Williams Hâlâ Egzoz Sistemi İçin Karar Veremedi

yazar:

kategori:

Günün 16. hızlı isim olarak tamamlayan Barrichello, ikinci seansta yeni egzozu denedi ama sonuçlar pek ümit verici değil.

Barrichello: “2. seansın sonlarına doğru bir parça performans kaybeder gibiydik; bu da demek oluyor ki  düzgün bir şekilde değerlendirme yapmalıyız. Bu palana göre mi yoksa orijinal plana göre mi hareket edeceğiz, bunu görmek için verilerin üzerinden geçmeliyiz.”

Takımın teknik sorumlusu Sam Michael: “İkinci seansta Rubens’in FW33’ünde kullandığımız yeni egzoz sisteminde bazı sorunlar yaşadık. Bununla yarışıp yarışmayacağımıza karar vermek için verileri yeniden inceleyeceğiz”

“Bunun dışında yumuşak lastiklerle iyi yol kat ettik; yarış için bize sağlam bilgiler verdi. Yarın her iki araca ayrıca yeni motorlar takacağız”

Maldonado ise ilk gün çalışmalarından memnun ayrıldı.

Maldonado: “Bugün iyi geçti. Çok şey öğrendik. Epey yol kat ettik, bu da bizim için faydalı oldu. Çünkü bu piste ilk defa çıkıyorum. Araç iyi his verdi, özellikle de ikinci antrenmanda uzun sürüşlerde. Diğerlerinin nerede olduğunu veya ne yakıtla çalıştıklarını bilmiyoruz ama Malezya’ya göre daha iyi olduğumuzu düşünüyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir