Hamilton: "Sadakatin de Bir Sınırı Var"

yazar:

kategori:

Mclaren sürücüsünün anlaşması gelecek sene sonunda bitiyor ve geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde İngiliz sürücünün adı Red Bull’la anılmıştı.

Hamilton şu an için Mclaren’e bağlı olduğunu ancak rekabetçi bir araca sahip olmadığı zaman sadakatin de bir sınırının olacağını söyledi.

Hamilton “Dünya şampiyonluları dışında bir şey düşünmüyorum. Formula 1’de kısa bir dönem geçirdim.”

“Rahat olduğum bir üst sıra takımında olduğum için şanslıyım ancak şampiyonluklar kazanmak istiyorum.” dedi.

Sadakat ve sınırları sorusunun sorulması üzerine Hamilton “Evet, kesinlikle bir sınır var. Her zaman burada yarışmaktan keyif aldım ve devam etmek isterim ancak sene sonunda konumunuzu ve neler olduğunu değerlendirmelisiniz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bu adam kim bilir nasıl baskı altındadır.

    Şuan Vettel in hızı herkezi etkilemiş durumda ve 2, 3 yarıştır McLaren hızlı olduğu halde Vettel e yeniliyor.

    Özellikle 2009 ve 2010 Abu Dhabi bence Lewis için kötü bir tecrübe oldu. Vettel için ise Catalunya 2010,Çİn 2010, Canada 2010 diyebiliriz. Ama Lewis in kiler biraz daha mağlubiyette giriyor tabi.

    Bunlar genellikle Lewis i daha çok etkiliyor gibi görünüyor. İnsanların ona olan ilgisi yer değiştirmiş gibi hissediyor olabilir.

    Bence yüzde yüz bunlardan kaynaklanan bir sinirle verilen röpotajlar bunlar. Lewis ilerde bir gün McLaren dan gidicektir, ama bu böyle bir sözle bağdaştırılamaz.

  2. İşte sırf bu yüzden schumacher her yönden efsane,idol. iki dakikada rest çekiyosun takımına.Dur daha ne oldu?İşler biraz yolunda gitmeyince yan çizmeye çalış aferim yarış,mücadele ruhuna.İyi gün dostu derizya bu adamda iyi gün pilotu.Vereceksin roket gibi hızlı arabayı o zaman mücadele verecek ter dökecek.Adam mükemmel bir kariyerini bi kenara itip 2 senedir hırsla bi şeyler yapmaya çalışıyo külüstür arabasına rağmen.Redbullun 6.vitesle girip çıktığı viraja adam 5.vitesle anca giriyo aracı bu kadar beterken ve böylesine bi kariyeri varken bile pes etmiyo azimle devam ediyo.Şimdi hangisi kendini adamışlık acaba?hangisi ?Altımda en rekabetçi araba olsun mücadele o şeklde ediyim ee güzelmiş ama burası f1her zaman garantisi yok böyle mi mücadele ruhu olur?Demek ki pilotsun ama bi şeyler eksik azim,sadakat,inanç,sabır.Bir sezon hezeyan yaşasan mercedes takımı gb o zaman yine mazur görürümde onlardan beter bi sezon yaşadım dersende diyecek bi şeyim yok.

  3. melez oğlan blöf yapma yemezler

    ron amcanın olmadığı bir takımda seni yerler..tıpkı yediğiniz Alonso gibi..

    ayrıca Mc larenden ayrıldığın gün bittiğin dakikadır yeme bizi

    bir müddet sonra ben öyle dedmiştim halleri yaparsın tam sana göre yalan ve asılsız ifadeler vermek

    TIPKI HAKEMLERE VERDİĞİN GİBİ..

    sonrasında da özür dilemiştin laf salatası ürünler.

  4. sadece benim dikkatimi çekmemiş demek ki.. =))

  5. 12 senedir hep şampiyon araç üretiyordu zaten!!!

  6. M.Schumacher  avatarı

    Bu adam abbas bağlasan durmaz , Redbull a gider bu .

  7. Düşüncelerime tercüman olmuşsun =))

  8. McLaren ile uzun yıllar devam etmesini isterim ama sonuçta gitmek istersede kendisi bilir.McLaren iyi bir pilot daha bulur sorun değil. takıma extra motivasyon getirmesi açısından da bu açıklamasını doğru buluyorum. lewis harika bir pilot kaçırmak istemiyorsanız altına hızlı araç vereceksiniz. bu konuda haklı ama ben takım tutarım gitmek istiyorsa güle güle.

  9. alonso kendi kendini harcadı. eşitliği kabul edebilecek karakteri olsaydı sorun olmazdı.

  10. para kazanmak istiyorsa bunlara ihtiyaç var yani gitmese de gidebilirim sözlerine.

  11. Mclaren herzaman şampiyon çıkarcak ve şampiyon olacak bir potansiyel taşıyan köklü bir yarış takımıdır. Birkaç sezon RB gibi bir takımda şampiyon olmaktansa Mclarende 2-3. olmayı tercih ederim ben. Eninde sonunda bu devranı çevirecek güç bu takımlarda.
    Bence sadakatta şart olmaz, Şüphe ile sadakatta yan yana olmaz.
    Ya sev ya terket 🙂

  12. Yuh yani,Mclaren senin için en iyi pilot Alonsoyu harcadi,senin ettigin lafa bak.ayip,Alonso Mclarende kalsaydi su an 3 sampiyonluk kazanmis olurdu,ama merak etme bir sonraki demecinde kivirirsin ben oyle demek istememistimde diye baslayan cumlelerle.

  13. Yusuf  Hitay avatarı

    sene başından beri bir şeyler var bu adamda, özellikle yeni menajer edindikten sonra söylemleri değişti. bu adam gider demedi demeyin

  14. Bu açıklama gerçek ise gözlüklerini itirmiş taraftarlarına iyi bir açıklama olmuş olacakdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir