Sutil: "Yarın da Böyle Geçerse Mutlu Olurum"

yazar:

kategori:

Sutil: “İlk seans gerçekten iyiydi. Bugün herkes çok iyi çalıştı ve aracın gelişimi, ayar gibi şeylerde normal bir Cuma üzerine yoğunlaştı”

“O kadar geride değiliz ve ilk birkaç turun ardından araçta kendime güven geldi. Sert lastiklerle denge iyi ve bu hafta sonu daha stabil. Güncellemelerimiz yardım etmiş olabilir. Yumuşak lastiklerde herhangi bir sorun yaşamadık. Uzun sürüşler oldukça iyi görünüyor. Evet, yarın da böyle olursa mutluluk duyarım”

Di Resta: “Aracın ilk antrenmanda nerede olduğu konusunda bir fikrimiz var. Ama açıkçası ikinci antrenmana çıkmak çok önemliydi. Diğer hafta sonlarına göre biraz dezavantajlıyım. Çünkü 3 set lastik kaybım oldu ve sıralama ile yarış simülasyonlarına aslında öğleden sonraki seansta yoğunlaşıyorsunuz. Çocuklar sıkı çalıştı. Bu yüzden yarın sabah, kaybedilen zamanı telafi edebileceğimi umuyorum.”

Hulkebnerg: “Yine olumlu bir Cuma günü olduğunu söylemeliyim. Seansımdan çok memnunum. Bugün pistte iyi bir sürüş gerçekleştirdik ve bazı parçaları denedik. Bu yüzden işlerin gidişatından oldukça memnunum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir