Massa Yumuşak Lastiklerden Gayet Memnun

yazar:

kategori:

Massa: “Sezonun ilk iki yarışında olduğu gibi çok hızlı bir Red Bull’a tanıklık ettik.”

“Uzun sürüşlerde aracın hsakimiyetinden makul seviyede memnunum; bu sürüşlerde bazı ilginç sonuçlar aldık. Daha iyi bir sıralama umuyorum. Ama zor olacağını biliyorum. Bugün gördüğümüz kadarıyla yarıştaki durum, Malezya’dakine benzer olacak.”

“Fernando bazı yeni parçalar denedi ama gerçekten ilerleme kaydedip kaydetmediğini söylemek için çok erken. Ne yazık ki sorunlar yaşadı ve programlandığı kadar fazla tur atamadı.”

“Yumuşak lastikler, sertlere göre daha iyiydi. Sadece daha fazla tutunma sağalamıyordu, aynı zamanda bozulma, öncekiler kadar yüksek değildi.”

 


Yorumlar

  1. Yeni gördüm Petrov Felipe'ye el kol yapmış güya engellendiği için.Geçen hafta önce Massa sonra Fernando'ya geçilince aracı zıplatmıştı 🙂

  2. rocco junior avatarı

    hep öyle diyoruz felipe.yarın sıralamada ya da yarışta iyi olamazsanız neler diyeceksiniz?yok yine ısıtamadım,şu şu şu sorunlar oldu.umutlanıyoruz ondan sonra içimizde patlıyor.o yüzden ben hem c.tesi hem pazar sonuçları görmedikçe pek emin değilim.üstelik alonso aracında sorunlar vardı ve çok az tur attı.yeni parçaların etkisini bile göremedik.inşallah bu sefer her şey yolunda gider

  3. geçen yarış malezya ile birlikte hayata döndü felipe. başlangıç geçen haftaydı. durun daha neler neler olacak, daha neler yazılıp çizilecek, köprünün altından ne sular akacak.. hafta hafta felipe'nin dirilişini izleyeceğiz hep birlikte. (sezon başında yapılan) bir çok plan alt üst olacak.

    çin'de de kuvvetli bir felipe olacak. sevgili mekanikerlerimiz bir pit stop sorunu daha uydurmazsa (pardon yaşamazsa), rekabetçi bir yarış çıkaracağız.

  4. İlerisi ne gösterir bilemeyiz ama şu 2 yarışda Alonso Massadan oldukça üstündü bu bariz şekilde belirgin..

  5. Bu sene massa biraz basiret gösterirse Alonsonun önünde kalabilir. Özellikle şu günlerde sorun yaşayan bir Alonso varken.
    Bu fırsatıda kaçırırsa seneye koltuğundan olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir