Haug: "Pilotlarımız Zoru Görünce Kaçmaz"

yazar:

kategori:

Sezona büyük beklentilerle girmesine rağmen geçen seneki durumlarından pek farklı performans ortaya koyamayan Mercedes, gerçek potansiyellerini piste yansıtmak için büyük çaba harcıyor.

Rosberg’in Red Bull’a geçme ve Schumacher’in artık pes edip tekrar emekli olma ihtimali sorulan Haug: “Hiç. Sıfır nokta sıfır. Pilotlarımız, işler zorlaşınca pes etmez”

“Michael, bütün zamanların en başarılı yarış pilotu ama kariyerinin çoğunu, mücadeleye geri dönmekle geçirdi. 91 yarış kazandı ama 2 katından fazlasında da kazanamadı”

RTL ile söyleşide Rosberg, mevcut sorunlarının çok ciddi olduğunu belirtti.

Rosberg: “İstediğimiz veya olmayı düşündüğümüz yerden çok uzaktayız. Ama Ross Brawn’a, bir dünya şampiyonluğu kazanabilir mi diye sorduğumda açık bir şekilde evet dedi.”

“Durumu geliştirme adına oldukça motive durumdayım”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hamilton """ sadakatin de bir sınırı var"" deyince basın mensupları haug'a soru sormuşlar.O 'da kendinden emin cevap vermekle kalmamış ,hamiltona da gönderme yapmış.

  2. Pilotlarında bi sıkıntı yokki. Onlar elleirnden gelenin daha fazlasını yapıyorlar ama siz oturmuş aval aval bakıyor sunuz.

    (Aslında sizin de bi kabahatiniz yok. Test yasağı,motor dondurma, rüzgar tüneli yasağı, o yasağı ,bu yasağı, yasak,yasak,yasak. Bu şartlar altında nasıl araştırıp da bulucan sorunu da çözümünü de anca pistte pilotların dediğiyle yetinmek zorundasın. ama tabi araka tarafta bizim bilmedeğimiz yeteneksiz kadronuz varsa ona bişiy diyemiycez, ama bi kerek kazandınız]Brwan'da olsa] niye tekrar olmasın ama sizde şuanda hiç bışık yok kazanmayı bırak podyuma dair.)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir