Rosberg Daha Güçlü Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Rosberg: “Bugün ileri yönde ufak bir adım attık, özellikle bu sabah: Malezya’ya kıyasla araçla ilgili bazı olumlu şeyler öğrendik.”

“Denge bugün oldukça iyiydi. Bu pistte sürmekten gerçekten keyif aldım. Şu anda nerede olduğumuzu gerçekten bilmiyoruz ve elbette herkesin ne yaptığını da. Ama  bugünkü çalışmalar, yarın için performansımızın gelişeceği konusunda umut verdi.”

Takım arkadaşı Michael Schumacher de umutlu ve farklı yaklaşımlarının karşılığını gördüğünü belirtti.

Schumacher: “Şangay pistine ilk çıkışımızda burada iyi bir iş günü geçirdik. bu hafta sonu çalışma anlayışımızı değiştirdik ve karşılığını aldığımızı düşünüyorum”

“Temelde yüksek yakıt yükü ile çalışmaya yoğunlaştık ve görünen o ki hafif yakıtla başlamaya göre ayarları daha iyi bulduk. Uzun sürüşler bana göre iyiydi, ilk iki yarışta göre açıkça geliştik”

“Daha da gelişim için alanlar var. Bu yüzden sıralamalarda neler elde edebileceğimizi anlamayı dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. İki pilotumuzada güvenim tam umarım yarışı ilk 5 de tamamlarlar…

    Schumacher bir podyum alsa çok süper olurdu…

  2. tamam diyelimki her ikisinin dedikleri doğru yani daha güçlü bir haftasonu olacak diğerleri yatmadı onlarda çalıştı.masalmı hiakayemi karar veremiyorum

  3. biraz mekanik bilgisi olan işi çözer
    aracın aerodinamiği yoksa virajlarda yol tutuşu için yumuşak lastiği seçersin. bu daha sana diğerlerinden daha yavaş turlar attırır yarım saniye gitti. ayrıca ayarlarıda ona göre yaparsın alsan yarım saniye daha gitti. birde lastikler çabuk bitmesin diye agresif kullanım yapamazsın burdan da yarım saniye gitti. hep söylediğim gibi bir problemi çözdüğünde 3 tanesi kendi kendine kalkar ortalıktan.

  4. schumercedes  avatarı

    yav her hafta böyle açıklamalarla insanı umutlandırıyosunuz sonrası haydeeee saldım çayıra… hadi bakalım inşallah dediğiniz gibi olur.

  5. ben de tam bunu düşünüyordum :S

  6. msc sana güvenimiz sonsuz…. hadi bakalım dünkü çocuklara göster gününü…bana göre temel sorun senin altındaki arabanın seinin yeteneklerine yetmemesi…redbull altında olsaa bana göore bu sene bütün yarışları süpürürdün …bu kadar bilirim . hız deyince sen gelirsin insanların aklına.

  7. kers hepsinde sorun. geçen yarışta rb pilotu kers i kullanayım mı? diyor telsizden öbür taraftan koro halinde hayır diye bağırıyorlar. mgp aerodinamiği oturutrsa yumuşak lastiği daha az kullanır ve daha hızlı turlar atmaya başlar. daha uzun mesafe pit e girmeden avantaj elde eder.

  8. M.Schumacher  avatarı

    sorun kaçınılmaz 🙂 kers sinyal verdii . bide şu duvar ekibi kendine çeki düzen verse ross artık kendine gelse yav cok basit hata yapıyorr .

  9. Bir bakalım bu defa aracın neresinde sorun çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir