata oldu, Mercedes demiştir muhtemelen, fakat bizim tarafsız editörler yine ferrariyi ne kadar çok sevdiklerini buradada göstermişler :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir